Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    12. Studeni 2016. 22:19

Vecer..
    Jesam na 800? 😁

Evo me iz shoppinga, isla nakon sto Ena zaspala.
    Kupila vise manje sve planirano. Jakne za Enu nije bilo u c&a pa uzela u h&m. malo ce joj biti velika al duga je zima. e da nasla sam joj I pidjamicu deda mraz 😇🎄
    Sebi I mm uzrela pidjamu I carape. 
    Strgana sam.. bit ce ovo zanimljivih mj dana

Sretan veliki minic Nikolini 🎁🎉🎁😘

Masha
    12. Studeni 2016. 22:24

Bokic cure. kod mene ludnica. spremam trazin stan, gosti bili, mali se prejeo, malu nes probada..ma nis stigla nisam

Evo ga sad zaspao. u kolicima!! izbljuvo me cijelu. sisao u pol 6, pa u pol 8, pa u 9. sve po pol sata vukao.

Ja sam za poklone al me isto malo pate adrese. darivam kog treba. javite.

Derem po milki.

Pusa svima

Abies
    12. Studeni 2016. 22:41

Hej! Iz kreveta. Jedino muža nisam odnjela. Pretežak mi je 😜
    Sanjarka nam je 😇. Pa ja po njoj čestitam miniće Nikolini, Evi i junioru Pixii!
    Ilani a netko mora izvisiti, Žabica na fejsu, ja ću tu. Opet ne znam što će stići 😉
    Sarlina samo cure s liste smiju u darivanje!
    Gita 😘
    Ilani sin od prve kašice je borba s jelom. Sad nam ručak traje po 2h. I zaboravim da ga hranim(o). Sam neće. Vrtić kakti jede, a onda tete izjave nešto što ne drži vodu. Kao jede li doma paštetu. Bježi maraton po kući kad ju vidi. E jeo je danas. (Danas? A prošli tjedan?)
    I za uho dobije i u kut i izgladnjivali ga do noći da pojede komad mesa, nemajka. Ajd zadnjih pola god idu juhe, jaje, meso, pohano najbolje. I onih silnih sirupa za apetit kupovali ma ništa. Al ok je visinom i težinom. Nadoknadit će u pubertetu.
    Djeca vani, još mi to nezamislivo. Al mislim da ću poludit kad krenu. Nije puno prekrdašila cura. Zadaš joj malo kućanskih poslova da otplati dug. Podsjetilo me na kolegu, 4djece, kad je rekao da mu treba štamparija novaca za njih kad su krenuli izlaziti. 
    Mare ni moj nije izdržao crtić. Sutra repriza. Mogli bi ga pustit u normalnije vrijeme, umjesto farme i ljubavnih spletki na 5načina i turskih sapunica...
    Previše od mene👅, laku noć!

lan@luk@rit@
    12. Studeni 2016. 22:43

Evo samo da zazelim sretan veliki minić vođi razred!!!Nikolina 😘😘

Sretan minić Evi😄

Laku noć mame ,mirnu noć želim✋✋✋

iva1989lea
    12. Studeni 2016. 22:49

sretan minić Nikolini i Evi...
    Sanjarka glava prošla,djeca spavaju,još i muza moram poslat u krevet hahahha
    Laku noć cure ,naspavajte se

Sanjarka88
    12. Studeni 2016. 23:33

800!!! 😎 ma bravo mi 👍👌💪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    12. Studeni 2016. 23:35

Sretan minic Evi i Nikolini,
    Za nos ja isto kosritim usisavac i fiziolosku najbolje pomaze , a rekla mi je pedica moze i fizioloska u svako doba jer sad svi grijemo pa to isušuje zrak i s time i nosic 
    Sanjarka super da si sve obavila ! Koji kolac?
    Ilani a necu vas valjda zanemarit y🙈🙈 previse ste mi sve drage 💕
    Ja sam za darivanje
    Crazy koliko puta cicka beba od 10mjeseci? Isto kad zeli ili kako to funkcionira? 

Netflix je mislim kao max tv kod vas, samo moze na ipad i komjutere, pa je svekar to instalirao,placa se mjesecno ali moze vise ljudi gledat, tako da je dao nama kod kao kad bude beba veca da gleda crtice hehe a ja sam se namjerila na seriju o babicama u londonu 50ih godina , bas zanimljivo , volim serije hehe 

Laku noc svima

Sanjarka88
    12. Studeni 2016. 23:36

https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/jesenske-bebe-2016-1954/p938

Skrolajte do posta babymum. Zena rastura 😂😂😂😂
    Tiny s proljetnica super si je skuzila 👍

Sanjarka88
    12. Studeni 2016. 23:44

Cure ne vidim razloga da se bojite za adrese. Pa tu s teme se sve znamo i druzimo. Slike smo sve stavile koliko znam? Mislim da je sve ok 😊

Ilani ma neidem ja nikud 😉 forum u ❤  
    Tvoja starija me podsjeca na moju 😫

Masho po kojoj milci deres? 😂😂

Tpol nemoj ti nas zanemarit radi tih serija 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.