LLR jesu li baru neko slično vrijeme treninzi, ili blizu jedan drugog pa dvije muhe jednim udarcem sredite?
Mi smo okolica zg ali ja sam kod svojih na Krku. a mm je prošli tjedan bio na službenom putu izvan hrvatske. danas se vratio pa treba doći po malog i mene 😊
A tu ste znači,onda mi se pobrkalo s tpol,ejic i i miska one su izvan rh ako se ne varam..
A treninzi se ne poklapaju slobodna nam je srijeda i petak sve ostale dane in vozimo i razvozimo,čak i nedjeljom mali ima utakmice😏😏😏
Dan mame!
Kako provodite ovaj kišni tmurni dan?
Ja sam uspjela danas uz pomoć svoje ekipe počistiti koliko toliko kuću.
Kašalj se Nikolini pogoršava. Neda joj spavati. Samo što zaspi, odmah je počine mučiti. Stavila sam madrac na povišeno, dala čaj od sljeza, nakapala ulje čajevca u zdjelicu s vodom i stavila na radijator,često luftam sobu. Što još? Kako da joj još pomognem? Već vidim lud provod po noći.
Citam vas kasnije...
Nego jel idemo na 900. stranicu danas? 😎
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vjeverice moram Eni kupiti deblju jaknicu i carape (postoje mozda neke koje ne moze skinuti) sebi i mm pidjamu i carape) u C&A je sve 25% off pa cu tamo
Mm se osjeca bolje,pije onaj Brufen u prahu i jako mu pomaze s temp...
Papali smo batat danas (i mi i bebo) popapala 10etak zlicica. I dalje ne kuzi sto radimo
Ilani imaš onaj aspirator na usisavač? I fiziološka.
Kažu i svinjsku mast na prsa.
Ja se s rubljem i klincima bavim. Mm naravno nema. Ovo starije mi pali živce s jelom. Više nemam ideja kako ga nahranit.
Dan,zene ,majke i kraljice...kako ste?sta ima?ovdje kisa i grmi,bas bezveze dosla sam malo pozdravit cure koje nisu na fb,pratim vas koliko mogu,nezgodno mi je s dvoje djece,sama doma...mi smo super,David super napreduje :) mamu rastura glava,al proci ce...pusa svima
Abies suosjecam se sa tobom
ovo dvoje velikih me cijeli dan zivciraju,ja nju uspavam oni je probude i sve tako cijeli jebeni dan.mm radi tko zna kad ce doci
Sortiraj odgovore
Najstariji