Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    12. Studeni 2016. 09:19

Slazem se za darivanje!!!
    Samo da vas pozdravim,spremanje u tijeku,necak ima krstenje sad u pol 12 i festa ce bit poslije tak da cu vas valjda sutra uspjet polovit hahaha..

CrazyPuppet
    12. Studeni 2016. 09:23

Jutro komadi ☀
    Hele 😂😂😂 dobra si 👍
    Prijavljujem se službeno za "razredno darivanje" 😁
    Mishka to onda šalješ čvarke i kobasice bebi za dohranu? 😂😂😂
    Abies nam nije poštar nego vilenjak Djeda Mraza 😁
    Sanjarka, dijete drago, pa kako ti se moglo desit da zaostaješ na forumu 😂😂😂 glavno da ste se ti i tm podružili
    Gita i Sarlina, dobrodošle natrag. Kako vaše male štruce?
    Jedino što me brine oko tog darivanja je kako mućat 😂😂😂

mare1989
    12. Studeni 2016. 09:28

jutro cure

Stare koke dobro dosle u kokosinjac
    Ja sam za darivanje i ovdje :-) sta god je poklon nek je od srca
    samo recite kome poslati podatke i koji su brojevi slobodni 

Mene je sin budio svako sat vremena jer je vani uzasan vjetar puhao,a Ariela super spavala.Sad sam kao zgazena kokos

miska
    12. Studeni 2016. 09:45

Gita vi 24 ste na granici 😂😂😂😂

Baby a eto ni ja se inace ne petljam ali nesto me vuklo da prokomentiram 😂😂😂
    O cjepljenju necu👆  a politici nemam sto jer je ne pratim! Tko je uopce premijer sad!? 😂😂😂😂

Crazy vise sam mislila mami poslat kobasu da popravi krvnu sliku i kilazu, bebi dobra i boca! I necu svoju ucit ni na kobasice ni prsut, vikat cu da je to bljak tako da vise ostane meni 😂😂😂😂

mare1989
    12. Studeni 2016. 09:47

miska moj mm je rekao da ce spek bebi smiksat za Bozić

TPol
    12. Studeni 2016. 10:41

I ja sam za al javim se posle

Ellie00
    12. Studeni 2016. 11:10

Jutro. evo I mene konacno. bebo 1 I 2 zapspali I ja pijem kavicu. 
    Bljak vani. kisa, snijeg I vjerar. ne volim zimu, fale mi setnje
    Morala bi do c&a al to cu navecer kad bebo zaspi jer mm ne moze a ni nebi smio sam s njom a nebi ju u guzvu nosila. 

Za poklone sam uvijek.

Ugolina zabavi se na krstenju.
    Ostalo zaboravila,ne radi mozak :(

12. Studeni 2016. 11:26

Dobro jutro ili dan, kako kome!
    Mi dosta dobro spavali, temperature nema, nekakvo nije baš lijepo kasljucanje prisutno a valjda nije ništa. Ova kiša - snijeg baš uspavljuju, nikako se danas pokrenuti. 
    Poštar - vilenjak Abies, stavi i nama plusic. Slažem se da ne treba pretjerivati, i meni bi bio bed dobiti nešto puno skuplje nego što ja pošaljem. Razjasnite meni još jednom. Recimo ja dobijem Crazy ali ne znam od koga ću ja(odnosno Nikolina) dobiti paket??? Jesam dobro shvatila? 
    Sanjarka, što se s tobom događa? Brineš me. Jučer nisi stigla pratiti forum a danas još se nisi javila???

deeka
    12. Studeni 2016. 11:48

I ja se sluzbeno prijavljujem za darivanje. Sta triba i kome slat podatke,brojeve ili sta vec?
    U nas sunce i puse buraaa.

Sistematski 6710kg i 64cm, glava 40.5 cm

deeka
    12. Studeni 2016. 11:51

Krivo napisala 6790kg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.