joj curke ko će vas popratiti, hehehe, samo sam vidila da se sarlini muž vratio sa kolinja, pa jel donio šta? čvarci, kobaje, ovo ono?
miska broje li se oni što su rođeni 24.? ili su oni umalo pa pametni hehehe? i nadam se da si mene dobila za tajnog frenda pa da dobijem malo tog ručnog rada :D
Jutro!
Ugolina sretno na krstitkama!
Miska bome nisi blesava..kobase , cvarci😁
Sooook i nevjericaaa: Sanjarka je bila u zaostatku s forumom 😂😂😂
Ugolina sretno na krstenju 😀
Gita, Sarlina welcome back u nas kokosinjac 😀😂
Miska svida mi se ovo tvoje razmisljanje..i sama tako gledam, ali idemmlinijom manjeg otpora pa se i dalje drzim onog da se o politici, vjeri a po novom i cijepljenju ne rasparavlja 😉
Sanjarka a kako ste se to druzili ko momak i cura 😂 😈
moj je mene neku vecer iskrca isprid kuce i pita me kad cu sutra doc po tebe 😂😂 tribalo mi da skuzim sta me pita haha 😂😂😂
i da nova milka je mmmmmm
Postarica Abies ja sam za darivanje i ovdje 👍😂
Sunshine peder 😂😂😂 eej oprosti ali sitila sam se one slike T kao Keruma i opet umireeeeem 😂😂😂😂😂
a ova Tina,Zvonko, mono kromo il kako vec..curi je dosadno u zivotu pa je postala patologija zesca, al bolesnici se najbolje hrane paznjom pa cu je cisto ignorirat..odem ovako po temama pa se nasmijem snizenoj trombofiliji i tako tome..😂
odoh kafenisat dalje a vi se posluzite, gudare vas cekaju 😘
Jutro!
Za darivanje sam. Stavite me spisak. Evo da i ja muza jednom stavim u klub. Dodje s posla jucer. Imali neku zakusku. I onda jos ostali na.picu i on kao umoran. I fino se povuce u sobu a ja s njih dvoje. o_O poludila! zatoo sinic nisam ni jednom ustala.i eno jutros slusam kako place, on ga nosa. Necu ustat jos dva sata. Uh jesam se naostrila.
Jutro
Kava i papir s plusićima
Još bi kunjala, al niks. Sin se prvi probudio i kad je shvatio da mu roditelji nisu nego za krevet, veli nam ide se igrat. Tata hop ložit peć.
Sortiraj odgovore
Najstariji