Sunshine ja narucila ovcu u petak, stigla u utorak. Zasad cura nije odusevljena, tj.uspava se al cim se ugasi ona se budi.
333kn platila
Mi danas papali bananu prvi put. Prve tri žličice - oduševljenje, četvrta- bljak.Dosta!
Počela izvoditi i kad cica. Normalno jede prvih pet minuta i onda se krene grčiti, mlatiti nogama i pjevat-plakat, ne znam kako bi drugačije opisala. Ništa ne kužim.
Ma evo me. Dosli iz vinogradske. Ispada mali savijen i sfrkan ko kifla. Distonican. Sumnja na tortikolis. Tako pise u dijagnozi. A pregled je izgledao tako da smo usli unutra i doktor kao neki sanjivdzija pa laprda gluposti kao tata vidim bio si na sisanju a brijanje nisi stigao. Tata jel kuhas na zlicu bakalar. Mama spusti torbu necu je ukrast. Nemoj te zaboraviti dijete. TENKRE! cure kao sta vidite ja sam stvarno za zajebanciju al lik je debos😲 muz ga je htjeo nabit. Malog na stol da ga se skine on ustane kaze da da zakrivljeno ovo , sake stisnute, noge ovo ono, najbolje ako mozete 5 dana dnevna bolnica na vjezbanje svaki dan bla bla bla. Taknuo ga jedino za tabane i to je to.
Ugl poslala ja to sestri i sestra ortopedici u klaicevu i kaze zena da su svi distonicni , da je to fenomen i da ne zna dali se i jedno dijete rodi bez te dijagnoze i da mu nije pogledao vrat ni opipao nesto neka rijec dugacka. I da nek dodjemo mi u klaicevu da oni to pogledaju.
Ne znam zene moje drage sta daa vam kazem sad na sve to vise.
A nakon tog se javili oftamologu i da dodjemo dan prije kod njih na pregled ociju opet. Znaci 14.11. Kod njih a 15.11 kod fizijatra. Moze ljudi svaki dan cu se ja u zg vozit i mrcvarit dijete.
A da vrh svega muz jos vise zivcan zbog svega toga. Nismo pricali uopce i onda rekla da hocu u arenu i od muke isla sebi i malom kupovat stvari😁
A sad vas idem citat i gledat!
bellaru bas mi je zao sto vas toliko setaju,ja bi isla privatnom nekom i platila masno ako treba bar ce ti dijete pogledat kako treba,ovo nema smisla sta vam rade idi tamo,idi vamo.
Bellaru i ja bih kao što kaže mare,možda kod nekog dobrog privatnika da ga pogleda detaljno,pusa Karlu😊
Mi smo isto jučer probali bananu prve 3 -4 žlice oduševljenje,onda pljuvanje na najace popraćeno glasnim pricanjem...
Ja balavica,neka vječno mlada hahaha
Sretni minici!!
LLR ti si 87 g???😨 ja mislila starija od mene😁 mislim ne izgledom nego zato jer imas vise djece😁😁😁
Sanjarka tenke su bas super🖒🖒🖒sanjarka ugl skorpije koje ja znam su uzas😨😵 moj najbolji prijatelj je skorpion i meni je dobar kao prijatelj al nikad NIKAD mu nebi bila zena😵😵😵
Mare jel ostalo sta u lidlu??😁
Miska tko jos slavi godisnjice😁 prosle godine kad sam dobila poklon za godisnjicu mama mi rekla da mi je to zadnji poklon za godisnjicu😂 sretna ti godisnjica!
Abies u koju zupu spadas? Tu je novi svecenik
Deeka sta se tice ovce...i moj se zna budit kad prestane svirat a onda upalim opet. Valjda mu se tad ne spava tako bas..al inace mi je super ovcica...stavim vam sliku na ...profil status kako se to vec zove.
Sortiraj odgovore
Najstariji