Hvala zenske, eto zaboravila skroz, inace ful pamtim te datume i obljetnice i rodendane al ovo mi promaknulo 😂😂
Ilani skroz sam te drugacije zamisljala, tamnokosu uglavnom 😂😂 i ti super izgledas
Sanjarka, izvukla sam se s tortom, dijete hoće Ledovu. Inače ta uvijek se i pojede, klinci nekako ne vole ni torte ni kolače, daj im pizzu i sladoled. Možda ja ne znam napraviti😏, ali moji se ne zale.
Ugolina definitivno si najveće iznenađenje! Sad te lako zamislim kao tetu u vrtiću 😄
Mare, ja mislim da sam zadnji bodije u vel. 62/68 uzela, a majica bilo koliko hoćeš. Sad zalm što nisam uzela i onu pletenu jaknicu, bas mi je prekrasna
Jutro zene. ja pokusavam uhvatiti ritam.
Bila prije nekih 1 h u lidlu I uspjela naci sve sto trazila. uzela papucice al broj 17 jer su ove manje bile premale. uzela haljinicu, majicice, jedne hlace, carape I vestu bijelu (al velika je bas). 300 kn nije velika steta.
Idem vas citat sad, pogubila sam se
Opa 3 mj vec. Ni ne idem za tim 😁 fala cure. Sanjarka oko sokolovo haha
Ugolina u jednu ruku sam te tako zamisljala a u drugu sam iznenadjena 😁
Dobro jutro cure!
Mislim da nam se noc pocela "kvariti". Zaspao prije 20h, papanje u 22:30, sljedece budenje oko 2, i mislim da je bilo jos jedno oko 4 ili 5 ali nisam sigurna jesam li to sanjala ili stvarno ustala i onda do 8
K tome da je ovo budenje u 2 trajalo oko 1h jer se je kvalitetno pokakio pa sam ga jos isla prematati, a onda on bio budan i veseli pa poceo pricati samnom
Zato sam ga sad ujutro u 9 stavila jos jednom spavati i obicno onda odspava 1h a sad se jos nije probudio a vec je 12
Ali zato je mama uspjela u miru doruckovati, pospremiti kuhinju, sloziti par zavjesa koje su visile jer je djeci nasih gostiju bilo to zanimljivo natezati, pa presvuci krevetninu, usisati cijelu kucu, staviti prati ves, malo pomesti pred ulazom i sad cekam da se probudi
Sve ste mi taaaaako lijepe na slikama a tek vasa djecica, med medeni
Malo cu napreskokce kako sam zapamtila slike
LLR kad sam vidjela sliku prvo sam mislila da si kliknula na krivu sliku pa stavila kcer Koje si ti ono godiste? 88? Izgledas mi ko da si tek 18 navrsila
Ugolina, ja jos uvijek ne vidim tih 97kg, prije bi rekla nekih 70 mozda Ne znam koju vrstu glazbe slusas i nadam se da ti to nije uvreda, ali ti meni licis na Ninu Badric
Josipa ti je preslatka
, zlocesta mama opet zavezala stramplice
Miska, bas ste mi krasni ti i tm A i Mila vam je pravi secer
I sretna vam godisnjica!!!
Sanjarka, tako nekako sam te zamisljala, kovrcava kosa (to sam vidjela na slici od prve pricesti koju si stavila ), manekenski stav
A i Lana je cijela po mami
Petric ima starkeee, i ja bi takve za svog Marcela
Vjerujem da ce se mudrica razveseliti tenkama Kako napreduju pripreme za rodendan?
Mare, tebe sam vidjela na staroj profilnoj ali si tamo imala crvenu boju kose? I ti si se znala buniti na kg koje ja ne vidim!! A djecica su ti stvarno preslatka
Curica bi ti mogla u manekenke
Vjeverice, tebe sam potpuno drugacije zamisljala Ali si isto prava manekenka
Krasni ste mi i na slici
Cure, jel mozda znate zasto ja ne mogu vidjeti sve objave? Jucer sam zadnje vidjela objave od LLR i sad najnize sto mogu vidjeti je bilo objavljeno prije 2sata, a kako ja vas poznam vjerujem da je bilo i objava izmedu
ejic hvala
ilani meni krivo sto ove zute hlacice nisu 62/68 vec samo bile 74 pa sam uzela
Cure sta bi mogla kupiti curici od 8god? kcer pozvana u subotu na rodendan
Ejic i ja pomislila za LLR da je kriva fotka 😀
Imaš jedva vidljivo učitaj još i to stisni
Ja danas lijena. Ručak i dosta mi. A morat ću peglat i u ormar...kad mi dijete već upalilo vešmašinu... Moram ga bolje podučit pa imat brigu manje.
U toj priči, jedna mama 3 djece 6,4,1 razred. Priča kak se dijete digne prije 6 i ispeče si jaja i pojede prije škole. Ja mislim na najstarije, a ispalo najmlađe. Ok lijepo je to, a s druge strane si mislim kaj si toliko lijena mama....s treće njezina kuća njezin život
Sortiraj odgovore
Najstariji