Abies, znam za taj ucitaj jos i ucita mi nekih 3-4x kad dodem do kraja stranice a onda toga vise nema i ne ucitava mi vise starije objave, bar ne na kompu 😕
Djete u 1.razredu i samo pece jaja? 😮😮 Mene bi prvo bilo strah da se nesto ne zapali 😮😮
Mare, ja ti nisam bas najbolja u savjetima za kupivanje poklona. Ja u vecini slucajeva kupujem bonove za trgovine ili za kino. Danasnja djeca vec imaju sve sto trebaju i sto ne trebaju pa mi uvijek tesko nesto koeisno i lijepo kupiti 😕
Nama su noci sve gore,uzas. 🤕 ne sjecam se kolko budenja.stavila je na trbuh i naravno da ne pomaze,sad cekam 3sata da vidim jel u bubamaru stigla ovcetina,zvat cu ga Janko. Ako nije narucujem prek neta. Tko je ono narucio? Za kolko je stigli,se dugo ceka? I napokon zaspala u 6,20 i reko ajd jos pola sata ko i obicno kad ona do 8 skoro!!! 😀🤔 i ja skupa s njom 😅
Moja mama rekla da ce doc oko 8 vozit nas u lidl pa ono,ja u grudnjaku,ona place,kuca u kaosu srecom moju mamu to nis ne dira i da nije nitko drugi.
Kupila onu preslatku mint haljinicu,taman za svadbu 19.11. I kupila jaknu 86/92 jer sam kopala i nabrzinu zgrabila...ja sam uvjerena da sam vidila 62/68 hahhaaha ludilo 😂😂😂😂 jadno ovo dijete samnom. Nije to kopanje po kutijama za mene,to mm bolje obavi. Cipelica naravno nis nije ostalo.
Sanjarka tenisice su slatke. Ne voli haljine? A rozo? Ja mrzim!!🙈 mojoj mami su rekli kad me rodila da mi oblaci haljinice jer jednom kad udem u hlace necu haljine niti pogledat. Nije puno promaseno,al zbog posla oblacim....
Ejic bas si leprsava,nisam te tako zamisljala...vise naocale tip i malo ozbilniji izgled. A niti ugolinu,tebe bez rogova nisam ocekivala kako se opisujea!!😂😂😎🤗
Sve ste preslatke, i fit. Mozemo i na forum manekenki. Super je ovo sa slikama i upoznavanjem😎😘
Sretni minici svima i miska vama godisnjica,akd da je on zaboravio al ti zensko 😀😉
Crazy bas kako sanjarka kaze sve se nakon 3 mj posemeri pa opet natrag na isto pa opet u krug.
Sta jos? Ne znam,pisem kasnije ako se sjetim. Idem rucak pripremit pa mozda lec do nje.
url=https://lilypie.com]
Mare, ja imam osmogodisnjakinju(za koji dan devet). Kod nje i njenih frendica uvijek dobro prolazi za poklon školski pribor, sljokasti gel olovke, oni albumi za dizajniranje odjeće, interijera i tako, fora papuče, odjeća, torbice, sunčane naočale, novčanici i još uvijek plisanci.
Skorpija mi brat..ide mi na zivce 😂😂 vjerojatno jer mi brat a ne zbog horoskopskog znaka.
Sad si razmisljam... Bebe se vole vozi u kolicima,bebe vole spavat sa mamom u krevetu,bebe vole na trbuh,bebe vole statijaznam....ja onda valjda nemam bebu!! 😶😌
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji