Ja ću jednu ☕ i 🍫
Jutro ekipo! Kko se spvalo. Ja super, petra 21(ili 22) - 6 uz jedno buđenje kad, nemam pojma.
Moze i meni kava ☕
Idem vas citat 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mi smo spavali od nekih 8ipo ili 9 do 5 ujutro. Ja se naspavala i nisam znala sta cu sa sobom. On nakon podoja zaspao do 6 ipo a ja corila 😆👍😂🔫 sad sam naravno umorna 😁
Lovre stalno gura ruke u usta, jedva ih odmaknem da bi uvalila dudu. Bas onako nervozno trlja po zubnom mesu ili pokusava ugurat cilu saku. To ne znaci da su zubi jelda? Ne bijeli se jos nista na povrsini 😬😲 prerano mi je to... 😑
Jutro svimaaaa 😘
Dijete spava jos. Budio se u 4 jest i evo jos spava. U 4 smo i nakon boce stavljali fiziolosku i maslo u nos 😂😂 ugl maslo rules 👌👌
Prasac jedan poceo pokazivati svoju volju i cim vidi da nesto imam u ruci i idem prema nosu zabije si glavu u najblize sta ima i ignorira me 😂😂
Jucer bio dan d nervozan do bola a ja uz to milijun obveza
Hele odvalila sam na onu sliku 😂😂
Sunshine jadna Tena nezna sta joj se sprema kad naraste 😂😂 pedercina od tv-a 😂😂😂
Sve ide u susilicu pa i tetre
L&L&R ipak bila temp od cijepiva? Dobro pa su to kratkotrajne reakcije 👍 nek ozdravimo i eto nas na kavu 👌
Vjeverice malac ima srednju temperaturu 😂😂😂😂 haha!
Deeka 😔 ipak upala! Brzo ce te vi to rijesit bas majcina intuicija
Teja welcome back ❤ bas mi je drago! Kako funkciobira to cicanje samo noću? Jel ti se smanjuje mlijeko?
I super za dohranu jos jedna s kojok mozemo razmjenjivati iskustva hehe
Babycoming cesto cujem da klinci tako protestiraju na cicu u cem je fora? 🤔 možda je to sve zbog zubica?
Tpol bravo za tatu i cuvanje curke dok se mama malo opustala na kavi 😎👌👍
Abies sto je sin to radio? 😂
I žena je bolji vozac od muskarca ako nije neka smotana haha
Ugolina kako prehlada? Koji aspirator si uzela?
Lovre i Marko nam danas slave 3. minic sretan im bio!! ❤❤❤
Slala sam zahtjeve sad prihvatite me 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji