E, obavezno ih pozdravi, hvala ti! Cure su super, ljetnica Aria je akcija i samo akcija. A sve znas po svojoj. I tebi je sigurno veselo s njih dvoje, jel maleni sad krece u skolu? Blizanci ce sad 8 mjeseci, decko i cura. Satralo me 😂 al ok, narast ce i oni brzo a do tada samo valja sacuvat zivce 😁 jel jos koja ljetnica rodila opet?
Hej,bapci!Opet sam bez mobitela!Muz mi.nece Diner provuciHocemo ozivjet forum opet?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ajmo mamika!
Sin je dobio odgodu. A i htjela sam pa mi ok. Na nekom besplatnom projektu je prošao uz napomenu slabije grafomotorike i nadprosječne inteligencije (šokirala se). A kod dr. opet grafomotorika slabija i sinteza nula. Sad je preko noći počeo lovit sintezu. Ono klik preko noći. Još me čeka rada s njim pa kad krene ponosni oboje.
Nadam se da imaš pomoć oko blizanaca. I starijih cura.
Ljetnice ima novih beba i trudnica! Brojčana, Mala Koza, Deeka, Vjeverica i Kleopatra su mame*2, trudnica 5 imamo.
Abies!!!!!Pa bas lijepo da netko tu pise!Os kuhat kavu sutra ujutro?Hahah
I bolje da ti je malac dobio odgodu!Da nije spreman,a da je krenuo samo bi se namucio!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Curke , trebam savjet :) beba stara 1 mj i 10 dana ..preko dana odspava 2 puta po pola sata , i mozda jednom 2 h u komadu , po noci se budi svakih sat-dva ..dali ima tko kakav savjet i dali je jos cija bebica takva nespavalica
Helloooo! Tko se uspio ulogirat nakon godine i pol😂😂😂🤗
Puse svima,ako koga jos uopce ima na temi
url=https://lilypie.com]
Curke , trebam savjet :) beba stara 1 mj i 10 dana ..preko dana odspava 2 puta po pola sata , i mozda jednom 2 h u komadu , po noci se budi svakih sat-dva ..dali ima tko kakav savjet i dali je jos cija bebica takva nespavalica
Nije nespavalica. Mozda nesto manje spava danju,al spava kao i vecina novorodencadi
url=https://lilypie.com]
Helloween Ugolina!!! 👋👋👋👋
Da nisam imala pomoć Abies na viberu ne bih se znala ni ulogirati više. 😂😂😂😂
Kako vrijeme leti.......našim smotuljci će 3 godine ovo ljeto. 😮😮😮😮
ako mislite i tu tipkat ja vam odmah kazem da nemam vremena. ..jedva i viber stignem
😂😂😂😂😂😂
Znamo Brojčana, nemamo ni mi.
Sortiraj odgovore
Najstariji