Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    08. Srpanj 2017. 18:44

Ugolina

Abies

Hranu i djecu mi ne spominjite. Sin tek sad ima neki jelovnik. Štur al ima. Petra zeza od prvog zuba. Al u ovo doba za razliku od brata jede komade. Tako da mi lakše. Al ručak kao ručak još nije pojeden. I ono malo volje za kuhanjem mi zgaze 😀

Joj,da,imala sam iskustva u vrticu s djecom koja jednostavno nece jesti..muka za roditelje,a ne mogu si pomoci..jednostavno ima takve djece.. Hvala bogu,moja jede

Sin mi nije godinu dana u vrtiću jeo. Jedva juhe. A kvocali mi svi kao ne jede u društvu.... Ne želim tu muku nikome

Abies
    08. Srpanj 2017. 18:46

Sjetila si me kad smo bili u Izraelu i Egiptu. Vani 35, a ne znojiš se. Pustinja i nema vlage. I slažem se na +35 na mediteranu dišeš

uykmyjh
    08. Srpanj 2017. 18:53

Ugolina

sandrichx3

ilani

Sandrich,za mene je konzum dostava bilo otkrice kada mi muz bio na terenu a Nikolina novorodence.Ja sam jako zadovoljna s njima.Voce i povrce bude ljepse i svjezije nego u ducanu. Salame i sireve ljepo narezane i bas nikada nisam dobila robu pred istek roka. Sve mi donesu u kucu,vrijeme dostave biram sama,placam karticom ili gotovinom kao i u ducanu.Imam dojam da se bas trude tamo da kupci budu zadovoljni.I skoro svaki put dobijem nesto gratis uz narudbu.Danas sam dobila uzorak omeksivaca silan-supreme. I jos jedna dobra stvar- ovako kupim samo ono sto trebam,u ducanunatrpam u kolica i hrpu gluposti

Super, odvazit cemo se sljedeci mjesec 😁😁😁

Htjela sam citirati sliku,ali se ne moze,pa onda tu..ajme sto ste predivni oboje..lovre bas narasao velik 😍😍😍💕💕💕💕 e,kada krecete u radove???

A valjda uskoro, dragi radi 0-24, jedva da ima kada doci kuci odspavati 😂

Ugolina
    09. Srpanj 2017. 07:21

☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍷🍷🍷🍷🍷🍫🍵🍳🍮🍪🍩🍝🍕🍼🍰🍔💊🔫
    Posluzite se ko kaj hoce/treba 😂

uykmyjh
    09. Srpanj 2017. 07:57

Ugolina

☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍷🍷🍷🍷🍷🍫🍵🍳🍮🍪🍩🍝🍕🍼🍰🍔💊🔫
    Posluzite se ko kaj hoce/treba 😂

Jutroooo... Moze jaje na oko 😂

09. Srpanj 2017. 08:27

Jutro mame! 
    Ugolina, hvala na kavi!
    Mi od vrućine spašavamo tako što sjedimo u zamračenoj kući cijeli dan, vani smo do deset ujutro i poslije sedam navečer. Puno znači i ovo malo vrta i hladovine kraj kuće, jer na asfaltu je koma živa. Evo pola devet ujutro, a već je sparina i sad uskoro moram zatvoriti sve prozore, cijelu noć je sve širom otvoreno bilo. Jedva čekam sljedeći vikend jer tek tada najavljuju osvježenje, dotad sve prziona i sauna. Nemam pojma kako mm izdrži na poslu, na gradilištu 😲 Svaka čast svima koji rade takve poslove jer to stvarno mora biti nadljudski napor u ovim uvjetima. 

09. Srpanj 2017. 08:48
    dobro jutro tete!
    dobro jutro tete!

Sanjarka88
    09. Srpanj 2017. 08:48

Hello zene, majke, kraljice 😘
    Moje dijete upravo zaspalo jer je budan od 6.50h pa da iskoristim trenutke mira. Bitno da teti preko tjedna spava do 9,10 🤤🤤🤤 . 
    Jel vruce kod vas? Bas ugrijalo zadnja 2 dana, moji se svi kupaju lipo a ja glupaca cekam da mi stigne kupaci koji sam naručila 😅 imam stare, al me strah da ce ispast s mene u moru 😂
    Petar obozava more, i sam stalno ide prema njemu. Ugl na plazi nema di ga nema, nemoran je. Zaspe navecer ko top, al evo zadnje 2 noci se budi. Sinoc mi trebao sat da ga ponovno uspavam, mislim da ga zubi pate ili mu je vruće.
    Potrošila nam se ona tekucina za komarce, i nisam odma kupila drugu, mudrica brojala zaradio je ravno 21 ubod 😏😏😏
    Na kontroli sam bila. Kost stoji dobro al kaže da je mogla malo vise zarast za ovih 6tj 😕. Ugl moram sta hitnije na fizikalnu, i kupanje u moru takoder. 
    Na poslu ludara. Trebale smo 3 odradit sezonu, al mojoj zamjeni se muz ozbiljno razbolio i nje nema do daljnjeg

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Srpanj 2017. 09:29

Ilani pitala si za ruku. Pa boli, doduse ne ovako dok je pasivna, al dosta radnji mi uzrokuje bol pa se zaustavim. Doduse upozorili su me da ce i fizikalna bit bolna pa eto valjda to treba pretrpit 
    Nikolina je med medeni, gle je 😍😍😍
    Zlica ima prcasto dupe 😍 Ugolina o da preporod otkad jede sve sto i mi 
    Curice kako je? 😊 predivan poklon 😎
    Ellie nam se vratila 😘
    Mare super su kolica 😊
    Brojcana su probili vise zubici? 😥
    Sandrich i Lovre 😍😍😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    09. Srpanj 2017. 12:18

Dan cure
    Ilani Nikolina je med medeni😍
    Ugolina ja bi tablete i alkohol😁
    Sanjarka nadam se da Ce ruka biti bolje😘
    Meni stigla vjestica 😞😥 trbuh me boli užas,umirem od bolova i muke. Cijeli dan sam sama s njima jer mm mora raditi do kasno noćas. Al ajd donio je tablete i doručak 😍 bar malo je olakšanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.