Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Srpanj 2017. 07:27

Dobro jutro mame!
    Ima kave ,super! Hvala Ugolina! Znaci nema duzeg spavanja na moru kod tebe? ja se sve nadam da ce moja Nikolina na moru spavati bolje nego doma...pa vidjet cemo.
    Mi smo imali dosta dobru i mirnu noc i jucer isto,ali uz lupocet i dentinox. Mislim da joj ide vise zuba istodobno,stalno se hvata za usta i slini i cijela lijeva strana joj je nabubrila.Joj ti zubi,cijeli zivot s njima muka.

Ugolina
    08. Srpanj 2017. 07:37

Ilani,zlica i muz spavaju pored mene 😵 zasto sam ja budna,ne znam... Probudila se prije 7 malo za cickat i zaspala, ja budna..
    Inace,zene moje drage,kod mene preporod... Zlica do neki dan prakticki jela kasice..jest nije mogla jer nije imala adekvatne zube 😂😂😂 gore dvojke,dolje jedinice i jos ju je sve boljelo,narocito te gornje jedinice su bile uzas zivi kad du nicale 😲 a sada su tu i gornje jedinice vani i jos joj je vjerojatno prosla ona neka glupa afta.. Znaci, moje dijete JEDE normalno hranu...ajme miline i divote..plus jede sve sto i mi i nema vise da si moram misliti o tim glupim kasicama sta cu i kako cu..doslovce,ako taj tren nema kaj,kupim joj pecivo covjece..doslovce preporod.. Vise nemam bebu..nego malo dijete 😍😍 a spuzvica covjece..sve kopira i pamti..imala sam jucer pletenicu i buraz uzme pletenicu i vrhom nju skaklja,ona vristi od veselja, primi ona pletenicu i ide skakljat njega 😲😄😄😄😂😂😂

Abies
    08. Srpanj 2017. 07:47

Jutro!
    Ja u krevetu, klinci spavaju, muž zbrisao.
    Samo prolazno lijepo s mm. Uzela klince sebi u krevet.....
    Bazen pušta. Ili ću naći rupu ili reklamirati. Vaš si krivo.
    Tpol ma nek baka uživa sa unukom. Koristi to i više. 
    Ilani držim fige da nikolina počne spavati. I dobije ljute pprike u guzu pa se još aktivira više. 
    Ugolina pa veliki je plus da će tvoja curica biti blizu. 
    Bome bi i ja ostala još s dječicom doma. Pola godine barem. Uopće ne shvaćam da sam već na godišnjem. 
    Odoh pravu kavu kuhati 

Abies
    08. Srpanj 2017. 07:48

Zlica škaklja uju 😍

Ugolina
    08. Srpanj 2017. 07:50

😂😂😂

I da,tocno to kaj kazes, ne mogu ni ja vjerovat da sam na go i da se vracam radit 😵

08. Srpanj 2017. 08:11

Cure moje,mogu misliti kako vam je tesko razmisljati o povratku na posao.Imala sam srece,sa svakim djetetom sam bila doma bar do tri godine a i tada odvajanje je bilo tesko.
    Ugolina, bas je olaksanje kada dijete moze sve jesti,nema vise brige sto ces joj dati.Super sto i voli papati.Nikolina nije taj tip,bira stalno,najgori su mi doruckovi i vecere,uopce vise nemam ideja sto bi joj dala.
    Abies,novi bazen pusta?Nisu ni jeftini...Ljutu papricicu i ja sve cekam,ali mislim da nece skoro,ona cini se bas zadovoljna svojim nacinom kretanja ,uopce je ne interesira sto ima noge.

Abies
    08. Srpanj 2017. 09:34

Hranu i djecu mi ne spominjite. Sin tek sad ima neki jelovnik. Štur al ima. Petra zeza od prvog zuba. Al u ovo doba za razliku od brata jede komade. Tako da mi lakše. Al ručak kao ručak još nije pojeden. I ono malo volje za kuhanjem mi zgaze 😀 

mare1989
    08. Srpanj 2017. 11:47

Dobar dan
    Abies nadam se da ces uspjeti riješiti bazen
    Ilani to je super da si mogla biti s njima,i ja sam sa svojima i stvarno sam sretna sto mogu tako.
    Ugolina zlica mala pametnica 😁
    Nama noc odlično prosla zaspala u 19h-1h pa sam je nosila pola sata i onda je zaspala do 7.30 

Ugolina
    08. Srpanj 2017. 14:16

Abies

Hranu i djecu mi ne spominjite. Sin tek sad ima neki jelovnik. Štur al ima. Petra zeza od prvog zuba. Al u ovo doba za razliku od brata jede komade. Tako da mi lakše. Al ručak kao ručak još nije pojeden. I ono malo volje za kuhanjem mi zgaze 😀

Joj,da,imala sam iskustva u vrticu s djecom koja jednostavno nece jesti..muka za roditelje,a ne mogu si pomoci..jednostavno ima takve djece.. Hvala bogu,moja jede

Ugolina
    08. Srpanj 2017. 14:23

Kako podnosite ove paklene vrucine vi na kopnu??
    Vi sve s obale nemate pravo kukat..trenutno sam u dalmaciji 😂 i nemate pojma kako je u zg na +35 😂 fuj fuj fuj po onom asfaltu.. Ovdje je morski zrak i kada udahnes- udahnes zrak!!! Koliko god vruce bilo.. Na kopnu udahnes i zraka- nema!!! Ne fali mi... Ostajemo ovdje do utorka,srijede..najvjerojatnije srijede ali ekipa nam se mijenja.. U pon dolazi buraz,necak,sogi i njezina mama valjda,a starci i buraz ovaj mali odlaze..pa cemo ostati jos dan dva da se djeca poigraju.. Jedva cekam da ga vidim maloga, on navrsava godinu za mjesec dana,isto ljetna beba 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.