Ilani 👋👋 Roba kroz prozor 😂😂 nije ti lako..al super za Nikolinu! I curke ce se malo srediti kad se priviknu na praznike 😉
Mare, lijepa su kolica! Boja je super
Znam da ste vi to sve davno prosle, ali da se malo prisjetite :) krecemo uskoro s kasicama pa me zanima jeste ih radili s vodom ili ih radim s ad buduci da nemam svoje mlijeko?
Ugolina, ma roba ionako je bila ona razbacana po sobi,svejedno je za pranje - samo sam tu kroz prozor hitila 😀pa su je išle skupljati van po mraku, bilo ih je i strah malo ali neka, prije toga sam danima im govorila da pokupe odjeću i slože u ormare. Muž je strah i trepet. Nekad i previše pa žalim se njemu samo kad stvarno ne znam više što ću s njima.
Na more idemo krajem srpnja u Privlaku kod Zadra. A vi?
Jao vidi dobre ideje,roba kroz prozor.Hvala Ilani na ideji
Bravo za Nikolinu vidis kako se ona pokrenula
Aaaaahahaha,mare,novi dodatak tvojim hitler odgojnim metodama,pisam od smijeha 😂😂😂😂😂😂
Uci za u buduce evo primjeri:Gledat kako igracke gore,na frizider,kupanje prisilno,gledanje kako igracke lete u smece, i itd ma hitler je beba
Kad izaberes forum moras kliknut na onaj zadnji Pseudoblabla pa onda kopirat link
Hvala 😚😚
Hello!
Mi se jutros kupali, vrijeme ruzno, ali more toplo 👌 Lovrino prvo pravo kupanje, plaka je kad sam ga izvadila 😂 a ja po slikama skuzila da izgledam ko kit, moram se pokrenit vise inace jos smo na nepravilnom puzanju, na dva zubica i slabom pijenju tekucine (vode)...
Ilani, idemo 1.7. U pirovac i jedva vise cekam..nisam mora dve godine vidla a i to prije dve godine ja mislim da sam bila jedan vikend 🔫 ka ta stro fa..
A onda kad sam tamo,nakon tri dana bi doma 😂 nisam taj tip... Radije bi isla vise puta na dva dana... Deset dana kad budem, ispizdim 😂
Evo mene neznam drži me to neko neraspoloženje , vjerojatno neki hormoni 🤔
Volim vikend jer mi mm stvarno pomaze i preuzme ju pa odmorim 😀
Ilani falila si joj mogu mislit kako ti je , kolko robe i posla a cure se valjda malo uljenile al dobro je da je neko strog pa da slušaju 😀😀
Ugolina neznam mi uvijek smo bili u neko stresu (sad vidim u bezveznom) a sad smo u pravom stresu s njom hahha... kad budemo išli u hr ja cu se javit pa mozda s vama curama iz ZG uspijem neku kavicu
Mare ne vidim sliku neće nesto da otvori ali super za kolica 👍🏻
Miss ja sam s vodom mjesala te rižine ali to mi ju je bas zastopalo pa sam prešla na voćne kasice samo njih davala pa onda dodala posle u nutra one žitarice i sad joj kuham sama povrće hoće jest al tek mi je lijepo hranu prihvatila s 8mjeseci kad se posjela do tad sve neko brljavljenje
Ugolina, ma roba ionako je bila ona razbacana po sobi,svejedno je za pranje - samo sam tu kroz prozor hitila 😀pa su je išle skupljati van po mraku, bilo ih je i strah malo ali neka, prije toga sam danima im govorila da pokupe odjeću i slože u ormare. Muž je strah i trepet. Nekad i previše pa žalim se njemu samo kad stvarno ne znam više što ću s njima.
Na more idemo krajem srpnja u Privlaku kod Zadra. A vi?
Jao vidi dobre ideje,roba kroz prozor.Hvala Ilani na ideji
Bravo za Nikolinu vidis kako se ona pokrenula
Mare, imam još jednu dobru za poludjele tinagerice, njihovo beskrajno presvlačenje i razbacivanje robe. Kažem da odaberu dvoje hlača i tri majice, ostalo pakiram za Caritas! Efekt čak traje neko vrijeme 😀, ali tvoji su još mali za to.
Ugolina, sad će vam odlazak na more poprimiti drugu dimenziju, bit će vam super!
TPol baš bi bilo dobro da se uspijemo vidjeti kada dođete! Prekrasna profilna, keckice 😍😍😍
Sanjarka eto i prvi radni tjedan prođe, led probijen. 👍 Kako je Gigi prihvatio razdvajanje? Jel se više mazi kada se vratiš s posla? Bam I din 😁😁😍
Sortiraj odgovore
Najstariji