Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    17. Lipanj 2017. 17:14

mare1989

Ajme kolika slika kolica

Da aaahaha, velika kolica si kupila 😂😂😂

Miss_a89
    17. Lipanj 2017. 17:21

Ilani 👋👋 Roba kroz prozor 😂😂 nije ti lako..al super za Nikolinu! I curke ce se malo srediti kad se priviknu na praznike 😉
    Mare, lijepa su kolica! Boja je super
    Znam da ste vi to sve davno prosle, ali da se malo prisjetite :) krecemo uskoro s kasicama pa me zanima jeste ih radili s vodom ili ih radim s ad buduci da nemam svoje mlijeko?

mare1989
    17. Lipanj 2017. 17:25

Ugolina

mare1989

ilani

Ugolina, ma roba ionako je bila ona razbacana po sobi,svejedno je za pranje - samo sam tu kroz prozor hitila 😀pa su je išle skupljati van po mraku, bilo ih je i strah malo ali neka, prije toga sam danima im govorila da pokupe odjeću i slože u ormare. Muž je strah i trepet. Nekad i previše pa žalim se njemu samo kad stvarno ne znam više što ću s njima.
    Na more idemo krajem srpnja u Privlaku kod Zadra. A vi?

Jao vidi dobre ideje,roba kroz prozor.Hvala Ilani na ideji
    Bravo za Nikolinu vidis kako se ona pokrenula

Aaaaahahaha,mare,novi dodatak tvojim hitler odgojnim metodama,pisam od smijeha 😂😂😂😂😂😂

Uci za u buduce evo primjeri:Gledat kako igracke gore,na frizider,kupanje prisilno,gledanje kako igracke lete u smece, i itd ma hitler je beba

Miss_a89
    17. Lipanj 2017. 17:28

Sanjarka88

Kad izaberes forum moras kliknut na onaj zadnji Pseudoblabla pa onda kopirat link

Hvala 😚😚

uykmyjh
    17. Lipanj 2017. 17:43

Hello!
    Mi se jutros kupali, vrijeme ruzno, ali more toplo 👌 Lovrino prvo pravo kupanje, plaka je kad sam ga izvadila 😂 a ja po slikama skuzila da izgledam ko kit, moram se pokrenit vise inace jos smo na nepravilnom puzanju, na dva zubica i slabom pijenju tekucine (vode)...

Ugolina
    17. Lipanj 2017. 17:57

Ilani, idemo 1.7. U pirovac i jedva vise cekam..nisam mora dve godine vidla a i to prije dve godine ja mislim da sam bila jedan vikend 🔫 ka ta stro fa..
    A onda kad sam tamo,nakon tri dana bi doma 😂 nisam taj tip... Radije bi isla vise puta na dva dana... Deset dana kad budem, ispizdim 😂 

TPol
    17. Lipanj 2017. 21:20

Evo mene neznam drži me to neko neraspoloženje , vjerojatno neki hormoni 🤔
    Volim vikend jer mi mm stvarno pomaze i preuzme ju pa odmorim 😀
    Ilani falila si joj mogu mislit kako ti je , kolko robe i posla a cure se valjda malo uljenile al dobro je da je neko strog pa da slušaju 😀😀
    Ugolina neznam mi uvijek smo bili u neko stresu (sad vidim u bezveznom) a sad smo u pravom stresu s njom hahha... kad budemo išli u hr ja cu se javit pa mozda s vama curama iz ZG uspijem neku kavicu 

TPol
    17. Lipanj 2017. 21:23

Mare ne vidim sliku neće nesto da otvori ali super za kolica 👍🏻 
    Miss ja sam s vodom mjesala te rižine ali to mi ju je bas zastopalo pa sam prešla na voćne kasice samo njih davala pa onda dodala posle u nutra one žitarice i sad joj kuham sama povrće hoće jest al tek mi je lijepo hranu prihvatila s 8mjeseci kad se posjela do tad sve neko brljavljenje 

17. Lipanj 2017. 21:34

mare1989

ilani

Ugolina, ma roba ionako je bila ona razbacana po sobi,svejedno je za pranje - samo sam tu kroz prozor hitila 😀pa su je išle skupljati van po mraku, bilo ih je i strah malo ali neka, prije toga sam danima im govorila da pokupe odjeću i slože u ormare. Muž je strah i trepet. Nekad i previše pa žalim se njemu samo kad stvarno ne znam više što ću s njima.
    Na more idemo krajem srpnja u Privlaku kod Zadra. A vi?

Jao vidi dobre ideje,roba kroz prozor.Hvala Ilani na ideji
    Bravo za Nikolinu vidis kako se ona pokrenula

Mare, imam još jednu dobru za poludjele tinagerice, njihovo beskrajno presvlačenje i razbacivanje robe.  Kažem da odaberu dvoje hlača i tri majice, ostalo pakiram za Caritas! Efekt čak traje neko vrijeme 😀, ali tvoji su još mali za to. 

17. Lipanj 2017. 21:48

Ugolina, sad će vam odlazak na more poprimiti drugu dimenziju, bit će vam super! 
    TPol baš bi bilo dobro da se uspijemo vidjeti kada dođete! Prekrasna profilna, keckice 😍😍😍
    Sanjarka eto i prvi radni tjedan prođe, led probijen. 👍 Kako je Gigi prihvatio razdvajanje? Jel se više mazi kada se vratiš s posla? Bam I din 😁😁😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.