Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    17. Lipanj 2017. 14:33

Sanjarka88

Miss_a89

Sanjarka88

Miss_a89

Ne znam zasto mi ne uspijeva staviti ovaj sticker u potpis 🤔

Koji kod kopiras?

Odaberem za forum

Kad izaberes forum moras kliknut na onaj zadnji Pseudoblabla pa onda kopirat link

Izludilo me to jucer,isla sam staviti novi da odbrojava dalje do drugog rockasa i nikako ga kopirati,uopce se nije ni nudilo 'kopiraj' pa sam morala stisnut ono dijeli pa sam si ga poslala u poruci,sama sebi i tek onda sam ga u poruci mogla oznaciti i stisnuti kopiraj tekst 🔫🔫🔫🔫🔫🔫

17. Lipanj 2017. 14:43

Cure drage, tu sam! 😘😘😘
    Ne pišem danima, jer preko dana nemam kad a navečer sam ko iscijeđeni limun, nisam za ništa. Osim toga pucam na živce. Neko čudno razdoblje. Nikolina je postala jako brza na toj svojoj guzicici, ima je posvuda, svukud gura rukice, otvara sve ladice i stalno treba na nju paziti. To me jako veseli, dočekala sam i to! No moje starije cure me izlude! Ništa mi ne pomažu i rade grozan nered, stalno vise na mobitelima ili tabletu, moram ih non stop tjerati da se pokrenu, da ujutro se srede, da pospreme za sobom i tako u nedogled. Imam osjećaj da stalno vičem. Sinoć sam im pobacala svu odjeću kroz prozor, baš sam bila pukla. I tako. Dečki imaju ispite i isto ne računam sada na njih. A svima treba skuhati i oprati. Muž radi po cijele dane ali jučer sam mu se žalila na djecu i večeras će rekao održati sastanak s njima. Možda će biti bolje odsad. 

17. Lipanj 2017. 14:50

Nedostajale ste mi i pisanje ovdje, nadam se da će biti bolje sad i da ću moći se češće javljati, jer ovaj forum mi je baš zadovoljstvo i gušt, pisanje ovdje smatram vremenom za sebe. 
    Evo sad su cure na bazenima, Nikolina spava, paprika se kuha, podovi čiste (moram ih sad svaki dan brisati zbog Nikoline) pa sam se napokon malo opustila 😊

Ugolina
    17. Lipanj 2017. 14:57

Ooo ilani,a mi se zabrinuli 😂 znaci veselo kod tebe... Super za nikolinicu 😍😍😍 puzi brzo na guzi 😍 zacas ce ona pohvatati i druge nacine...
    Znam da je tebe izludilo,ali mene je zato nasmijalo, bacanje robe kroz prozor 😂😂😂 a sto je najzalosnije opet ces doticnu na kraju ti prat i peglat 😂 neka samo njih muz sad pritegne..inace, on je strah i trepet u kuci ili?? Moj tata je dobar ko kruh,predobar, ali strah i trepet, nema tu,ima da se postuje 😂😂 

Ugolina
    17. Lipanj 2017. 14:58

Ilani,idete kud na more?

17. Lipanj 2017. 15:33

Ugolina, ma roba ionako je bila ona razbacana po sobi,svejedno je za pranje -  samo sam tu kroz prozor hitila 😀pa su je išle skupljati van po mraku, bilo ih je i strah malo ali neka, prije toga sam danima im govorila da pokupe odjeću i slože u ormare. Muž je strah i trepet. Nekad i previše pa žalim se njemu samo kad stvarno ne znam više što ću s njima. 
    Na more idemo krajem srpnja u Privlaku kod Zadra. A vi? 

mare1989
    17. Lipanj 2017. 16:36

ilani

Ugolina, ma roba ionako je bila ona razbacana po sobi,svejedno je za pranje - samo sam tu kroz prozor hitila 😀pa su je išle skupljati van po mraku, bilo ih je i strah malo ali neka, prije toga sam danima im govorila da pokupe odjeću i slože u ormare. Muž je strah i trepet. Nekad i previše pa žalim se njemu samo kad stvarno ne znam više što ću s njima.

Jao vidi dobre ideje,roba kroz prozor.Hvala Ilani na ideji
    Bravo za Nikolinu vidis kako se ona pokrenula

mare1989
    17. Lipanj 2017. 16:39

Ilani dobro ti sve izdrzis,ja evo vec ludim sa njima troje
    Narucila sam nova kisobran kolica,tj sveki je narucila na Amazonu,uzela sam tirkiznu boju

mare1989
    17. Lipanj 2017. 16:42

Ajme kolika slika kolica

Ugolina
    17. Lipanj 2017. 17:13

mare1989

ilani

Ugolina, ma roba ionako je bila ona razbacana po sobi,svejedno je za pranje - samo sam tu kroz prozor hitila 😀pa su je išle skupljati van po mraku, bilo ih je i strah malo ali neka, prije toga sam danima im govorila da pokupe odjeću i slože u ormare. Muž je strah i trepet. Nekad i previše pa žalim se njemu samo kad stvarno ne znam više što ću s njima.

Jao vidi dobre ideje,roba kroz prozor.Hvala Ilani na ideji
    Bravo za Nikolinu vidis kako se ona pokrenula

Aaaaahahaha,mare,novi dodatak tvojim hitler odgojnim metodama,pisam od smijeha 😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.