Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    22. Veljača 2017. 08:26

Ejic citaj malo! 15 ima baby 😀

curicax3
    22. Veljača 2017. 08:27

Jutro!jel 16 slobodno?
    Poslije vas citam!cure mi prehladene pa se borim sa sve tri,a ja nisam ko svemocna Mare😣

TPol
    22. Veljača 2017. 08:29

Moze broj 2? 
    Jutro! Budila se je po noći i place i spava.... valjda probava ... mislim pauzirat koji dan da joj se regulira to 
    Ma Ilani mogla sam barem neke tips spremit si u notez ali dobro izgleda da cu vas ispitivati . 
    Mislite da sam dala odjednom previše ? Jela je po pola one ciste voćne kasice , al vodu mi neće 
    Bebycoming joj bas vas je uhvatilo ozdravite ❤️
    Ejic Uh bome si se jučer naradila , a izgleda da vas pedijatar onda sve obavi a moja valjda nije stručna za to pa smo extra išli ortopedu na ultrazvuk kukova a on je preporučio da dolazimo svakih pola godine čisto na kontrolu (nema toga u mK passt)

Ellie00
    22. Veljača 2017. 08:44

Jutro. 
    Meni broj 9 ako je slobodno (mislim da je).
    Mi lijepo pavali, bez buedjenja od 11 do 7.
    Illani I nama H&m danas..jeej 

Abies
    22. Veljača 2017. 08:53

Ejic daj novi broj. 15 ulovljen već

miska
    22. Veljača 2017. 08:57

Jutro! Moze neki pregled koji brojevi su ostali! Da ne vrtim sad sve unatrag 😜

miska
    22. Veljača 2017. 09:06

Ok mislim da nije bilo 20 koliko sam preletila! 

Sanjarka88
    22. Veljača 2017. 09:10

Slobodni jos ako sam dobro pregledala

1
    12
    14
    17
    19
    21

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    22. Veljača 2017. 09:11

Upomoc, kapam maloj efedrin, toliko se micala da je kapljica odletila u oko 😲 brzo trcala joj ispirat! Zvala i hitnu,kaze nis nemre bit ak sam isprala, zvala ja centar za otrovanja,vele nis nemre bit... A ja bolesna u glavu i dalje panicarim!

ejic
    22. Veljača 2017. 09:15

Ajde onda meni 12 😊
    Ne radi mi mozak tako rano jos kako bi morao da zapamtim koje brojeve ste vec izvukle a koje ne 😛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.