Jutro mame.
Noc bila bolja, al vidim da mu ide van gornja desna jedinica.. mora da zbog toga losije spava.
Od 5 smo budni, i eto sad vec 45min spava. Cekam da se probudi pa ide k sveki na cuvanje a mama k zubaru. Nadam se i poslije suncu pa da mozemo prosetat malo. Ugodan dan svima
e sad mogu nesto i napisat..ne stignem vas bas aktivno pratit vise nigdje 😣😣 malo sam umorna i treba mi bar par sati dobrog sna 😥😥 K sinoc imao dramu cijelu noc, najprije temp prije spavanja opet a onda plac i vriska cijelu noc, sto i jedan pokusaj umirivanja nije palio..ne kuzim jesu zubi, probava, nesto trece..Mm kaslje tako da probudi pola susjedstva, cujemo ga i ja i K iako spava u drugoj sobi 😣 proc ce, a onda cu se pocastit jednim dobrim sopingom (mos mislit)
popamtila nisam nista,ne zamjerite..nastojat cu bit aktivnija..
ee pitanje jel.itko od vas zamrzavao blitvu i spinat..dobila sam jucer stvarno previse toga pa sam razmisljala da zamrznem..samo ne znam jel treba blansirat prije ili ne..
idem dovrsit kavu
Mi opet spavali tako tako. Buđenje u 6 i sad već pospana. Ooo ne sviđa mi se to. Moramo po pelene otići danas i braci po poklon. A stiže nam i paket iz HM danas 👏👏👏
Sanjarka, preslatke stvarčice si kupila jučer. Bit će Petric pravi frajer. 😍
Ena najslađa šefica 😍.
Ugolina ide nabolje zlica👍👍👍
TPol, ma samo pitaj za dohranu, normalno da nisi pratila to prije kad vam je bilo prerano za to.
Brojčana i ti sopingirala, a baš je sve slatko 😊 Jel se sada osjećaš drugačije nego u prvoj trudnoći? Tvoja će djeca imati razliku otprilike kao i moji dečki 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji