Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    22. Veljača 2017. 07:39

6

22. Veljača 2017. 07:45

Jutro mame. 
    Noc bila bolja, al vidim da mu ide van gornja desna jedinica.. mora da zbog toga losije spava.
    Od 5 smo budni, i eto sad vec 45min spava. Cekam da se probudi pa ide k sveki na cuvanje a mama k zubaru. Nadam se i poslije suncu pa da mozemo prosetat malo. Ugodan dan svima 

Littleladybug
    22. Veljača 2017. 07:46

jutroo ja bi 15 😁😁

Littleladybug
    22. Veljača 2017. 07:52

e sad mogu nesto i napisat..ne stignem vas bas aktivno pratit vise nigdje 😣😣 malo sam umorna i treba mi bar par sati dobrog sna 😥😥 K sinoc imao dramu cijelu noc, najprije temp prije spavanja opet a onda plac i vriska cijelu noc, sto i jedan pokusaj umirivanja nije palio..ne kuzim jesu zubi, probava, nesto trece..Mm kaslje tako da probudi pola susjedstva, cujemo ga i ja i K iako spava u drugoj sobi 😣 proc ce, a onda cu se pocastit jednim dobrim sopingom (mos mislit)
    popamtila nisam nista,ne zamjerite..nastojat cu bit aktivnija..
    ee pitanje jel.itko od vas zamrzavao blitvu i spinat..dobila sam jucer stvarno previse toga pa sam razmisljala da zamrznem..samo ne znam jel treba blansirat prije ili ne..
    idem dovrsit kavu 

Sunshine1
    22. Veljača 2017. 07:53

Jel zauzeto 10?🤗
    Pozdrav sa vjezbi

url=https://lilypie.com]

22. Veljača 2017. 07:59

Mi opet spavali tako tako. Buđenje u 6 i sad već pospana. Ooo ne sviđa mi se to. Moramo po pelene otići danas i braci po poklon. A stiže nam i paket iz HM danas 👏👏👏
    Sanjarka, preslatke stvarčice si kupila jučer. Bit će Petric pravi frajer. 😍
    Ena najslađa šefica 😍. 
    Ugolina ide nabolje zlica👍👍👍
    TPol, ma samo pitaj za dohranu, normalno da nisi pratila to prije kad vam je bilo prerano  za to. 
    Brojčana i ti sopingirala, a baš je sve slatko 😊 Jel se sada osjećaš drugačije nego u prvoj trudnoći? Tvoja će djeca imati razliku otprilike  kao i moji dečki 😊 

Abies
    22. Veljača 2017. 08:07

Baby ja sve to blanširam i u led

vjeverica8
    22. Veljača 2017. 08:07

Sanjarka mi je ostavila 8 ❤ hvala! Ja ću 8 😎 

ejic
    22. Veljača 2017. 08:16

Dobro jutro!
    Jel moze mebi 15? 😊

ejic
    22. Veljača 2017. 08:17

Raaaano mi je... 😩😩😩 Gore je moralo ispasti meni ne mebi 😁😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.