🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • plave_okice
    28. Lipanj 2025. 07:13

Monny

Kako sad ide s kravljim mlijekom? Probaj staviti malo vanilije, ima bio prah u dmu ☺️

Nikako. Uopce ga ne zeli piti. A inace nije luda za mlijecnim proizvodima. Nudimo joj jogurte, ako pojede 2-3 zlicice super. Ali moram ju pohvaliti (znam da nece biti tako svaki dan), zadnja dva dana je stvarno super jela (dorucak, rucak, vecera te uzina). A prije toga svaki dan ako pojede jedan obrok, mozda dva super. Nije toliko ni brljavila. Bas sam bila ponosna i sretna. Ali znam da ce opet zezati ovisno o danu.

Sparkle212 moja je s godinu dana na sistematskom imala 9,460 kg i super je. Vecina ljudi kad ju primi joj kako je teska 🫣. Ne znam kaj bi rekli za bebace koji imaju 12-13 kg s godinu dana. Ali taman je. Tako da se nemoj opterecivat oko tezine. Bitno da dobiva. 

• babyboy
    28. Lipanj 2025. 08:47

Plave_okice super za zadnja 2 dana,neka potraje dobar apetit i lijepo papanje! 
    Sparkle212 a šta bi mi trebali reći? Mi smo koji dan razlike samo a ima oko 7,5kg. Sitan je i vjerojatno nitko ni ne misli da ima 10 mj,ali boli me briga šta drugi misle,ja sam s njim i hranjenjem prošla što velika većina vrlo vjerojatno nije i nebi to nikome poželjela. On unatoč svemu na svakom sistematskom je u plusu,nikad nije bilo da je gubio na težini ali jednostavno fale ta 3 mj što je pio jedva samo u snu,i sad zadnja 3 mj od kad pije normalno opet većinom nije pio koliko je trebao i hranu još ne jede,odnosno samo brlja. Tako da eto,da,na dane me to deprimira ali opet on je zdrav,jako źivahan,motorički sve uredno tako da eto to su samo kile koje ce prije ili kasnije dostići(imam doma curku od 6 i pol godina i sad bi joj mogli branit da jede🤪)

• sparkle212
    28. Lipanj 2025. 10:19

Babyboy u pravu si, da. Previse se opterecujem nebitnim stvarima. Bitno da su oni zivi i zdravi i sretni. Neke bebe su sitnije a neke krupnije i to je okej 😊

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.