🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyboy
    11. Lipanj 2025. 21:51

Hej mame,opet zatišje kod nas🙄
    Kako ste,kako bebači? Kod nas je baš neki težak period,cendrav,samo hoće meni,ne mogu ništa od njega napraviti,slabo i formulu pije zadnje dane,baš je borba,barem da jede više normalno ali eto i to sve nikako da krene. Moram priznat da sam strašno iscrpljena od svega toga i onako jadna i nemoćna jer ne mogu ništa! Pitanje,kakvu vodu dajete svojima? Prokuhanu,kupovnu ili date i normalnu iz slavine? Jeste kupovali šta za komarce? Kod nas ih ima užasno puno i morat ću nešto uzet ali nisam uopće gledala šta ima odnosno šta je najbolje za tako male..
    Imamo li već i male hodače?

• Monny
    12. Lipanj 2025. 10:20

babyboy

Hej mame,opet zatišje kod nas🙄
    Kako ste,kako bebači? Kod nas je baš neki težak period,cendrav,samo hoće meni,ne mogu ništa od njega napraviti,slabo i formulu pije zadnje dane,baš je borba,barem da jede više normalno ali eto i to sve nikako da krene. Moram priznat da sam strašno iscrpljena od svega toga i onako jadna i nemoćna jer ne mogu ništa! Pitanje,kakvu vodu dajete svojima? Prokuhanu,kupovnu ili date i normalnu iz slavine? Jeste kupovali šta za komarce? Kod nas ih ima užasno puno i morat ću nešto uzet ali nisam uopće gledala šta ima odnosno šta je najbolje za tako male..
    Imamo li već i male hodače?

Jooj, znam kako ti je 😅 igra se, ali jednom nogom mora biti na meni da slučajno ne bih negdje pobjegla 😂😂
    Ja svojoj dajem flasiranu vodu, jer i mi tu pijemo..ne prokuhavam joj i navodno se daje voda koju i mi pijemo pa sam se toga i držala..za komarce sam kupila u dmu one naljepnice, ali kod nas nema komaraca tako da još ne znam jel djeluju 😶‍🌫️
    Baš sam se i ja jutros pitala jel netko prohodao ☺️ moja ide uz kauč, ali još se ne pušta..
    Mi smo dobro, ide zub pa slini..ad mlijeko i dalje neće, tako da siki, ali joj više ne nudim.. uglavnom max 3x po danu siki, po noći na svaka 3 sata 🤦 
    Kod nas je trenutno glavni finger food, neće meso osim s voćem..tako da svašta izmišljamo 😂
    Jel se spremate za more?

12/23 UZV ♥️✔️

• plave_okice
    12. Lipanj 2025. 12:51

Bok cure! Mislim da smo sve u istim problemima 😅
    Moja je skroz smanjila AD zadnjih 10 dana. Ali sad cu je pocet skidat s njega i davat kravlje mlijeko. Hranu malo jede, malo zeza. Ima dana kad nece bas. Isto je vezana uz mene. Cendrava je dosta. Budi se ponoci sto prije nije radila i tak 😅
    Prekjucer je napravila sama par koraka. Tu sad stojimo. Inace vec dva mjeseca hoda uz nesto ili uz nase ruke. 
    I da, danas nam je veliki 1. rockas. Ne znam kako je vrijeme tako brzo proletjelo. 🤗

• babyboy
    12. Lipanj 2025. 13:55

Znači kod svih isto🤪a to je sad ta luda faza,negdje nakon treće godine postane konačno lakše🤣do tad su sve neke faze,ispadaji,promjene..
    Monny mi nemamo u planu ove godine ići na more,klinci veći idu na kampove,a ja nekako nemam s njim uopće želju ići negdje. Nadam se iduće ljeto da ćemo ići ići. 
    Plave_okice pa  sreeeetan 1.roðendan🥳🥰 bome proletjela godina,bravo za prve korake,bude to brzo ona usavršila ,a za hranu šta da ti kažem,valjda i to bude krenulo kak treba

• Monny
    12. Lipanj 2025. 14:11

plave_okice

Bok cure! Mislim da smo sve u istim problemima 😅
    Moja je skroz smanjila AD zadnjih 10 dana. Ali sad cu je pocet skidat s njega i davat kravlje mlijeko. Hranu malo jede, malo zeza. Ima dana kad nece bas. Isto je vezana uz mene. Cendrava je dosta. Budi se ponoci sto prije nije radila i tak 😅
    Prekjucer je napravila sama par koraka. Tu sad stojimo. Inace vec dva mjeseca hoda uz nesto ili uz nase ruke.
    I da, danas nam je veliki 1. rockas. Ne znam kako je vrijeme tako brzo proletjelo. 🤗

Sretan 1. rođendan! ❤️

12/23 UZV ♥️✔️

• plave_okice
    12. Lipanj 2025. 15:49

Hvala cure na cestitkama!
    Sto se tice mora, mi cemo samo za Tijelovo spojiti i otici. Ja krecem radit sljedeci mjesec, a onda ce muz malo biti s njome do pocetka vrtica (ako ga dobijemo). Ove godine nista od duljeg mora. 😊

• Monny
    16. Lipanj 2025. 14:41

Evo i mi smo od bebe koja je jela sve, došli do bebe koja hoće samo muffine i palačinke 😂 meso i ribu ne želi ni probati, a do sad je to baš lijepo jela.. samo da sama jede i drži, čim vidi da idem žlicom prema njoj, mlati rukama..tako da sam se u ovih tjedna dana nakuhala i načistila što nisam od kad je počela jesti 🫣
    Moj muž ima mjesec dana slobodno tako da ćemo pola na more, pola na planine..ako nam dijete bude raspoloženo 😂😂

12/23 UZV ♥️✔️

• babyboy
    16. Lipanj 2025. 18:58

Monny

Evo i mi smo od bebe koja je jela sve, došli do bebe koja hoće samo muffine i palačinke 😂 meso i ribu ne želi ni probati, a do sad je to baš lijepo jela.. samo da sama jede i drži, čim vidi da idem žlicom prema njoj, mlati rukama..tako da sam se u ovih tjedna dana nakuhala i načistila što nisam od kad je počela jesti 🫣
    Moj muž ima mjesec dana slobodno tako da ćemo pola na more, pola na planine..ako nam dijete bude raspoloženo 😂😂

Ej,baš mi je žao,možda je samo neka kratkotrajna faza,jesi joj probala samo gnjecit pa da sama proba žlicom/prstima.. ja te bas ne mogu utješiti jer je meni tako da spremanjem/bacanjrm/čišćenjem već 3 mj🤪 kakve muffine radiš? 

• Monny
    16. Lipanj 2025. 20:37

babyboy

Monny

Ej,baš mi je žao,možda je samo neka kratkotrajna faza,jesi joj probala samo gnjecit pa da sama proba žlicom/prstima.. ja te bas ne mogu utješiti jer je meni tako da spremanjem/bacanjrm/čišćenjem već 3 mj🤪 kakve muffine radiš?

Sve moguće sam probala, ali meso i ribu više ne želi jesti..neki dan je pojela piletinu s jagodama 😂 muffine pravim sa sirom, tikvicom i mrkvom, te najviše voli.. ili s nekim voćem..a palačinke s pirovim brašnom i bananom

12/23 UZV ♥️✔️

• babyboy
    17. Lipanj 2025. 10:39

Monny

babyboy

Monny

Sve moguće sam probala, ali meso i ribu više ne želi jesti..neki dan je pojela piletinu s jagodama 😂 muffine pravim sa sirom, tikvicom i mrkvom, te najviše voli.. ili s nekim voćem..a palačinke s pirovim brašnom i bananom

A gle,neka faza. Bude opet jela a i da pojede u kombinaciji s voćem i to je dobro,dokle god ti jede barem nešto vjeruj mi dobro je. Palačinke mu radim svakih par dana ali na kraju ih ja pojedem🤣budem baš probala muffine jer za takva jela imam barem nade da će probat pa možda nešto izbrlja. Jučer je malo brljao po pireu,bilo je super dok se nije krenuo mazat po kosi/glavi🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI