babyboy super! Bas mi drago za spavanje. 🤗
Da, jos malo pa 1. rockas. 🥳🥳🥳 jako se veselimo.
Hej mame,opet zatišje kod nas🙄
Kako ste,kako bebači? Kod nas je baš neki težak period,cendrav,samo hoće meni,ne mogu ništa od njega napraviti,slabo i formulu pije zadnje dane,baš je borba,barem da jede više normalno ali eto i to sve nikako da krene. Moram priznat da sam strašno iscrpljena od svega toga i onako jadna i nemoćna jer ne mogu ništa! Pitanje,kakvu vodu dajete svojima? Prokuhanu,kupovnu ili date i normalnu iz slavine? Jeste kupovali šta za komarce? Kod nas ih ima užasno puno i morat ću nešto uzet ali nisam uopće gledala šta ima odnosno šta je najbolje za tako male..
Imamo li već i male hodače?
Hej mame,opet zatišje kod nas🙄
Kako ste,kako bebači? Kod nas je baš neki težak period,cendrav,samo hoće meni,ne mogu ništa od njega napraviti,slabo i formulu pije zadnje dane,baš je borba,barem da jede više normalno ali eto i to sve nikako da krene. Moram priznat da sam strašno iscrpljena od svega toga i onako jadna i nemoćna jer ne mogu ništa! Pitanje,kakvu vodu dajete svojima? Prokuhanu,kupovnu ili date i normalnu iz slavine? Jeste kupovali šta za komarce? Kod nas ih ima užasno puno i morat ću nešto uzet ali nisam uopće gledala šta ima odnosno šta je najbolje za tako male..
Imamo li već i male hodače?
Jooj, znam kako ti je 😅 igra se, ali jednom nogom mora biti na meni da slučajno ne bih negdje pobjegla 😂😂
Ja svojoj dajem flasiranu vodu, jer i mi tu pijemo..ne prokuhavam joj i navodno se daje voda koju i mi pijemo pa sam se toga i držala..za komarce sam kupila u dmu one naljepnice, ali kod nas nema komaraca tako da još ne znam jel djeluju 😶🌫️
Baš sam se i ja jutros pitala jel netko prohodao ☺️ moja ide uz kauč, ali još se ne pušta..
Mi smo dobro, ide zub pa slini..ad mlijeko i dalje neće, tako da siki, ali joj više ne nudim.. uglavnom max 3x po danu siki, po noći na svaka 3 sata 🤦
Kod nas je trenutno glavni finger food, neće meso osim s voćem..tako da svašta izmišljamo 😂
Jel se spremate za more?
12/23 UZV ♥️✔️
Bok cure! Mislim da smo sve u istim problemima 😅
Moja je skroz smanjila AD zadnjih 10 dana. Ali sad cu je pocet skidat s njega i davat kravlje mlijeko. Hranu malo jede, malo zeza. Ima dana kad nece bas. Isto je vezana uz mene. Cendrava je dosta. Budi se ponoci sto prije nije radila i tak 😅
Prekjucer je napravila sama par koraka. Tu sad stojimo. Inace vec dva mjeseca hoda uz nesto ili uz nase ruke.
I da, danas nam je veliki 1. rockas. Ne znam kako je vrijeme tako brzo proletjelo. 🤗
Znači kod svih isto🤪a to je sad ta luda faza,negdje nakon treće godine postane konačno lakše🤣do tad su sve neke faze,ispadaji,promjene..
Monny mi nemamo u planu ove godine ići na more,klinci veći idu na kampove,a ja nekako nemam s njim uopće želju ići negdje. Nadam se iduće ljeto da ćemo ići ići.
Plave_okice pa sreeeetan 1.roðendan🥳🥰 bome proletjela godina,bravo za prve korake,bude to brzo ona usavršila ,a za hranu šta da ti kažem,valjda i to bude krenulo kak treba
Bok cure! Mislim da smo sve u istim problemima 😅
Moja je skroz smanjila AD zadnjih 10 dana. Ali sad cu je pocet skidat s njega i davat kravlje mlijeko. Hranu malo jede, malo zeza. Ima dana kad nece bas. Isto je vezana uz mene. Cendrava je dosta. Budi se ponoci sto prije nije radila i tak 😅
Prekjucer je napravila sama par koraka. Tu sad stojimo. Inace vec dva mjeseca hoda uz nesto ili uz nase ruke.
I da, danas nam je veliki 1. rockas. Ne znam kako je vrijeme tako brzo proletjelo. 🤗
Sretan 1. rođendan! ❤️
12/23 UZV ♥️✔️
Hvala cure na cestitkama!
Sto se tice mora, mi cemo samo za Tijelovo spojiti i otici. Ja krecem radit sljedeci mjesec, a onda ce muz malo biti s njome do pocetka vrtica (ako ga dobijemo). Ove godine nista od duljeg mora. 😊
Evo i mi smo od bebe koja je jela sve, došli do bebe koja hoće samo muffine i palačinke 😂 meso i ribu ne želi ni probati, a do sad je to baš lijepo jela.. samo da sama jede i drži, čim vidi da idem žlicom prema njoj, mlati rukama..tako da sam se u ovih tjedna dana nakuhala i načistila što nisam od kad je počela jesti 🫣
Moj muž ima mjesec dana slobodno tako da ćemo pola na more, pola na planine..ako nam dijete bude raspoloženo 😂😂
12/23 UZV ♥️✔️
Evo i mi smo od bebe koja je jela sve, došli do bebe koja hoće samo muffine i palačinke 😂 meso i ribu ne želi ni probati, a do sad je to baš lijepo jela.. samo da sama jede i drži, čim vidi da idem žlicom prema njoj, mlati rukama..tako da sam se u ovih tjedna dana nakuhala i načistila što nisam od kad je počela jesti 🫣
Moj muž ima mjesec dana slobodno tako da ćemo pola na more, pola na planine..ako nam dijete bude raspoloženo 😂😂
Ej,baš mi je žao,možda je samo neka kratkotrajna faza,jesi joj probala samo gnjecit pa da sama proba žlicom/prstima.. ja te bas ne mogu utješiti jer je meni tako da spremanjem/bacanjrm/čišćenjem već 3 mj🤪 kakve muffine radiš?
Ej,baš mi je žao,možda je samo neka kratkotrajna faza,jesi joj probala samo gnjecit pa da sama proba žlicom/prstima.. ja te bas ne mogu utješiti jer je meni tako da spremanjem/bacanjrm/čišćenjem već 3 mj🤪 kakve muffine radiš?
Sve moguće sam probala, ali meso i ribu više ne želi jesti..neki dan je pojela piletinu s jagodama 😂 muffine pravim sa sirom, tikvicom i mrkvom, te najviše voli.. ili s nekim voćem..a palačinke s pirovim brašnom i bananom
12/23 UZV ♥️✔️
Sortiraj odgovore
Najstariji