🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • plave_okice
    13. Srpanj 2025. 22:54

Joj djecje rublje. Pola sata mi treba samo da naspricam sve te mrlje. 🫣 sapun je isto ok, ali kao sto kazes dok ga se utrlja. Njega koristim ako mi nesto nije otislo ili ako perem nesto na ruke. 

• babyboy
    14. Srpanj 2025. 09:33

plave_okice

Joj djecje rublje. Pola sata mi treba samo da naspricam sve te mrlje. 🫣 sapun je isto ok, ali kao sto kazes dok ga se utrlja. Njega koristim ako mi nesto nije otislo ili ako perem nesto na ruke.

A baš to🤣srećom ima jeftine robice pa mi nije žao na kraju i bacit nešto pa kupit novo🤭

• Monny
    16. Srpanj 2025. 11:36

Hej mame, kako ste? Imali smo danas pregled, 3 različite uputnice dobili 😔
    Moramo kod okuliste, kod ortopeda i na kontrolu za srce..ipak smo ju morali dns cijepiti, jer su na godišnjem kad smo mi mislili..tako da se nadam da nas neće zahvatiti temperatura na putu za Hr 🤦
    Ima 8.7 kg, 77 cm duga.. baš se svega nakupilo, ali doktor je zadovoljan napretkom 🍀

12/23 UZV ♥️✔️

• babyboy
    16. Srpanj 2025. 13:24

Monny

Moramo kod okuliste, kod ortopeda i na kontrolu za srce..ipak smo ju morali dns cijepiti, jer su na godišnjem kad smo mi mislili..tako da se nadam da nas neće zahvatiti temperatura na putu za Hr 🤦
    Ima 8.7 kg, 77 cm duga.. baš se svega nakupilo, ali doktor je zadovoljan napretkom 🍀

Hej,evo mi kako koji dan,ili zeza sa popodnevnim spavanjrm ili se po noci budi milion puta. Ali evo prošlu noc unatoč svom meškoljenju do 7 je bio u kinderbetu pa sam ga uzela kod nas,popio mlijeko i još sat vremena spavao. Jel i vasi spavaju nemirno? On je kao mali ringišpil🤣
    Valjda mu odgovara današnje oblačno vrijeme,spava od 11! Jel to za okulistu nešto redovno? Ortoped zbog onog što si spominjala pretpostavljam. Nadam se dq će biti bez reakcija i da će vam put proći mirno🤗

• Monny
    16. Srpanj 2025. 13:55

babyboy

Monny

Hej,evo mi kako koji dan,ili zeza sa popodnevnim spavanjrm ili se po noci budi milion puta. Ali evo prošlu noc unatoč svom meškoljenju do 7 je bio u kinderbetu pa sam ga uzela kod nas,popio mlijeko i još sat vremena spavao. Jel i vasi spavaju nemirno? On je kao mali ringišpil🤣
    Valjda mu odgovara današnje oblačno vrijeme,spava od 11! Jel to za okulistu nešto redovno? Ortoped zbog onog što si spominjala pretpostavljam. Nadam se dq će biti bez reakcija i da će vam put proći mirno🤗

Jooj, naše spavanje je standardno koma.. bolje da ni ne spominjem 😂
    U Njemačkoj na 6om pregledu rade pregled vida sa nekim uređajem.. doktor kaže da to može i ne mora biti, jer baš nije precizno pa nas je za svaki slučaj poslao specijalistu..a ortopedu za stopalo .praktično nije ništa komentirao oko toga, kao da ju škakiljamo da ga okreće, pa sam ja rekla da ga zavrne samo kad puže i onak, tko će puzat za njom i okretati joj stopalo 🤦🤔 pa nam je dao uputnicu za pregled i vježbe..
    Jeste vi već primili mmr cjepivo?

12/23 UZV ♥️✔️

• babyboy
    16. Srpanj 2025. 15:46

Monny

babyboy

Monny

Jooj, naše spavanje je standardno koma.. bolje da ni ne spominjem 😂
    U Njemačkoj na 6om pregledu rade pregled vida sa nekim uređajem.. doktor kaže da to može i ne mora biti, jer baš nije precizno pa nas je za svaki slučaj poslao specijalistu..a ortopedu za stopalo .praktično nije ništa komentirao oko toga, kao da ju škakiljamo da ga okreće, pa sam ja rekla da ga zavrne samo kad puže i onak, tko će puzat za njom i okretati joj stopalo 🤦🤔 pa nam je dao uputnicu za pregled i vježbe..
    Jeste vi već primili mmr cjepivo?

Aha,ovdje je sa 4 godine provjera vida.
    Nismo još,on ima početkom 9.mj sistematski,ali možda odgodimo cjepivo jer imamo u obitelji nuspojava i svakakvog sranja od cjepiva pa me strah. Ali vidjet ćemo još 

laurell
    17. Srpanj 2025. 15:08

Helloo 
    -
    Vidim da ste pričale o flekama na odjeci. Ja koristim onaj frosch za mrlje i stvarno skida. Većinom odmah pošpricam kad se zafleka (jer je to obično za doručkom ili ručkom u hranilici). 
    -
    Cjepivo mi još nismo primili drugu dozu 6u1 sto se dobije sa 4mj. Imamo zakazano sad za 10 dana. 🙈
    -
    Spavanje danju spava 2x. Prvo spavanje je cca 50ak min/1h, a popodnevno odvali po 2h. Noću se stanje popravilo, budi se 1x, uspavljuje se sam, zaspe oko 21/21:30h kako kad, i ujutro se budimo oko 8:30h. Babyboy moj je spavao jaaaako nemirno jedan period, sad je puno bolje.
    -
    Kod nas nateknute obe gornje jedinice ali nikako da probiju 🥲 tako da smo i dalje na samo 2 zuba 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    17. Srpanj 2025. 15:10

Je li vaši sto brbljaju? Ovaj moj osim mama ne zna ništa 😂 samo se dere i vice neke svoje uzvike 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• babyboy
    17. Srpanj 2025. 19:13

Laurell frosch sam probala prije s nekim od starijih pa mi nije bio učinkovit,možda su ga poboljšali,budem isprobala. 
    Što se tiče spavanja i mi smo na 2 dnevna i ako se zalomi nemoguci dan pa spava samo jednom to je užas. Noci su nam promijenjive,zadnje dvije sasvim solidne. Ista stvar sa gornjim jedinicama,nikako da probiju.
    On priča mama,baba,ajde,i kombinacije sa da,ba...i naravno svašta nešto svojega izbrblja. Već dugo plješće,maše pa-pa,hoda uz namještaj,jako uspješno skuplja gluposti sa poda koje mi ne vidimo i tako,uglavnom veselo,i da koš uvijek jako uspješno ne jede🤪🤪🤪

• Monny
    18. Srpanj 2025. 07:07

Moja vice mama, tata, ajde, gdje je, 'ko je.. neki dan me pogledala i rekla "mama" i onda zagrlila 🥹🥹 otopila sam se u sekundi 😅 mi čekamo da druge dvije dvojke probiju do kraja, tako da će uskoro imat 8 zubića 😅
    Moja prijepodne odspava sat, a popodne max pola sata, ako i to.. jučer je bila budna od podne do 7 navečer 🤦🤦

12/23 UZV ♥️✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.