Evo i mi smo od bebe koja je jela sve, došli do bebe koja hoće samo muffine i palačinke 😂 meso i ribu ne želi ni probati, a do sad je to baš lijepo jela.. samo da sama jede i drži, čim vidi da idem žlicom prema njoj, mlati rukama..tako da sam se u ovih tjedna dana nakuhala i načistila što nisam od kad je počela jesti 🫣
Moj muž ima mjesec dana slobodno tako da ćemo pola na more, pola na planine..ako nam dijete bude raspoloženo 😂😂
Ej,baš mi je žao,možda je samo neka kratkotrajna faza,jesi joj probala samo gnjecit pa da sama proba žlicom/prstima.. ja te bas ne mogu utješiti jer je meni tako da spremanjem/bacanjrm/čišćenjem već 3 mj🤪 kakve muffine radiš?
Sve moguće sam probala, ali meso i ribu više ne želi jesti..neki dan je pojela piletinu s jagodama 😂 muffine pravim sa sirom, tikvicom i mrkvom, te najviše voli.. ili s nekim voćem..a palačinke s pirovim brašnom i bananom
A gle,neka faza. Bude opet jela a i da pojede u kombinaciji s voćem i to je dobro,dokle god ti jede barem nešto vjeruj mi dobro je. Palačinke mu radim svakih par dana ali na kraju ih ja pojedem🤣budem baš probala muffine jer za takva jela imam barem nade da će probat pa možda nešto izbrlja. Jučer je malo brljao po pireu,bilo je super dok se nije krenuo mazat po kosi/glavi🤣🤣🤣
Haha, tako se i moja namaze po glavi 🤦😂
Ma meni je stres i s dojenjem.. pokušavam joj smanjiti, a kad vidim da ništa ne jede, onda joj dam i baš sam jučer mužu rekla da će do 7.godine dojit 😵💫😂😂😂
Probaj muffine, baš su fini s tikvicom i mrkvom 🍀
12/23 UZV ♥️✔️
Mojoj u subotu izasla 2 zuba. Taman kad je bila proslava rockasa. 🫣 ujutro zakurila. U petak nije cjepljena jer je nosic malo curio. Rockas je prosao koliko toliko ok. Do torte je bila toliko umorna da se nije htjela slikati i samo je plakala 🤣
I sad nastavljamo sa zubima. Nece uopce jesti. Tu i tamo ima malu tempteraturu. I tak. Svaki dan se namaze s hranom. Po glavi voli najvise 😅 ali u ovih par dana nista skoro u usta da ne ode. Tjesim se da su zubi. Samo baca hranu i namaze sebe i stol. Ako vam je lakse, svi smo u istom sosu 😂
Monny znam kako se osjećaš,i ja sam mislila da se moja nece nikad maknut s cice ali eto kad sam zaista donijela odluku da je dosta u roku par dana je shvatila da nema vise i jako brzo je bilo kao da nikad nije ni dojila. Netko uspije ukidat obroke bez problema ali eto kod nas nije išlo tako,ja sam morala bas skroz ukinut odmah.
Plave_okice bas mi je zao da se bas na proslavi rockasa pozvala i temperatura i mucila malenu. Nadam se da će brzo proći i da će opet jesti. Koji su joj zubici sad izašli?
Plave_okice bas mi je zao da se bas na proslavi rockasa pozvala i temperatura i mucila malenu. Nadam se da će brzo proći i da će opet jesti. Koji su joj zubici sad izašli?
Druga gornja 2 i jedna donja 2. Sad smo na 7 zubi.
Druga gornja 2 i jedna donja 2. Sad smo na 7 zubi.
Super!
Mame koje ste upisivale djecu za vrtic nadam se da ste dobili mjesto🤗
Mame koje ste upisivale djecu za vrtic nadam se da ste dobili mjesto🤗
Mi smo dobili 🥳🥳😊
Mi smo jucer bili kod pedijatrice, a zatim na hitnoj na obradi te imamo upalu uha. Mislili smo da nije zbog zubi kenjkava, ali eto. Neka samo cim prije ozdravi.
Mi smo jucer bili kod pedijatrice, a zatim na hitnoj na obradi te imamo upalu uha. Mislili smo da nije zbog zubi kenjkava, ali eto. Neka samo cim prije ozdravi.
Ajoj,dobr9 da ste otišli. Bit će ona brzo bolje! E da,drago mi je da je dobila vrtić🥰
Ajoj,dobr9 da ste otišli. Bit će ona brzo bolje! E da,drago mi je da je dobila vrtić🥰
Hvala ti puno! Bude bude.
Sortiraj odgovore
Najstariji