Haha, tako se i moja namaze po glavi 🤦😂
Ma meni je stres i s dojenjem.. pokušavam joj smanjiti, a kad vidim da ništa ne jede, onda joj dam i baš sam jučer mužu rekla da će do 7.godine dojit 😵💫😂😂😂
Probaj muffine, baš su fini s tikvicom i mrkvom 🍀

12/23 UZV ♥️✔️
Mojoj u subotu izasla 2 zuba. Taman kad je bila proslava rockasa. 🫣 ujutro zakurila. U petak nije cjepljena jer je nosic malo curio. Rockas je prosao koliko toliko ok. Do torte je bila toliko umorna da se nije htjela slikati i samo je plakala 🤣
I sad nastavljamo sa zubima. Nece uopce jesti. Tu i tamo ima malu tempteraturu. I tak. Svaki dan se namaze s hranom. Po glavi voli najvise 😅 ali u ovih par dana nista skoro u usta da ne ode. Tjesim se da su zubi. Samo baca hranu i namaze sebe i stol. Ako vam je lakse, svi smo u istom sosu 😂

Monny znam kako se osjećaš,i ja sam mislila da se moja nece nikad maknut s cice ali eto kad sam zaista donijela odluku da je dosta u roku par dana je shvatila da nema vise i jako brzo je bilo kao da nikad nije ni dojila. Netko uspije ukidat obroke bez problema ali eto kod nas nije išlo tako,ja sam morala bas skroz ukinut odmah.
Plave_okice bas mi je zao da se bas na proslavi rockasa pozvala i temperatura i mucila malenu. Nadam se da će brzo proći i da će opet jesti. Koji su joj zubici sad izašli?

Plave_okice bas mi je zao da se bas na proslavi rockasa pozvala i temperatura i mucila malenu. Nadam se da će brzo proći i da će opet jesti. Koji su joj zubici sad izašli?
Druga gornja 2 i jedna donja 2. Sad smo na 7 zubi.

Druga gornja 2 i jedna donja 2. Sad smo na 7 zubi.
Super!
Mame koje ste upisivale djecu za vrtic nadam se da ste dobili mjesto🤗

Mame koje ste upisivale djecu za vrtic nadam se da ste dobili mjesto🤗
Mi smo dobili 🥳🥳😊

Mi smo jucer bili kod pedijatrice, a zatim na hitnoj na obradi te imamo upalu uha. Mislili smo da nije zbog zubi kenjkava, ali eto. Neka samo cim prije ozdravi.

Mi smo jucer bili kod pedijatrice, a zatim na hitnoj na obradi te imamo upalu uha. Mislili smo da nije zbog zubi kenjkava, ali eto. Neka samo cim prije ozdravi.
Ajoj,dobr9 da ste otišli. Bit će ona brzo bolje! E da,drago mi je da je dobila vrtić🥰

Ajoj,dobr9 da ste otišli. Bit će ona brzo bolje! E da,drago mi je da je dobila vrtić🥰
Hvala ti puno! Bude bude.

Brzo ozdravljenje ❤️

12/23 UZV ♥️✔️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji