Bok cure! Nadam se da ste dobro. Mi uzivamo jos u zajednickom druzenju jer u ponedjeljak krecem s radom. 😊
Princeza trenutno zeza s hranjenjem. Rucak joj se ne jede. Za dorucak pojede griz s bananom. A za rucak budu borbe (vecera kako kad). Tijekom dana uziva u marelicama. Trenutno je najveci hit sve pobacat i razmazat. 🤣 zanima me koliko ce to potrajat.
Uzivajte u vikendu! 😊

Bok cure! Nadam se da ste dobro. Mi uzivamo jos u zajednickom druzenju jer u ponedjeljak krecem s radom. 😊
Princeza trenutno zeza s hranjenjem. Rucak joj se ne jede. Za dorucak pojede griz s bananom. A za rucak budu borbe (vecera kako kad). Tijekom dana uziva u marelicama. Trenutno je najveci hit sve pobacat i razmazat. 🤣 zanima me koliko ce to potrajat.
Uzivajte u vikendu! 😊
Sretan povratak na posao!
O hrani nećemo,dosadna sam sama sebi više🤣🤣jest će nekad!
Njega baš gornje jedinice pate zadnja 2 dana,nadam se da će uskoro izbiti jer je baš nervozan. Pokušavam zamisliti kako je to spavati opet noć u komadu🤪

babyboy drzim fige da cim prije izbiju zubici. I da se uskoro pocne spavati. 😘
Mi smo veceras zakurili 39,6. Tusirala sam ju hladnom vodom i dala cepic. Temp je pala na 37,9. Zaspala je mlada dama. Vidjet cemo kako ce biti u noci i sutra ujutro. Jos je muz sav nikakav. Bit ce veselo. 😅

babyboy drzim fige da cim prije izbiju zubici. I da se uskoro pocne spavati. 😘
Mi smo veceras zakurili 39,6. Tusirala sam ju hladnom vodom i dala cepic. Temp je pala na 37,9. Zaspala je mlada dama. Vidjet cemo kako ce biti u noci i sutra ujutro. Jos je muz sav nikakav. Bit ce veselo. 😅
Ajoj,bome veselo. Nek malena brzo ozdravi,vjerojatno samo neki virus naletio. Čuvajte se🤗

Sretno na poslu, da sve mirno prođe ☺️
Mi se lagano spremamo za godišnji i prvi rođendan 🥹
Spavanje nam je koma, ja sam kao zombi..klopa ide bolje, svaki dan pečemo kruh 😂😂
8.9. počinje prilagodba u jaslicama.. idući tjedan imamo pregled, baš me zanima koliko ima kila ☺️

12/23 UZV ♥️✔️
Ajme Monny pa godina dana jos malo. Lijepo proslavite rockas i dobar provod na moru. 😊
Mi s prilagodbom u vrticu krecemo 1.9. Jedva cekam da se igra sa svojim vrsnjacima. Nadam se da ce joj biti lijepo. Ja se sjecam da sam uzivala u vrticu. 🤗
…
Danas smo jos pod temperaturom. Dajemo joj cepice. Pratit cemo danas i sutra i vidjet ako bude potrebe da odemo doktoru.

Monny i kod nas je spavanje koma,budi si mali milion puta i teško mi je nekad zaspat kad me tako budi svakih tren. Baš se budim strgana😬
Aa još malo ročkas,super za klopu,nek se nastavi!
Plave_okice nadam se od sutra da je bez temperature!
Cure čime skidate fleke na odjeći,njemu su skoro svi bodlji uništeni jer ne voli da mu stavljam one slinčeke i to bude kaos,barem onda da pojede nebi mi bilo žao😂

babyboy ja koristim bioshout ili kh7 za flekove. Cak je kh7 bolji. Mozes ga odmah naspricat na fleke i par dana moze cekat dok ne skupis robu da operes. Moja je prosli vikend imala masakr s tresnjama. I sve je otislo s bodija. Ali neke mrlje tu i tamo ostanu. Sad se trudim naspricat barem navecer. Cak su otisle i mrlje s mojih hlaca. Naspricala. I ostavila 2 dana dok nisam skupila za masinu.

babyboy ja koristim bioshout ili kh7 za flekove. Cak je kh7 bolji. Mozes ga odmah naspricat na fleke i par dana moze cekat dok ne skupis robu da operes. Moja je prosli vikend imala masakr s tresnjama. I sve je otislo s bodija. Ali neke mrlje tu i tamo ostanu. Sad se trudim naspricat barem navecer. Cak su otisle i mrlje s mojih hlaca. Naspricala. I ostavila 2 dana dok nisam skupila za masinu.
Kh7 2sam već 2 potrošila,prvi put kad sam ga kupila i koristila oduševio me,fakat sve živo otišlo dolje. A sad onako,nešto ode ali dosta ostane. Ista stvar mi je bila i sa još jednim na slovo b ne mogu se sad sjetiti,prvi put super i onda kao da ni ne stavim. Nisam dugo uzimala onaj sapun iz dm-a,on je nekad bio skroz dobar samo eto ima posla oko toga,dok ja sve njegove fleke natrljam🤣🤣

Joj djecje rublje. Pola sata mi treba samo da naspricam sve te mrlje. 🫣 sapun je isto ok, ali kao sto kazes dok ga se utrlja. Njega koristim ako mi nesto nije otislo ili ako perem nesto na ruke.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji