Kod njega su budni prozori vecinom 3,3 i pol sata,ali u zadnje vrijeme se dogodi skoro svaki tjedan barem jedan dan kad zeza pa bude budan i 4,5,6 sati i na kraju odspava samo jednom.
Monny moguce da je takva beba,moj malac i kad odspava po 2 sata đaba,u roku pola sata od buđenja zna biti cendrav ,tako da kod njega ta cendravost nekad jednostavno nema veze sa spavanjem...takav je i eto kad naraste i krene pričati valjda će biti lakše
Bok cure! Nadam se da ste dobro. Mi uzivamo jos u zajednickom druzenju jer u ponedjeljak krecem s radom. 😊
Princeza trenutno zeza s hranjenjem. Rucak joj se ne jede. Za dorucak pojede griz s bananom. A za rucak budu borbe (vecera kako kad). Tijekom dana uziva u marelicama. Trenutno je najveci hit sve pobacat i razmazat. 🤣 zanima me koliko ce to potrajat.
Uzivajte u vikendu! 😊
Bok cure! Nadam se da ste dobro. Mi uzivamo jos u zajednickom druzenju jer u ponedjeljak krecem s radom. 😊
Princeza trenutno zeza s hranjenjem. Rucak joj se ne jede. Za dorucak pojede griz s bananom. A za rucak budu borbe (vecera kako kad). Tijekom dana uziva u marelicama. Trenutno je najveci hit sve pobacat i razmazat. 🤣 zanima me koliko ce to potrajat.
Uzivajte u vikendu! 😊
Sretan povratak na posao!
O hrani nećemo,dosadna sam sama sebi više🤣🤣jest će nekad!
Njega baš gornje jedinice pate zadnja 2 dana,nadam se da će uskoro izbiti jer je baš nervozan. Pokušavam zamisliti kako je to spavati opet noć u komadu🤪
babyboy drzim fige da cim prije izbiju zubici. I da se uskoro pocne spavati. 😘
Mi smo veceras zakurili 39,6. Tusirala sam ju hladnom vodom i dala cepic. Temp je pala na 37,9. Zaspala je mlada dama. Vidjet cemo kako ce biti u noci i sutra ujutro. Jos je muz sav nikakav. Bit ce veselo. 😅
babyboy drzim fige da cim prije izbiju zubici. I da se uskoro pocne spavati. 😘
Mi smo veceras zakurili 39,6. Tusirala sam ju hladnom vodom i dala cepic. Temp je pala na 37,9. Zaspala je mlada dama. Vidjet cemo kako ce biti u noci i sutra ujutro. Jos je muz sav nikakav. Bit ce veselo. 😅
Ajoj,bome veselo. Nek malena brzo ozdravi,vjerojatno samo neki virus naletio. Čuvajte se🤗
Sretno na poslu, da sve mirno prođe ☺️
Mi se lagano spremamo za godišnji i prvi rođendan 🥹
Spavanje nam je koma, ja sam kao zombi..klopa ide bolje, svaki dan pečemo kruh 😂😂
8.9. počinje prilagodba u jaslicama.. idući tjedan imamo pregled, baš me zanima koliko ima kila ☺️
12/23 UZV ♥️✔️
Ajme Monny pa godina dana jos malo. Lijepo proslavite rockas i dobar provod na moru. 😊
Mi s prilagodbom u vrticu krecemo 1.9. Jedva cekam da se igra sa svojim vrsnjacima. Nadam se da ce joj biti lijepo. Ja se sjecam da sam uzivala u vrticu. 🤗
…
Danas smo jos pod temperaturom. Dajemo joj cepice. Pratit cemo danas i sutra i vidjet ako bude potrebe da odemo doktoru.
Monny i kod nas je spavanje koma,budi si mali milion puta i teško mi je nekad zaspat kad me tako budi svakih tren. Baš se budim strgana😬
Aa još malo ročkas,super za klopu,nek se nastavi!
Plave_okice nadam se od sutra da je bez temperature!
Cure čime skidate fleke na odjeći,njemu su skoro svi bodlji uništeni jer ne voli da mu stavljam one slinčeke i to bude kaos,barem onda da pojede nebi mi bilo žao😂
babyboy ja koristim bioshout ili kh7 za flekove. Cak je kh7 bolji. Mozes ga odmah naspricat na fleke i par dana moze cekat dok ne skupis robu da operes. Moja je prosli vikend imala masakr s tresnjama. I sve je otislo s bodija. Ali neke mrlje tu i tamo ostanu. Sad se trudim naspricat barem navecer. Cak su otisle i mrlje s mojih hlaca. Naspricala. I ostavila 2 dana dok nisam skupila za masinu.
babyboy ja koristim bioshout ili kh7 za flekove. Cak je kh7 bolji. Mozes ga odmah naspricat na fleke i par dana moze cekat dok ne skupis robu da operes. Moja je prosli vikend imala masakr s tresnjama. I sve je otislo s bodija. Ali neke mrlje tu i tamo ostanu. Sad se trudim naspricat barem navecer. Cak su otisle i mrlje s mojih hlaca. Naspricala. I ostavila 2 dana dok nisam skupila za masinu.
Kh7 2sam već 2 potrošila,prvi put kad sam ga kupila i koristila oduševio me,fakat sve živo otišlo dolje. A sad onako,nešto ode ali dosta ostane. Ista stvar mi je bila i sa još jednim na slovo b ne mogu se sad sjetiti,prvi put super i onda kao da ni ne stavim. Nisam dugo uzimala onaj sapun iz dm-a,on je nekad bio skroz dobar samo eto ima posla oko toga,dok ja sve njegove fleke natrljam🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji