I još sam zaboravila spomenuti jednu stvar, a toooo je da se on i dalje budi noću 2x da jede. I uvijek oko iste ure.. ne znam kako to izbaciti? imam osjećaj da je cista navika, a ne glad. Jer pojede kroz dan dovoljno plus bas da se budi u istu uru.. mozak navikao i sad radi ko budilica 🥲
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
I još sam zaboravila spomenuti jednu stvar, a toooo je da se on i dalje budi noću 2x da jede. I uvijek oko iste ure.. ne znam kako to izbaciti? imam osjećaj da je cista navika, a ne glad. Jer pojede kroz dan dovoljno plus bas da se budi u istu uru.. mozak navikao i sad radi ko budilica 🥲
Hej😊
Drago mi je da si se javila.
Super za pravog dečka,drago mi je da lijepo papa. Sto se tiče noćnoga hranjenja i on meni jede 2x noću,iako nije uvijek u isto vrijeme jer ovisi kad je zadnje jeo ali recimo između 1i2 i onda tamo pred jutro između 5i6. Jel ti povećao količinu formule?
Kod njega bi isto mogle uskoro gornje jedinice,baš ga ulovi nervoza pa žulja gore i plače. Što se tiče vrućina baš je teško zadnjih par dana,ne znam di ste vi ali u zg-u je baš jako vruće,sreća imamo klimu pa je unutra ok,van izađemo malo predvečer ali trenutno je i tad odvratno sparno. On se znoji ali ništa jako,ali to je baš do djeteta,mala i dan danas je u roku par minuta sva u vodi,glava,kosa to bude skroz mokro,ono doslovno joj znoj probija na čelu,takva je bila i kao beba i evo još uvijek samo 6 godina se i dalje jako znoji.
Hej😊
Drago mi je da si se javila.
Super za pravog dečka,drago mi je da lijepo papa. Sto se tiče noćnoga hranjenja i on meni jede 2x noću,iako nije uvijek u isto vrijeme jer ovisi kad je zadnje jeo ali recimo između 1i2 i onda tamo pred jutro između 5i6. Jel ti povećao količinu formule?
Kod njega bi isto mogle uskoro gornje jedinice,baš ga ulovi nervoza pa žulja gore i plače. Što se tiče vrućina baš je teško zadnjih par dana,ne znam di ste vi ali u zg-u je baš jako vruće,sreća imamo klimu pa je unutra ok,van izađemo malo predvečer ali trenutno je i tad odvratno sparno. On se znoji ali ništa jako,ali to je baš do djeteta,mala i dan danas je u roku par minuta sva u vodi,glava,kosa to bude skroz mokro,ono doslovno joj znoj probija na čelu,takva je bila i kao beba i evo još uvijek samo 6 godina se i dalje jako znoji.
E a vidiš on se meni budi uvijek u isto vrijeme. Neovisno kad ide leći.. zaspao u 20:30 ili u 22:00 uvijekkkk buđenje oko 01h pa oko 5h. Zato i mislim da je bas cista navika. 🤯
Sto se tiče militraze 80% puta smo na 170ml, zna se desiti i da pojede 200ml (rijetko) ali zna i 140-150ml.
-
On se jaaaaaako znoji. Isto tako kao tvoja mala. Znoj mu probija na glavi i čelu, kapljice. Ma strašno. Leđa mokra mokra. Stalno moram nositi duplu presvlaku. Mi smo u Zd. Imamo more hvala Bogu 😂 ali džabe kad je pre vruće ne možeš ni na more …
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Evo noćas se probudila samo 2x, a sad je popila 115 ml mlijeka dok sam ju ja držala, bez ikakvog otpora 🫣 u šoku sam 😂😂
Jutros sam skužila da joj je izašla donja dvojka, a mi stalno čekamo drugu gornju dvojku, haha
Sad ima 6 zubića 🥰
Mi izađemo u jutro u šetnju i to je to, jer ide rano spavati pa navečer ni ne stignemo izaći, jer je još jako vruće.. vidjeti ćemo kako ćemo se na moru organizirati, jer je strašno vruće 🤦
12/23 UZV ♥️✔️
Laurell bude vjerojatno s vremenom izbacio ta hranjenja. Za znojenje nemam ništa pametno za reći,gledajući malu koja usred zime ako ide u igraonicu ona bude skroz mokra,kosa kao da ju je prala🤪
Monny pa to je baš super! Nadam se da će tako i nastaviti. Nama šetnje baš štekaju zadnjih dana kako je ovaj toplinski val,on isto navečer oko 19:30 već lagano kreće biti nervozan i krećemo s pripremama za krevet,ali vjerujem da će na moru to biti drugačije,ako ništa nek zaspe u kolicima u šetnji pa ju prebacite..
Mi zivimo blizu sume pa odemo prije podne u setnju. Istina ja dodem doma mokra ko mis 😅 navecer ne zaspi rano. Muka svaku vecer. Ali bude sva cendrava i nervozna navecer i tad nije za vozit se. Dok nije bilo vruce, znale smo ubacit popodnevnu setnju nakon 6.
Mi zivimo blizu sume pa odemo prije podne u setnju. Istina ja dodem doma mokra ko mis 😅 navecer ne zaspi rano. Muka svaku vecer. Ali bude sva cendrava i nervozna navecer i tad nije za vozit se. Dok nije bilo vruce, znale smo ubacit popodnevnu setnju nakon 6.
Kako sad ide s kravljim mlijekom? Probaj staviti malo vanilije, ima bio prah u dmu ☺️
12/23 UZV ♥️✔️
Hej svima, nadam se da ste dobro i da prezivljavate na ovim vrucinama 🥵 kod nas je i ludo i dobro i svakakvo. Imamo 4 zubica, dva gore i dva dolje, i sad gornja dvojka ide. Ima dana kad ju ne mogu nahraniti jer pojede i mlijeka i kasica i uzine i voca, a ima dana kada samo brlja. Nije mi problem ako nije gladna, ali kad i vodu slabo pije pa mi nije svejedno na ovim temperaturama. Navecer se malo mucimo s uspavljivanjem, nekad je u stanju biti budna od 17 do 23, ali zato je pocela spavati cijelu noc, budi se izmedu 6-7.30 pa je ipak lakse.
Mi smo napokon u gradnji kuce, temelje napravili i u utorak mi dolazi montazna kuca pa smo jako uzbuđeni. Uskoro se valjda selimo iz ove krletke od stana (38m2 🥲) u pravu kucu 🥰.
Dobili smo vrtic pa mi nije ni toliko tesko vratiti se na posao, makar ne zuri mi se 🤣. Poslije godinu i 8 mj nekako sam navikla biti doma haha.
Sto se tice znojenja, moja se najvise znoji u jaju i dok ju uspavljujemo jer se uspavljuje na nama mazenjem. Nemam neko rjesenje osim klime u stanu i autu, a i to je problem se ocito jucer nahladila jer je jutros iskaljavala slajm 😕 vidim da joj je tesko na ovoj vrucini jer je nervozna i ne kuzi zasto je odjednom tako vruce.
Laurell negdje sam procitala da kod beba koje se tako bude po navici u isto vrijeme, da ih mozes nekih 15min prije ocekivanog vremena malo pomaziti u kreveticu i da se odviknu od tog buđenja. Ne znam jel to stvarno djeluje
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Hej svima, nadam se da ste dobro i da prezivljavate na ovim vrucinama 🥵 kod nas je i ludo i dobro i svakakvo. Imamo 4 zubica, dva gore i dva dolje, i sad gornja dvojka ide. Ima dana kad ju ne mogu nahraniti jer pojede i mlijeka i kasica i uzine i voca, a ima dana kada samo brlja. Nije mi problem ako nije gladna, ali kad i vodu slabo pije pa mi nije svejedno na ovim temperaturama. Navecer se malo mucimo s uspavljivanjem, nekad je u stanju biti budna od 17 do 23, ali zato je pocela spavati cijelu noc, budi se izmedu 6-7.30 pa je ipak lakse.
Mi smo napokon u gradnji kuce, temelje napravili i u utorak mi dolazi montazna kuca pa smo jako uzbuđeni. Uskoro se valjda selimo iz ove krletke od stana (38m2 🥲) u pravu kucu 🥰.
Dobili smo vrtic pa mi nije ni toliko tesko vratiti se na posao, makar ne zuri mi se 🤣. Poslije godinu i 8 mj nekako sam navikla biti doma haha.
Sto se tice znojenja, moja se najvise znoji u jaju i dok ju uspavljujemo jer se uspavljuje na nama mazenjem. Nemam neko rjesenje osim klime u stanu i autu, a i to je problem se ocito jucer nahladila jer je jutros iskaljavala slajm 😕 vidim da joj je tesko na ovoj vrucini jer je nervozna i ne kuzi zasto je odjednom tako vruce.
Laurellnegdje sam procitala da kod beba koje se tako bude po navici u isto vrijeme, da ih mozes nekih 15min prije ocekivanog vremena malo pomaziti u kreveticu i da se odviknu od tog buđenja. Ne znam jel to stvarno djeluje
Hej🥰
Drago mi je za selidbu,vjerujem da je uzbuđenje itekako prisutno!
Pa to je i meni problem,ja sam svjesna da on sebe nece ostavit gladnog ali kad je imao nedavno fazu kad je full malo pio formule a hranu samo brlja i vodu isto nece fontanela mu je bila baš par dana uvucenija i na oko i na dodir,ali hvala Bogu on je ovako bio ok i brzo je povećao kolicine pa je sad stalno normalno! Ah ti naši malci,iskreno jedva čekam dan da jede i pije normalno,evo i da spava cijelu noć 🤣🤣🤣
S obzirom da ti spava cijelu noc vjerujem da ovo teze uspavljivanje brzo zaboraviš😜
Meni se kćer malo isto prehladila zbog klime,jer kako se igra pa iz vana unutra stalno i eto,ali bude baš nepodnošljivo vruće unutra.
Ma veliko je olaksanje to sto napokon spava. Ali po danu je zalijepljena za mene.
Bili smo na sistematskom s 10 mj jer ped nije mogla ranije. Malena ima 8900 grama i meni to djeluje nekako malo. Sve bebe oko nas su punasne i deblje a puno mlađe, ali ova moja ne miruje otkad se probudi pa sve do spavanja pa si mislim da se niti ne moze udebljat kad luduje. Inace ped odusevljena motorickim razvojem i kaze da je sve okej pa joj vjerujem
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji