🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyboy
    04. Srpanj 2025. 19:07

Ma cure moje,ima naravno izazovnih perioda ali ja sam oduvijek htjela veliku obitelj tako da sam stvarno sretna. Malo jos ovaj period da izguram sa malcem pa ce biti još lakše. Nema idealne razlike,imam dosta prijateljica koje imaju razlike na 2 godine jedna cak i manju i kažu da ono je fizički u početku teze ali opet još si nekako u tome pa izguras a malo kad narastu skupa se igraju i sve. Kod mene su veći razlike i moram priznat koliko god kao je lakse jer nemaš malo malo dijete ali opet toliko se odviknes od svega toga da se teško opet nekako prilagoditi tome. 
    Plave_okice nadam se da je malena već bolje. Stalno te zaboravim pitat,jel hoda ?

• plave_okice
    04. Srpanj 2025. 23:35

Danas je jako jako placljiva. Ne pase joj nosit se niti da hodamo s njom. Vj. od cjepljenja takva. Ne hoda jos samostalno. Vec 3 mjeseca uz nas. Dovoljno joj je da se primi za nas kaziprst i haracenje 🤣 napravila je par puta sama nekoliko koraka, ali ne usudi se sama jos. Radije se se spusti i krene puzati 😅

• Monny
    05. Srpanj 2025. 10:48

Babyboy Baš tako, kad je mala razlika stalno imaš malu djecu i u tome si..a kasnije je još i teže kad su mame starije 😂
    Plave_okice nadam se da će brzo biti bolje, moja isto nakon cijepljenja dva-tri dana bude neraspoložena..

Jel vas stalno ispituju "jel hoda"? Moja svekrva je već u panici, sva familija ispituje jel još ne hoda, stavi ju u hodalicu itd.. baš mi idu na živce 😂 
    Moja ide uz namještaj, jednom sam ju vidjela da stoji bez držanja..
    Jučer uopće nije htjela spavati, od 10 do pola 7 je bila u akciji.. jedva gleda, al ne odustaje..svaka čast kad nečija beba sama zaspe kad se stavi u krevet ..moja se samo vrti i priča po sat vremena 🤦

12/23 UZV ♥️✔️

• babyboy
    05. Srpanj 2025. 12:52

Monny pa evo samo meni sad sa malim je puno nekako teže,trudnoća je bila skroz uredna i sve ok ali ja sam se stalno koma osjećala,jednostavno nije isto biti trudna sa 20+ i sa skoro 40🤣ali dobro..
    Kod nas su isto uvijek pitanja jel ovo jel ono?? Ali najgore od svega mi je kad moj muž hoce kupit hodalicu!!!! Znači strašno,ni jedno dijete nam nije bilo u hodalici jer itekako smo svjesni da rade više štete nego koristi ali eto on bi sad hodalicu da malom bude lakše🤔🤪

• Monny
    05. Srpanj 2025. 16:26

babyboy

Monny pa evo samo meni sad sa malim je puno nekako teže,trudnoća je bila skroz uredna i sve ok ali ja sam se stalno koma osjećala,jednostavno nije isto biti trudna sa 20+ i sa skoro 40🤣ali dobro..
    Kod nas su isto uvijek pitanja jel ovo jel ono?? Ali najgore od svega mi je kad moj muž hoce kupit hodalicu!!!! Znači strašno,ni jedno dijete nam nije bilo u hodalici jer itekako smo svjesni da rade više štete nego koristi ali eto on bi sad hodalicu da malom bude lakše🤔🤪

Haha,  dobar je 😂 

12/23 UZV ♥️✔️

• plave_okice
    05. Srpanj 2025. 17:14

Moja svekrva je kupila hodalicu kad je bila tipa 6. mj. vise kao da ju stavi u nju ako ju “bude cuvala” i da ona moze na wc ili nesto sl. Ali nije bila neki veliki fan. Moja vec 3 mjeseca hoda uz nase ruke ili uz namjestaj. Napravila je nekoliko puta po par koraka, ali se ne usudi. Cak me tata pitao jesam li ju pocela stavljat na kahlicu 🫣 i tak. 

Monny moja se prije uspavljivala uz bocicu. Sad ju pustimo da se malo glasa pa zaspi kroz 5-10 minuta. Sinoc se nije dala pa je zaspala u nekoj cudnoj pozi izmedu mene i muza u boravku dok smo gledali tv. Onda ju je odnio u krevet. A nocas se izmedu 2 i 3 probudila i nema sanse. Dragali ju. Ceskali. Drzali. Samo je vristala. Na kraju sam ju stavila k nama j krevet i odmah zaspala. 🫣 s tvrdoglava je sa spavanjem. Radije ce bit umorna i nervozna i cmizdrava, nego odspavat sat vremena. A kad odspava, to je potpuno drugo dijete. Veselo do vecernjeg spavanja. Ocito sve neka faza. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.