🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Monny
    16. Svibanj 2025. 06:38

plave_okice

Monny

Koju imate? Gledala sam malo materijale pa nisam pametna što odabrati.. trenutno imamo cybex jaje cloud t i taj neki materijal protiv znojenja i baš mi se to ne sviđa.. pretpostavljam da je u beyondu to mesh..

Mislim da je Antracite mesh. Siva je ugl. Crnu nismo htjeli zbog odrzavanja. Kad smo mi uzimali u listopadu, samo su te dvije boje bile. Sad gledam po netu i vidim da imaju jos boja u ponudi.

I ja sam tu gledala..jel se znoji beba?

12/23 UZV ♥️✔️

• plave_okice
    16. Svibanj 2025. 14:39

Monny

Nismo skuzili da bi se znojila u njoj. 

• Monny
    16. Svibanj 2025. 19:07

plave_okice

Monny

Nismo skuzili da bi se znojila u njoj.

Super, hvala ti ☺️ nadam se da će nam nova sjedalica poboljšati vožnju 🫣

12/23 UZV ♥️✔️

• plave_okice
    17. Svibanj 2025. 09:07

Monny

Super, hvala ti ☺️ nadam se da će nam nova sjedalica poboljšati vožnju 🫣

Vjerujem da bude. Bitno da je bebacu udobno sjediti. 😊 ponekad se i mojoj zna dogoditi da joj jednostavno nije dan za voznju. 

laurell
    18. Svibanj 2025. 20:34

Ajme i ja gledam za autosjedalicu i nisam pametna sto uzeti.. i da, moj mali se taaaaako znoji u jaju. Imamo Cybex cloud G+, također kao tkanina “protiv znojenja”, ali on se užasno znoji u njoj. 🙄

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Monny
    19. Svibanj 2025. 20:00

Mame, u Bebastic centru su sjedalice na 20-25% akciji ☺️

12/23 UZV ♥️✔️

• babyboy
    25. Svibanj 2025. 10:03

Hej mame..
    Moj malac sutra puni 9 mjeseci,bas se pitam kud je proletjelo ovo vrijeme. Nedavno se posjeo sam,probio mu prvi zubić,vojnički puže onako baš brzo,na sve 4 se stane,ljulja ali nikako krenut.. sav je sladak i smiješan,umiljat.. jedino eto ta hrana i dalje isto,ne mogu vam opisati koliko sam više frustrirana oko tog spremanja i bacanja..bit će jednom i to iza nas..
    Kako ste vi,bebači? Neki su opasno blizu prvog rođendana,jel nam tko prohodao?

• plave_okice
    25. Svibanj 2025. 14:26

babyboy

Hej mame..
    Moj malac sutra puni 9 mjeseci,bas se pitam kud je proletjelo ovo vrijeme. Nedavno se posjeo sam,probio mu prvi zubić,vojnički puže onako baš brzo,na sve 4 se stane,ljulja ali nikako krenut.. sav je sladak i smiješan,umiljat.. jedino eto ta hrana i dalje isto,ne mogu vam opisati koliko sam više frustrirana oko tog spremanja i bacanja..bit će jednom i to iza nas..
    Kako ste vi,bebači? Neki su opasno blizu prvog rođendana,jel nam tko prohodao?

Sretnih 9. mjeseci sutra. 🥳🥳🥳

Što se tiče hrane, moja je u zadnja 3 tjedna počela tamanit komade za ručak. Istina, trebalo nam je jedno mjesec dana da počne, ali vidi se napredak. Ponekad nešto malo pojede, ostalo razbaca, a ponekad fino pojede. Jede ručicama. Ako je nešto jušnato, komadiće ugl. sama, a juhice joj malo ja na žlicu dam. Počeli smo i polako s večerom. Jedino sve čišćenje poslije, ajme meni 🫣 3x dnevno ju presvlačim ugl. ili jede samo u bodiju. Namaže se po glavi. I tak 😅 nemam nikakav savjet. Samo strpljenje. Mislim da je to najbitnije. Kad tad krenu. Moja realno prije 10,5 mjeseci nije. Vj. i moja greška što joj nisam htjela ranije dati komadiće. 
    ….
    Za dva i pol tjedna slavimo veliki 1. rođendan. Ne mogu vjerovat da je vrijeme tako brzo proletjelo. 

nada23
    25. Svibanj 2025. 22:22

Cure , evo da vam javim da smo obavile pregled kod neuropedijatrice i sve je super prošlo. Iako sam vjerovala da je sve ok, isto je bila prisutna sumnja. Sada sam konačno odahnula. 😊

Što se autosjedalice tiče, mi imamo Joie I Spin 360 i navlaku protiv znojenja. Ona se i dalje znoji, mislim da je manje više tako sa svim autosjedalicama, pogotovo ljeti. Ni klima ne pomaže. 

Plave okice bravo za lijepo papanje. Ja sve nešto odgađam komadiće, ali bi joj trebala početi nuditi. Joj, već 1 godina uskoro.❤️ Proleti to začas. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    25. Svibanj 2025. 22:27

Babyboy bravo za posjedanje i prvi zubić 🥳 Brzo će on krenuti i sa puzanjem i papanjem ❤️ Mogu misliti kako je frustrirajuće kada ne jede, ali stvarno se nadam da će postati pravi mali gurman. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.