Plave okice čovječe 1. ročkas! ne mogi vjerovati 🫢🤩
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Da jos malo pa 1. rodendanko. Kad prije 🫣
…
Krecu vasi bebaci na jesen u jaslice? Mi smo predali zahtjev. Nadam se da cemo dobiti mjesto unatoc velikim navalama.
babyboy uzivaj sa svojim doma. Ja se veselim povratku na posao i stvaranju privatno poslovnog balansa. 🤗
…
Krecu vasi bebaci na jesen u jaslice? Mi smo predali zahtjev. Nadam se da cemo dobiti mjesto unatoc velikim navalama.
I mi smo predali
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
…
Moja će ići na 4 sata, dobila je već..ja se još ne vraćam na posao, ali zbog učenja jezika i svega smo odlučili da ide na 4 sata barem ☺️
12/23 UZV ♥️✔️
Mame, ima neka možda besafe beyond 360 autosjedalicu?
Mi imamo i prezadovoljni smo. Vec smo ju sa 6. mj. stavili u nju jer joj je u jaju bilo preusko. Od 6. mj. su i deklarirane ili kasnije kad dijete pocne sjediti. Puno ju je lakse stavit u auto, ali i izvadit. Lijepo joj je vozit se. Ima mjesta. I bome je kostala 😅
Mame, ima neka možda besafe beyond 360 autosjedalicu?
Mi imamo i prezadovoljni smo. Vec smo ju sa 6. mj. stavili u nju jer joj je u jaju bilo preusko. Od 6. mj. su i deklarirane ili kasnije kad dijete pocne sjediti. Puno ju je lakse stavit u auto, ali i izvadit. Lijepo joj je vozit se. Ima mjesta. I bome je kostala 😅
Koju imate? Gledala sam malo materijale pa nisam pametna što odabrati.. trenutno imamo cybex jaje cloud t i taj neki materijal protiv znojenja i baš mi se to ne sviđa.. pretpostavljam da je u beyondu to mesh..
12/23 UZV ♥️✔️
Koju imate? Gledala sam malo materijale pa nisam pametna što odabrati.. trenutno imamo cybex jaje cloud t i taj neki materijal protiv znojenja i baš mi se to ne sviđa.. pretpostavljam da je u beyondu to mesh..
Mislim da je Antracite mesh. Siva je ugl. Crnu nismo htjeli zbog odrzavanja. Kad smo mi uzimali u listopadu, samo su te dvije boje bile. Sad gledam po netu i vidim da imaju jos boja u ponudi.
Sortiraj odgovore
Najstariji