Monny vidim da sam preskočila tvoje pitanje! primjetila sam da kad bi zaplakao (a tih dana je bas nervozan bio jer i zub je krenuo) bi se hvatao za uši. Premda su mi svi govorili da može bit zbog zuba (sto je i istina) nekako mi majčinski instinkt nije dao mira i odvela sam ga na kontrolu. Zanimljiva stvar da se hvatao cesce za desno uho, a lijevo je zapravo bilo upala.
—
Babyboy vjerujem da te to s hranjenjem crpi! Kako ne bi! Mislim da svaku mamu, ali opet kako kažu kad bude gladan jesti će 😂 takav je 🙈
—
Kod nas komadi isto bas ne prolaze naj. On čak slabo u usta stavlja to, Samo gnjeci rukama i baca po sebi i oko sebe. Samo kad je zblendano jede.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Zato i pitam, jer se i moja zna hvatati za uho..drage moje, nama ide 5. zub u dva tjedna 🤦🫣
12/23 UZV ♥️✔️
Vezano uz uho, meni sestra od pedijatrice rekla da moze biti mazenje. Pa sad ti znaj 😅 jer svaki put gleda usi, ja u brizi da nije upala, a usi uredne.
…
Monny izdrzite sa zubima. Nama su nekako po dva isla zajedno. Ona tek sad ima 5, ali kod svakog djeteta je drugacije.
Sortiraj odgovore
Najstariji