Monny vidim da sam preskočila tvoje pitanje! primjetila sam da kad bi zaplakao (a tih dana je bas nervozan bio jer i zub je krenuo) bi se hvatao za uši. Premda su mi svi govorili da može bit zbog zuba (sto je i istina) nekako mi majčinski instinkt nije dao mira i odvela sam ga na kontrolu. Zanimljiva stvar da se hvatao cesce za desno uho, a lijevo je zapravo bilo upala.
—
Babyboy vjerujem da te to s hranjenjem crpi! Kako ne bi! Mislim da svaku mamu, ali opet kako kažu kad bude gladan jesti će 😂 takav je 🙈
—
Kod nas komadi isto bas ne prolaze naj. On čak slabo u usta stavlja to, Samo gnjeci rukama i baca po sebi i oko sebe. Samo kad je zblendano jede.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Zato i pitam, jer se i moja zna hvatati za uho..drage moje, nama ide 5. zub u dva tjedna 🤦🫣
12/23 UZV ♥️✔️
Vezano uz uho, meni sestra od pedijatrice rekla da moze biti mazenje. Pa sad ti znaj 😅 jer svaki put gleda usi, ja u brizi da nije upala, a usi uredne.
…
Monny izdrzite sa zubima. Nama su nekako po dva isla zajedno. Ona tek sad ima 5, ali kod svakog djeteta je drugacije.
Vezano uz uho, meni sestra od pedijatrice rekla da moze biti mazenje. Pa sad ti znaj 😅 jer svaki put gleda usi, ja u brizi da nije upala, a usi uredne.
…
Monny izdrzite sa zubima. Nama su nekako po dva isla zajedno. Ona tek sad ima 5, ali kod svakog djeteta je drugacije.
Bas to, kod nas isto na pregledu sve uredno, a hvata se tu i tamo.. možda ju kosa škaklja 😂
Kod nas nije bilo ni traga zubima i sad odjednom baš puno.. čak nije toliko ni cendrava s obzirom da peti izlazi..jedino mi se po noći budi svaka 2 sata i doji 😴
12/23 UZV ♥️✔️
Moja se isto cesce budi otkad idu zubi van. Pogotovo otkad su gornje 1 i jedna 2 izlazile.
Bok mame..i on zna tako nekad navlačiti uši,ali nije povezano s time. Mislim,svakako da je do uha nebi bilo bolje samo od sebe,počeli bi plakat neutješno jer to jako boli a hoće i visoka temperatura..tako da nije svaki diranje po ušima znak da je to,ali vjerujem da mi majke kao što je i laurell napisala imamo taj majčinski instinkt..
Ideš Monny 5.zub u 2 tjedna,super je i podnijela..
Kod nas još nema zubića🤪još uvijek ne jede,a kad vidi hranu to je takvo oduševljenje i sve nama otima,čovjek bi pomislio da je izjelica samo takva..počeo je vojnički puzat,pokušava se posjesti i tako,noći su manje više dobre,dnevna spavanja u zadnje vrijeme bez nekog reda..
Bok mame..i on zna tako nekad navlačiti uši,ali nije povezano s time. Mislim,svakako da je do uha nebi bilo bolje samo od sebe,počeli bi plakat neutješno jer to jako boli a hoće i visoka temperatura..tako da nije svaki diranje po ušima znak da je to,ali vjerujem da mi majke kao što je i laurell napisala imamo taj majčinski instinkt..
Ideš Monny 5.zub u 2 tjedna,super je i podnijela..
Kod nas još nema zubića🤪još uvijek ne jede,a kad vidi hranu to je takvo oduševljenje i sve nama otima,čovjek bi pomislio da je izjelica samo takva..počeo je vojnički puzat,pokušava se posjesti i tako,noći su manje više dobre,dnevna spavanja u zadnje vrijeme bez nekog reda..
Moglo bi i kod vas odjednom 5 😅
Naše noći su postale užasne, budi se svakih sat i pol, samo drži sisu u ustima, ugrizla me par puta 😵💫
Ne znam jel do zubića ili je jednostavno došao takav period..po danu prijepodne odspava sat vremena i onda je lutrija hoće spavat poslijepodne .. jučer je bila budna od 11 do 19 h, igrala se, pjevala, kao da je naspavana ne znam koliko 🫣
Diže se uz kauč, krevetić, ne znam hoću stići jesti kad muž počne raditi 😂😂
12/23 UZV ♥️✔️
Ovaj moj se isto diže uz kauč, krevetić i uz namještaj ispod TVa, ma na sve živo, ali nema šanse da bi pravilno puzao. Vojnički do cilja i onda se diže na noge. 🤷🏽♀️
—
Nego on jako dosta vrti rukicama i nogicama kad se uzbudi bas onako malo specifično i naravno naletim na društvenim mrežama na temu autizam i tog vrtenja rukama.. sva sam se oznojila. on to radi već jaaako dugo, rekla bih oduvijek. iako moja mama kaže da sam i ja to radila kao beba još i gore Pa mi nije ništa, ali ne mogu lagati da me ne kopka to sad za njega 🫤
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Drage mame ja bih vam preporučila digitalni vodič oko beba meni dosta pomaže i pun je saveta, prirodnih metoda i rešenja. Drage moje ja sam isto bila skeptična dok nisam kupila taj vodič, i vidla da stvarno jako pomaže meni i bebi, mnogo mi olakšava probleme vodič jeperfetktan, poseban do sada nisam naišla uopšte na takav vidič kao oni što su uradili preporučujem ga svim mamama... Kao i njihov digitalni vodič Detox za mame nakon porođaja fizički i emotivni restart... Poseti te njihov sajt ovde: malizubici.com
Takodje i fb. Instagram i tik tok... Imate i jedan besplatan primerak detox mini vodič za mame posle porodjaja... Stvarno vam preporučujem jer su jako divni i jako, jako pomažu mnogo veruj te mi ja sam probala i mnogo mi pomaže... 🍀🤗❤️
Ovaj moj se isto diže uz kauč, krevetić i uz namještaj ispod TVa, ma na sve živo, ali nema šanse da bi pravilno puzao. Vojnički do cilja i onda se diže na noge. 🤷🏽♀️
—
Nego on jako dosta vrti rukicama i nogicama kad se uzbudi bas onako malo specifično i naravno naletim na društvenim mrežama na temu autizam i tog vrtenja rukama.. sva sam se oznojila. on to radi već jaaako dugo, rekla bih oduvijek. iako moja mama kaže da sam i ja to radila kao beba još i gore Pa mi nije ništa, ali ne mogu lagati da me ne kopka to sad za njega 🫤
Hej,polako,vjerujem da te to malo uznemirilo ali još je rano. Jel ti ima kontakt očima,jel se odaziva na ime? Mislim reagira na tebe i druge dok mu pričaju? U mojoj bliskoj okolini ima dosta slučajeva autizma ali evo nitko od njih to nije primijetio u ovoj dobi u kojoj su naši. Moj isto ima neke svoje faze kad proučava svoje ruke i onda ih tako gleda i vrti ali ne mogu reći da to radi stalno,ali opet mislim da to ne mora uopce biti znak toga. Opusti se🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji