🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyboy
    14. Ožujak 2025. 12:29

Tko koristi MAM bočice jeste prešli na sisače vel 3? Oni su kao 4+ mjeseci ali meni to izgleda kao da ide prebrzo? 

• babyboy
    14. Ožujak 2025. 12:30

sparkle212

Ja sam kupila male silikonske zlice iz Babylanda od Petit&mars cini mi se i malena je tek s tim pocela bolje jesti. Prvo sam joj davala gnjeceno, ali to nije nikako islo te sam sve blendala ali u grubo. Tek sad poslije 7-8 tjedana dohrane prihvaca neki oblik vecih komadica, npr zobene ili proso. Voli ako joj pripremim prutice kuhanog povrca ali kratko tako jede, vise gnjeci rukama i igra se.
    .
    Ja imam knjigu Bebe vole papati zbog ideja za recepte, inace nisam bas najkreativnija u kuhanju pa mi s te strane treba malo pomoc.  Jaje sam joj dala kuhano cijelo, s povrcem, nisam ocekivala da ce ga uopce htjet a kad ono pojela skoro cijelo 🤣 jedino alergene pratim 3 dana ostalo ne.
    .
    Babyboy super da je maleni zainteresiran 😃 . Vec ste puno postigli i s bocicama, vjerujem sa ce i s kasicama sve biti okej.

Bravo za malu papalicu🥰
    Sta si ono rekla jel se ona i posjela već? 

• babyboy
    14. Ožujak 2025. 12:33

Ajmo mamasite di ste? SREĆA2012,LEELOO101,LAURELL,KORNI,NADA23 i ostali nickovi kojih se trenutno ne mogu sjetiti!

• Sreća2012
    14. Ožujak 2025. 13:19

babyboy

Ajmo mamasite di ste? SREĆA2012,LEELOO101,LAURELL,KORNI,NADA23 i ostali nickovi kojih se trenutno ne mogu sjetiti!

Ej draga, kako smo vecinom na whatsappu rijetko dodem tu al evo bas sad sam usla i vidim tvoj post😊
    Moja cura kasice super papa, za sad voli sve osim piletine. Ad i dalje na tesku muku pa joj pokusavam ubacivat u kasice. Nedavno smo bili na pregledu, imala je 7400 g i 71 cm duga. Mi se vec par mj mucimo sa spavanjem, a u zadnje vrijeme nam je i uspavljivanje koma. Nocu ili se budi svakih pola sata ili se razbudi i bude budna par sati s tim da se u to vrijeme baca, vice, vrti… onda bude koja dobra noc, vecinom jedna pa 7 losih i tako u krug. Zubici je muce a nikako da izbiju. Ovo drugo je super, okrece se, pivotira, brblja, zivahna je

• babyboy
    14. Ožujak 2025. 17:45

Sreća2012

babyboy

Ej draga, kako smo vecinom na whatsappu rijetko dodem tu al evo bas sad sam usla i vidim tvoj post😊
    Moja cura kasice super papa, za sad voli sve osim piletine. Ad i dalje na tesku muku pa joj pokusavam ubacivat u kasice. Nedavno smo bili na pregledu, imala je 7400 g i 71 cm duga. Mi se vec par mj mucimo sa spavanjem, a u zadnje vrijeme nam je i uspavljivanje koma. Nocu ili se budi svakih pola sata ili se razbudi i bude budna par sati s tim da se u to vrijeme baca, vice, vrti… onda bude koja dobra noc, vecinom jedna pa 7 losih i tako u krug. Zubici je muce a nikako da izbiju. Ovo drugo je super, okrece se, pivotira, brblja, zivahna je

A da,ja zaboravim na tu grupu. Nekad mi je žao što se nisam priključila a opet znam da bi mi bilo previše..
    Ne znam jesi popratila ali ja sam na kraju otkrila da je moj malac patio od averzije na hranjenje bočicom,to je sve nakon one afte jer je hranjenje povezivao sa boli. Pročitala sam knjigu i krenula po uputama rješavati to. Malo lošije ide ovih dana jer mi se čini da ga jako muče zubici ali prije toga smo imali nekoliko jako lijepih dana i tad mi je popio skoro 900ml. Sad smo opet većinom na 680-750ml jer pije manje količine preko dana.
    Žao mi je zbog muke sa spavanjem. Kako ti preko dana odspava? On je počeo ima sigurno neka 2 tj kako sam zaspe,ja sam uz njega i držim mu rucicu,ali isto ima noći kad se svako malo budi pa samo dudu vraćam i vecnom je već prije 7 budan. Prošlu noc je bio budan vise od pola sata nekad oko 3 ujutro🤪

• Arianne
    14. Ožujak 2025. 18:32

A Babyboy bas mu je zao sto se vama uvijek vrate ti problemi s bocicom.
    .
    Sreca mi smo nesto slicno sa spavanjem pi noci. Znaci jucer se budio 7-8 puta. I nekad između 1 i 2 ujutro vjezbamo sat vremena puzanje ns krevetu. 🙈.
    .
    Sto.se tice dohrane ja sam pocela kasicama ali nije imao jos 6 mjeseci. Sad cu tako nastavit jer mi je tesko drukcije dok ga drzim u krilu. Hranilicu smo u postupku nabavke ali ipak ga ja ns bi jos stavils sjedit u nju dok ne ojaca .

Ja isto pratim onu grupu Domace kasice za bebe na fejsu. Htjela bi zapravo kombinirat kasice i blw ali me malo strah blwa. Plus cekan da ga sjednen u hranilicu. Alergens po novom necu sad bas odmah kao prvo ali ne mislim izbjegavat. A nekako sam sva prestrasena inace pa volim namirnice jednu po jednu i 3 dana, ja se osjecam bolje tako jer sam panicar. On sve super jede. Pokusavan dosta slanih kasica da se ne nauci na preslatko. 
    Uveli smo i batat, tikvicu, pastrnjak, tikvu, krusku, jabuku i danas brokulu. Sad mislim cvjetacu, palentu i edmu, vidjet cu jos kojim redom.

It's a boy 💙

• Arianne
    14. Ožujak 2025. 18:34

Sto se tice broja sisača, mi smo na dr browns ali jos na 1, ali to i jer mi on jako brzo jede i voli puno pojest. Inace nosam i rezervnu mam sa sobom, isto 1, prosli mjesec je jednom zatrebala (jer sam zaboravila uzet browns).

It's a boy 💙

• sparkle212
    14. Ožujak 2025. 18:40

Babyboy ona ti se s tocno 5 mj probudila i odmah pocela ljuljati se na sve cetiri, s 5.5mj se sama preko boka posjela nekako iz puzanja se digla, i sad sa 6 se digla na noge i stoji uz kaucu.
    Inace bili smo jucer kod pedijatra, 7520 i navodno 66cm ali jako je bila nemirna i sestra ju nikad ne izmjeri dobro. Po mojem je 69cm. Pedijatar kaze da je takva beba i da nek radi sto moze. 😊

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• babyboy
    14. Ožujak 2025. 20:28

Arianne nažalost da,sve se odrazi na bočicu,a taman krenulo lijepo. Ali dobro,valjda je neka fazica od zubića ili koje čega,moram mislit pozitivno iako mi je već stvarno dosta tih muka s njim.
    Polako,nikad nije kasno krenut s bwl,i sigurno kad sjedi i bude u hranilici da je lakše,samo treba biti njima prilagođeno i bit će to sve dobro.
    Sparkle212 ma predobro,mogu si misliti kako je slatka i opasna🤩
    Moj ne puza još pa svejedno u roku sekunde ga nađem na skroz drugom mjestu😂bit ce zanimljivo kad propuza🤔dosta je velik naš stan pa kad mi se zvuče negdje🤪🤣🤣🤣

• Arianne
    15. Ožujak 2025. 07:48

Sparkle uf tvoja je bas napredna u tome. 
    .
    Babyboy jesi ti vec radila dosad blw s djecom ili si kasice? Ja si samo mislim da moram poceti na vrijems gnjeciti pa male komadice, kazu da ne treba dugo cekati.

It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.