Plave okice, cestitke na 7 mjeseci.
.
Laurell meni su bas spomenuli na vjezbama da nekad preferiraju neku stranu i izvijaju se, ja se ne sjecam da smo.. ali super ako se rijesilo. U biti ga treba poticat na onu stranu koju manje koristi.
.
Evo mi smo neku dan 4 mjeseci. Malo sam se opustila, bila sam dosta prepadnuta na pocetku. Vise se puta budi po noci, 3-4, ali uglavnom sisa i brzo zaspi pa mi je ok. Po danu su spavanci kako kada, nekad pola sata nekad sat i pol, vrtimo se na 3 ili 4 po danu, kako kad. I super mi je sto ga ne moram uvijek uspavljivat noseci nego zna zaspat u nasem krevetu kraj mene. U svom kreveticu bas i ne ali ok. Tamo ga stavimo kad zaspi ako se bas ne budi.
.
Zao mi je sto je topic malo zamro, ima jos koga, kako ste?
It's a boy 💙
Hej cure, evo mi smo dobro. Prijasnja dva tjedna su nam bila ajme majko, budila se preko 10 puta nocu, razbudivala pa bi bila budna po par sati i tako… mislim da bi nam mogli brzo i zubici. Zadnje dvije noci su kao i prije hvala Bogu, nadam se da ce tako i ostat. Dva budenja u 12 sati samo za papanje i nastavi spavati. Preko dana nam je kako kad i ovisi di smo kud smo. Vecinom spavanci budu po 40 min. Imali smo pregled prije 2 tjedna i curka je imala 6900 g i 68,5 cm. Lijepo napreduje, ocito to koliko pojede joj je dovoljno s obzirom da nije neka papalica. Sad smo na 4 mjerice al popije kako kad, najmanje kroz jutro, tad ni 100 ml ne popije. Nadam se da ste i vi ostale dobro
Hej cure,
Malo da se javimo,Žao mi je da se tako slabo piše..
Mi smo dobro,iako lagano kašljuca ali s obzirom na doba godine i vječne prehlade kod starijih dobro je..
Ima jedno 10 dana da je počeo jesti u budnom stanju,a tjedan dana do prije toga je bilo toliko teško ga nahraniti i pio je tako malo količine da je dnevno pio između 400 -500ml,užas živi,tu je bio i izgubio nešto na kilaži ali evo kako je počeo piti vratio je i nešto I dobio tako da smo sad na 6 kila ravno i 61 cm,malo je sitniji nego bi trebao biti ali dobro,napreduje nekim svojim tempom a možda i uspije udvostručiti kilazu do 6.mjeseca. Njega jako muče desni zadnjih dana,nervozan je i trlja po njima pa onda i slabije nekad pije zbog toga,ali eto i kad ga nije to mučilo opet nije pio više od 700ml,vrtimo se većinom na nekih 670ml jer on i dalje količniski ne pije puno,po noci zna popit tu dozu 135 cijeli a ovako preko dana nema šanse.
Nadam se da ste svi dobro..
Hello, evo i nas 🙃
Mi smo propustili sistematski sa 4mj i drugu dozu cijepiva jer smo bili bolesni (on jače prehlađen) i stavila nam je sistematski i cijepljenje tek 03.02., imat ćemo 5 mjeseci tad. Jedva čekam jer me zanima koliko ima kg, ali u zadnjih tjedan dana se baaaas zabucio, svi primjećuju kako se zaokružio 😂. On se i dalje budi 2x po noći za jesti, imam osjećaj da mu je to sad već samo navika/utjeha jer samo probrlja. točno se budi oko 1h pa oko 5h, brz obzira kad zaspe.. kao da ima alarm.
Zadnje 2-3 noći place u snu svom snagom po par puta i nastavi spavati, ne znam sto je to, po danu je skroz normalan. Valjda sanja nešto, nemam pojma 😓
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Hello, evo i nas 🙃
Mi smo propustili sistematski sa 4mj i drugu dozu cijepiva jer smo bili bolesni (on jače prehlađen) i stavila nam je sistematski i cijepljenje tek 03.02., imat ćemo 5 mjeseci tad. Jedva čekam jer me zanima koliko ima kg, ali u zadnjih tjedan dana se baaaas zabucio, svi primjećuju kako se zaokružio 😂. On se i dalje budi 2x po noći za jesti, imam osjećaj da mu je to sad već samo navika/utjeha jer samo probrlja. točno se budi oko 1h pa oko 5h, brz obzira kad zaspe.. kao da ima alarm.
Zadnje 2-3 noći place u snu svom snagom po par puta i nastavi spavati, ne znam sto je to, po danu je skroz normalan. Valjda sanja nešto, nemam pojma 😓
Evo i naš je sistematski danas bio sa skoro 5.mj,ovaj tjedan puni 5. Sljedeći će nam biti za 2mj znači sa skoro 7 punih.
A baš slatko,i ja bih voljela da se naš malac ubuci malo,iako generalno ne izgleda on full mršavo. On se u zadnje vrijeme budi noću onak ne znam ni ja koliko puta,većinom samo dudu dam i nastavi spavat,jede i on 2 puta po noci samo ovisi kad je zadnje jeo pa se i ti obroci noćni pomiču,ali dobro,dok ne moram ustajat noću i nosit ga računam sve kao dobre noći. Nama mala opet počela dolazit u krevet,ne znam šta joj je jer se ljetos od toga odvikla i lijepo je spavala,nemamo velik krevet i onda se polomimo s njoj u krevetu,ne znaš tko se budi umorniji😂
Jutro mamice, evo da se i ja javim malo. Nisam nista piskarala imali smo regres fazu pa smo prezivljavali, po pola noci bi pricao a po danu spavao po 30-40 min. Nije plakao niti bi nesto pretjerano jeo, samo 1-2 puta ostalo vrijeme bi pricao i igrao se s rukama mojim ili svojim.
Jucer smo imali kontrolu, on ima 6950g i 67 cm. Dr kaze da bi bilo idealno da je od zadnjeg puta dobio mjesecno po 450g a on dobio po 350g. Malo mi je to cudno jer je uduplao kilazu od rođenja a ima 5 mj točno. Ali najvaznije je da je zdrav i da je sve drugo uredno. I dalje samo doji i planiram uvesti kasice/gnječenu hranu za mjesec dana
Nadam se da su sve bebice dobro, vidim da svi isto prolazimo manje vise. Najvaznije da su nam bebe sretne i zrave, proci ce sve faze. ♥️
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
🌈👶🏻 Baby boy R 21.08
Sortiraj odgovore
Najstariji