🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • plave_okice

Broj poruka: 200

Prijavi adminu

Nasa danas napunila 7. mjeseci. Kad prije. Prebrzo proletjelo vrijeme. ❤️
    Prije nekoliko veceri krenula izlaziti donja 1. Dosta je placljiva. Slabije jede. Nadam se da ce uskoro bolje. 

laurell

Broj poruka: 824

Prijavi adminu

plave_okice

Nasa danas napunila 7. mjeseci. Kad prije. Prebrzo proletjelo vrijeme. ❤️
    Prije nekoliko veceri krenula izlaziti donja 1. Dosta je placljiva. Slabije jede. Nadam se da ce uskoro bolje.

Bomeeee, to je već pravaaa velika cura! 🤯😍

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• plave_okice

Broj poruka: 200

Prijavi adminu

Cure nadam se da ste sve dobro sa svojim bebacima. 🥰
    Mi uzivamo u jutarnjim setnjama. Pocela je prije par dana puzati. Kasice jede kako koji dan. 😅 s mlijekom se borimo. Vj. zbog zubi steka i to. Bude bolje. 😊

• Arianne

Broj poruka: 295

Prijavi adminu

Plave okice, cestitke na 7 mjeseci.
    .
    Laurell meni su bas spomenuli na vjezbama da nekad preferiraju neku stranu i izvijaju se, ja se ne sjecam da smo.. ali super ako se rijesilo. U biti ga treba poticat na onu stranu koju manje koristi.
    .
    Evo mi smo neku dan 4 mjeseci. Malo sam se opustila, bila sam dosta prepadnuta na pocetku. Vise se puta budi po noci, 3-4, ali uglavnom sisa i brzo zaspi pa mi je ok. Po danu su spavanci kako kada, nekad pola sata nekad sat i pol, vrtimo se na 3 ili 4 po danu, kako kad. I super mi je sto ga ne moram uvijek uspavljivat noseci nego zna zaspat u nasem krevetu kraj mene. U svom kreveticu bas i ne ali ok. Tamo ga stavimo kad zaspi ako se bas ne budi.
    .
    Zao mi je sto je topic malo zamro, ima jos koga, kako ste?

It's a boy 💙

• Sreća2012

Broj poruka: 209

Prijavi adminu

Hej cure, evo mi smo dobro. Prijasnja dva tjedna su nam bila ajme majko, budila se preko 10 puta nocu, razbudivala pa bi bila budna po par sati i tako… mislim da bi nam mogli brzo i zubici. Zadnje dvije noci su kao i prije hvala Bogu, nadam se da ce tako i ostat. Dva budenja u 12 sati samo za papanje i nastavi spavati. Preko dana nam je kako kad i ovisi di smo kud smo. Vecinom spavanci budu po 40 min. Imali smo pregled prije 2 tjedna i curka je imala 6900 g i 68,5 cm. Lijepo napreduje, ocito to koliko pojede joj je dovoljno s obzirom da nije neka papalica. Sad smo na 4 mjerice al popije kako kad, najmanje kroz jutro, tad ni 100 ml ne popije. Nadam se da ste i vi ostale dobro

• babyboy

Broj poruka: 258

Prijavi adminu

Hej cure,
    Malo da se javimo,Žao mi je da se tako slabo piše..
    Mi smo dobro,iako lagano kašljuca ali s obzirom na doba godine i vječne prehlade kod starijih dobro je..
    Ima jedno 10 dana da je počeo jesti u budnom stanju,a tjedan dana do prije toga je bilo toliko teško ga nahraniti i pio je tako malo količine da je dnevno pio između 400 -500ml,užas živi,tu je bio i izgubio nešto na kilaži ali evo kako je počeo piti vratio je i nešto I dobio tako da smo sad na 6 kila ravno i 61 cm,malo je sitniji nego bi trebao biti ali dobro,napreduje nekim svojim tempom a možda i uspije udvostručiti kilazu do 6.mjeseca. Njega jako muče desni zadnjih dana,nervozan je i trlja po njima pa onda i slabije nekad pije zbog toga,ali eto i kad ga nije to mučilo opet nije pio više od 700ml,vrtimo se većinom na nekih 670ml jer on i dalje količniski ne pije puno,po noci zna popit tu dozu 135 cijeli a ovako preko dana nema šanse.
    Nadam se da ste svi dobro..

laurell

Broj poruka: 824

Prijavi adminu

Hello, evo i nas 🙃
    Mi smo propustili sistematski sa 4mj i drugu dozu cijepiva jer smo bili bolesni (on jače prehlađen) i stavila nam je sistematski i cijepljenje tek 03.02., imat ćemo 5 mjeseci tad. Jedva čekam jer me zanima koliko ima kg, ali u zadnjih tjedan dana se baaaas zabucio, svi primjećuju kako se zaokružio 😂. On se i dalje budi 2x po noći za jesti, imam osjećaj da mu je to sad već samo navika/utjeha  jer samo probrlja. točno se budi oko 1h pa oko 5h, brz obzira kad zaspe.. kao da ima alarm. 
    Zadnje 2-3 noći place u snu svom snagom po par puta i nastavi spavati, ne znam sto je to, po danu je skroz normalan. Valjda sanja nešto, nemam pojma 😓

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• babyboy

Broj poruka: 258

Prijavi adminu

laurell

Hello, evo i nas 🙃
    Mi smo propustili sistematski sa 4mj i drugu dozu cijepiva jer smo bili bolesni (on jače prehlađen) i stavila nam je sistematski i cijepljenje tek 03.02., imat ćemo 5 mjeseci tad. Jedva čekam jer me zanima koliko ima kg, ali u zadnjih tjedan dana se baaaas zabucio, svi primjećuju kako se zaokružio 😂. On se i dalje budi 2x po noći za jesti, imam osjećaj da mu je to sad već samo navika/utjeha jer samo probrlja. točno se budi oko 1h pa oko 5h, brz obzira kad zaspe.. kao da ima alarm.
    Zadnje 2-3 noći place u snu svom snagom po par puta i nastavi spavati, ne znam sto je to, po danu je skroz normalan. Valjda sanja nešto, nemam pojma 😓

Evo i naš je sistematski danas bio sa skoro 5.mj,ovaj tjedan puni 5. Sljedeći će nam biti za 2mj znači sa skoro 7 punih. 
    A baš slatko,i ja bih voljela da se naš malac ubuci malo,iako generalno ne izgleda on full mršavo. On se u zadnje vrijeme budi noću onak ne znam ni ja koliko puta,većinom samo dudu dam i nastavi spavat,jede i on 2 puta po noci samo ovisi kad je zadnje jeo pa se i ti obroci noćni pomiču,ali dobro,dok ne moram ustajat noću i nosit ga računam sve kao dobre noći. Nama mala opet počela dolazit u krevet,ne znam šta joj je jer se ljetos od toga odvikla i lijepo je spavala,nemamo velik krevet i onda se polomimo s njoj u krevetu,ne znaš tko se budi umorniji😂

Johicaa

Broj poruka: 301

Prijavi adminu

Jutro mamice, evo da se i ja javim malo. Nisam nista piskarala imali smo regres fazu pa smo prezivljavali, po pola noci bi pricao a po danu spavao po 30-40 min. Nije plakao niti bi nesto pretjerano jeo, samo 1-2 puta ostalo vrijeme bi pricao i igrao se s rukama mojim ili svojim.
    Jucer smo imali kontrolu, on ima 6950g i 67 cm. Dr kaze da bi bilo idealno da je od zadnjeg puta dobio mjesecno po 450g a on dobio po 350g. Malo mi je to cudno jer je uduplao kilazu od rođenja a ima 5 mj točno. Ali najvaznije je da je zdrav i da je sve drugo uredno. I dalje samo doji i planiram uvesti kasice/gnječenu hranu za mjesec dana
    Nadam se da su sve bebice dobro, vidim da svi isto prolazimo manje vise. Najvaznije da su nam bebe sretne i zrave, proci ce sve faze. ♥️

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.