🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

laurell

Broj poruka: 824

Prijavi adminu

Nada joj, najgore mi ih slušati kad kašlju, a ne možeš im pomoć. drago mi je da je prošlo 🥰
    Lelo i mi ćemo još sačekati sistematski i cijepljenje sad i vidjeti sto pedijatrica kaže za prelazak na kasice. ali mislim da ću kroz skorije vrijeme krenuti jer kao sto rekoh, on je još uvijek na dozi od 130ml i to ne popije uvijek sve. 🫠  nama su se noći popravile, odnosno vratile na staro hvala Bogu, bilo nam je isto tako kao vama 2 tjedna. On se i dalje 2 put budi za jesti ali odma nastavi spavati. 
    Plave okice uffff, koma. 🤯 i oko nas je puno korone. nadam se da ćete svi sto prije ozdraviti 🙏🏽

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Sreća2012

Broj poruka: 209

Prijavi adminu

Mi smo se opet vratili starim mukama s hranjenjem. Nema vise onih 870 ml u 24h. Sad smo opet na 500-650. Sto rec nego za poludit…

• plave_okice

Broj poruka: 200

Prijavi adminu

Sreća2012

Mi smo se opet vratili starim mukama s hranjenjem. Nema vise onih 870 ml u 24h. Sad smo opet na 500-650. Sto rec nego za poludit…

I moja jede znatno manje. 🫣 ne znam je li to sad do ove viroze ili zubi. Ali jedva da popije nekih 600 ml po danu. Ima jedan kruti obrok. Ponekad ga fino pojede, a ponekad koju zlicicu ili cak nista. 

Leeloo101

Broj poruka: 1098

Prijavi adminu

Ja se spremam na prvi obrok.. a sve nesto odgadam

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

laurell

Prijavi adminu

Sreća2012

Nama je tako bilo prije par dana, razvlačila bi mu jednu bočicu sat vremena. I ne bi sve uspila uvaliti. Ali evo od jučer jede ko lud, na svaka 2h. Izgleda da nadoknađuje 

baby boy

Leeloo101

Broj poruka: 1098

Prijavi adminu

laurell

Sreća2012

Nama je tako bilo prije par dana, razvlačila bi mu jednu bočicu sat vremena. I ne bi sve uspila uvaliti. Ali evo od jučer jede ko lud, na svaka 2h. Izgleda da nadoknađuje

Napokon.. neka tako nastavi 🤞

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Arianne

Broj poruka: 295

Prijavi adminu

Pozdrav 
    Vidim kako vecina ovdje vas kazete kako vam bebe ne popiju puno, a moj kad bi mu dala 135 bi popio bez problema. Pa ja ako i ne place nisam nudila vise jer je uvijek jako dobro dobivao na kilazi. 
    Sad mu nakon cica ovisno kako se ponasa ili ne dajem nista ili dozu od 35 ili 70 ml i on uglavnom popije sto ponudimo. Ponekad  po ponasanju vidim da nezainteresirano jede , ali on cesto ne odbija bocicu. Ponekad odbije, ali rijetko.
    Vagala sam ga jucer, ima 7350 kg, rođen 14.09. s 3450.
    .
    I mi smo se poceli rolati s leđa na trbuh. Jos s mjesec dana je bio preferirao desnu stranu i na vjezbama su nam rekli da poticemo lijevu. I sad se bolje rola na lijevu stranu, makar moze na desnu. I naravno , sad to cesto radi, i na prematalici ga znam stavit na leđa i on mi se pocne rolat. 😂😂

It's a boy 💙

• Sreća2012

Broj poruka: 209

Prijavi adminu

Mi smo danas bili na pregledu. Ima 6900 i 68,5 je duga. Isto se stalno okrece, na drobu hvata igrackice ispred nje, kad je na ledima prebacuje igracku iz jedne ruke u drugu tako da hvala Bogu dobro napreduje🙏🏼
    Jedino malo kasljuca pa smo dobili kapi za inhaliranje. Krvna slika je super. 
    Nadam se sa ste sve dobro kao i bebice

laurell

Prijavi adminu

Arianne bravooo 😍 i moj vise preferira oduvijek desnu stranu, čak se nekako “krivio” u desno ali u zadnje vrijeme kako je aktivniji i na trbuhu i općenito, počeo je i na lijevu stranu bez problema sve. Mislila sam ga voditi na vježbe ali kažu mi da nema potrebe. Kako raste i kako sve vise toga može sam tako se sam i ispravlja. 
    Sreća pa supeeeer!!🥰 vidiš da nema brige oko jela, ona pojede očito koliko joj je potrebno i to joj je sasvim dovoljno 

baby boy

laurell

Prijavi adminu

Mi smo trebali obaviti sistematski i cijepljenje još prošli tjedan, ali ja sam bila u temperaturi, pa se i on nešto prehladio i bio bez glasa pa smo odgodili. Ovaj tjedan ću bas zvati za novi termin. Jedva čekam viditi koliko ima kg posto smo i mi imali zezanja sa hranom, ali sad jede super. 🙏🏽

baby boy

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.