Bok mame 🤗 nadam se da uživate u blagdanima i da su bebe dobro ❤️
Kod nas i dalje noci loše, tu i tamo dodje koja bolja, pa me to spašava. Od zubića su nam izašle donje jedinice. kašice je lijepo počela jesti, i sad zeza i s njima i s AD, ali valjda ce se i to popraviti 🙂
Uživajte u prvom dočeku s našim smotuljcima sreće ❤️ laku noc svima i pozdrav od nas dvije 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sretna Nova 2025. svim mamama i bebama ♥️ sve najbolje od ♥️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sretna nova godina svima.
.
Kako ste?
Mi smo bili cak dosta dobro ove dane i lijepo spavali po noci, a cak i dosta ok po danu.
I koristim vrecu po noci, Ergobaby sam uzela i iz lidla imam zimske. Po danu je nisam koristila, jer mi je pretoplo obucen za nju i ne da mi ga se presvlacit a tanjih nemam. Vi koristite i danju?
It's a boy 💙
Sretna Nova godina svima, i da vam donese sve najljepše i nezaboravne trenutke s vašim bebicama! 💕🥳
.
.
Moja cura je imala virozu, bila je puna sline i kasljala, ali sada je konačno sve bolje. ☺️ Ostalo je sve ok kod nas.
.
.
Plave okice - vjerojatno je samo faza što se tiče kašica, a može biti da je zbog zubića. Ne bi ih se trebalo stavljati u sjedeći položaj dok se sami ne posjednu sa boka. Moj sin se posjeo tek sa 9 mj. Neki prije, neki kasnije ☺️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pozdrav cure i sretno u novoj.. prošlu smo sve završile u plusu s našim cudima..
Laurel ja joj dajem hipp bio combiotik 1, i to sam mislila do 6.mj pa preći na 2. O kasicama razmisljam nisam se još odvazila. Visit cu što pedijatar kaže....
.
Nama je zadnjih noci koma, zaspi između 20-21 pa se probudi par puta do 22 u plaču, čim je uzmem smiri se i zaspi. I onda od 1 do 6 se budi i place.. uglavnom je stavim kraj sebe i pomazim pa zaspi odmah, ali ja naravno ne spavam kako treba.. oko 6.30 počne pričati i treba ustati jer se dami ne da vise biti u mraku.. preko dana spava svakih 2h po 30-40min.. voljela bi produžiti to, ali sad bih vise voljela da se vrati na ono lijepo noćno spavanje
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji