🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    20. Studeni 2024. 12:48

Meni nije uzeo papu, pa se zato mislim naruciti ponovno.  Negdje sam vidjela da treba, zato pitam.. ja s njom radim okretanje..pa sad ona kreće nekako sama, ali kao da joj je guza preteska  a u povratu sa trbuha na leđa joj glava krene zadnja.. presmijesna mi je..  Hvata neke stvari rukama ali mi se čini da je to više slučajno nego namjerno.. a ako uhvati i prinese ustima, pa ne uspije ubaciti u usta e onda je vriska i nervoza na najjace

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leeloo101
    20. Studeni 2024. 15:56

Vi koje ste u regresiji, nadam se da će uskoro proci.. jeste prije regresije pratile i budne prozore i kako su inače djeca spavala? Da znam što ocekivati🤔

pistacija13
    20. Studeni 2024. 16:53

Babyboy, hvala na rijecima ohrabrenja ❤️ 
    Moja gin nije uzimala papu na prvom pregledu nakon poroda, rekla mi je da cemo u veljaci, ozujku napraviti. Ne znam zasto 🤷‍♀️
    Okretanje, puzanje i ostalo - meni pedica danas rekla da se ne treba do 6 mj pocet okretat. Rano okretanje moze (ne mora, ali moze) znaciti hipertonus. Svako ocito svoje tepe... recimo moj mali hvata stopala i drzi ih u rukicama. Ne okrece se jos. Rekla je da je to"napredno", da je i to hvatanje stopala vise karakteristika sestog mjeseca.
    Leeloo - da, ja sam pratila, i jos uvijek pratim budne prozore. Ali unatoc tome, noci su dosta lose. Trenutno mi je kriterij ovakav: sve do 4 budjenja je SJAJNO, a takve noci su sad rijetke 🥲 

Leeloo101
    20. Studeni 2024. 22:59

pistacija13

Babyboy, hvala na rijecima ohrabrenja ❤️
    Moja gin nije uzimalapapuna prvom pregledu nakon poroda, rekla mi je da cemo u veljaci, ozujku napraviti. Ne znam zasto 🤷‍♀️
    Okretanje, puzanje i ostalo- meni pedica danas rekla da se ne treba do 6 mj pocet okretat. Rano okretanje moze (ne mora, ali moze) znaciti hipertonus. Svako ocito svoje tepe… recimo moj mali hvata stopala i drzi ih u rukicama. Ne okrece se jos. Rekla je da je to"napredno", da je i to hvatanje stopala vise karakteristika sestog mjeseca.
    Leeloo- da, ja sam pratila, i jos uvijek pratim budne prozore. Ali unatoc tome, noci su dosta lose. Trenutno mi je kriterij ovakav: sve do 4 budjenja je SJAJNO, a takve noci su sad rijetke 🥲

Samo kratko - ou shit 😆

• babyboy
    21. Studeni 2024. 12:24

Cure imam pitanje,
    Jel zna netko šta bi bio znak da djetetu ne odgovara formula?

• sparkle212
    21. Studeni 2024. 14:02

babyboy

Cure imam pitanje,

Kazu uglavnom budu probavne tegobe, puno vise bljuckanja ili povracanja, napinjanje i grcevi, nekima budu i kozne promjene, barem koliko sam istrazivala. Nek me ispravi netko ako sam u krivu

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• babyboy
    21. Studeni 2024. 15:34

sparkle212

babyboy

Cure imam pitanje,

Kazu uglavnom budu probavne tegobe, puno vise bljuckanja ili povracanja, napinjanje i grcevi, nekima budu i kozne promjene, barem koliko sam istrazivala. Nek me ispravi netko ako sam u krivu

Ne povraća,bljucne jako rijetko,dok je pio moje mlijeko češće je bljuckao,kaki svaki dan dok na mom mlijeku nije svaki nego svaki drugi,treći a nekad čak i nakon 4,5 dana tek i nekako se tad bas mučio pokakiti,jedino što je na mom mlijeku puno više prdio,sad rijetko kad pa ne znam jel ga to muči. Malo je nervozniji i zna ga uloviti plač koji baš djeluje da ga boli neš i nogicama mlatara tad. Tad mu dam kapi kids colic pa mislim da pomogne,probat ću i espumisan staviti u koju bocu pa da vidimo. Za koji dan će napuniti 3 mjeseca pa se nadam da ce toga biti sve manje

Leeloo101
    21. Studeni 2024. 17:46

babyboy

sparkle212

babyboy

Cure imam pitanje,

Ne povraća,bljucne jako rijetko,dok je pio moje mlijeko češće je bljuckao,kaki svaki dan dok na mom mlijeku nije svaki nego svaki drugi,treći a nekad čak i nakon 4,5 dana tek i nekako se tad bas mučio pokakiti,jedino što je na mom mlijeku puno više prdio,sad rijetko kad pa ne znam jel ga to muči. Malo je nervozniji i zna ga uloviti plač koji baš djeluje da ga boli neš i nogicama mlatara tad. Tad mu dam kapi kids colic pa mislim da pomogne,probat ću i espumisan staviti u koju bocu pa da vidimo. Za koji dan će napuniti 3 mjeseca pa se nadam da ce toga biti sve manje

Napadaji placa su povremeno normalni.. možda se samo privikava.. što mu davas? Ne znam smije li se to dvoje mixati, provjeri

• babyboy
    21. Studeni 2024. 18:43

Leeloo101

babyboy

sparkle212

babyboy

Cure imam pitanje,

Napadaji placa su povremeno normalni.. možda se samo privikava.. što mu davas? Ne znam smije li se to dvoje mixati, provjeri

E pije hipp bio combiotik pre,ma nisam ni mislila mixat nego vidit kako ce biti uz njih. Plakao je on i prije naravno da je,nego nekako mislim da ovo njegovo nije znak da mu ne odgovara mlijeko pa sam zato htjela čuti vaša mišljenja ili iskustva šta bi bio znak da ne odgovara. 

• plave_okice
    21. Studeni 2024. 22:10

Bok cure! Kod pedijatra sve dobro proslo. 😊 Dobila je drugu dozu cjepiva. Zenska je 67 cm dugacka i ima 7200 gr. Rekli su da mozemo polagano kasice uvoditi. Razmisljam negdje sredinom sljedeceg tjedna poceti kad ce imat 5,5 mjeseci. Nadam se da su vase bebe dobro. Mazite ih i pazite. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.