🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Leeloo101

Broj poruka: 1098

Prijavi adminu

Monny

Dobro jutro mame, mi smo do sad spavale 🫣😅 ja isto ne bih grupu, stalno mi zvone ove što imam 😂 Jeste gledale/ kupile hranilice?

Pravo štivo za nadoknaditi sam imala... mi smo svakako na dohrani. Pa nemam ni nešto za dodati.
    Mislim da je kod nas skok za 12 tj prošao l, nadam se.jutros je mirnija...
    .
    .za hranilicu mi smo uzeli triptrap od stokke i sve nastavke  . Ovaj za novorođenče za sad voli.. bidit ćemo dalje..
    .
    .ni ja ne bih u grupu,  draže mi je ovdje 💖
    .
    .
    Ona spava pa ćemo u šetnju..  želim vam lijep i miran dan 🥰☀️

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• sparkle212

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Meni je isto bolje ovdje 😊 za hranilicu sam pocela gledati kakvih ima pa ako ce biti kakve popusti sad pred Bozic pa da kupimo

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• Monny

Broj poruka: 294

Prijavi adminu

Leeloo101

Monny

Dobro jutro mame, mi smo do sad spavale 🫣😅 ja isto ne bih grupu, stalno mi zvone ove što imam 😂 Jeste gledale/ kupile hranilice?
    Pravo štivo za nadoknaditi sam imala… mi smo svakako na dohrani. Pa nemam ni nešto za dodati.
    Mislim da je kod nas skok za 12 tj prošao l, nadam se.jutros je mirnija…
    .
    .za hranilicu mi smo uzeli triptrap od stokke i sve nastavke . Ovaj za novorođenče za sad voli.. bidit ćemo dalje..
    .
    .ni ja ne bih u grupu, draže mi je ovdje 💖
    .
    .
    Ona spava pa ćemo u šetnju.. želim vam lijep i miran dan 🥰☀️

Upravo ta mi je prvi izbor za sada, samo me buni, ne vidim jel ima pladanj/ policu za tanjur? To se sve kupuje posebno? ☺️

12/23 UZV ♥️✔️

• babyboy

Broj poruka: 258

Prijavi adminu

Ja imam od male hranilicu,doduše kod šogorice mi je,ako će njoj trebati kupit cemo već neku,Vidim da ima svakakvih noviteta na tržištu pa ne znam još koju ću kupiti ako bude potrebno

Leeloo101

Broj poruka: 1098

Prijavi adminu

Monny

Leeloo101

Monny

Pravo štivo za nadoknaditi sam imala… mi smo svakako na dohrani. Pa nemam ni nešto za dodati.
    Mislim da je kod nas skok za 12 tj prošao l, nadam se.jutros je mirnija…
    .
    .za hranilicu mi smo uzeli triptrap od stokke i sve nastavke . Ovaj za novorođenče za sad voli.. bidit ćemo dalje..
    .
    .ni ja ne bih u grupu, draže mi je ovdje 💖
    .
    .
    Ona spava pa ćemo u šetnju.. želim vam lijep i miran dan 🥰☀️
    Upravo ta mi je prvi izbor za sada, samo me buni, ne vidim jel ima pladanj/ policu za tanjur? To se sve kupuje posebno? ☺️

Da, svaki je element zaseban.. a pladanj i Držač noga izgleda jako slično 🤣🤣🤣🤣

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• plave_okice

Broj poruka: 200

Prijavi adminu

Ja sam isto za to da tu pisemo. 🤗Mi smo odabrali freeon 3 u 1 hranilicu. Moze se poslije koristiti kao mali stol i stolica. Nadam se sa bude ok. 

• Monny

Broj poruka: 294

Prijavi adminu

Naručila sam ipak Hauck hranilicu, uhvatila dobar popust ☺️

12/23 UZV ♥️✔️

• babyboy

Broj poruka: 258

Prijavi adminu

Što se tiče hranilica,mislim da ne možemo pogriješiti,namjena im je svima ista a na nama je sad koliko ćemo novaca izdvojiti jer baš ih ima svakakvih na tržištu,isto je i sa kolicima. Ja razmišljam kupiti knjigu "Beba za stolom" koju ste spominjale,nije baš jeftina ali nadam se nekom popustu na Interliberu.
    Danas pravi zimski dan(Zg)baš full hladno

nada23

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

Što se hranilica tiče,meni je najbitnije da ne zauzima puno prostora i da se lako čisti. :)

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

korni

Broj poruka: 1926

Prijavi adminu

Ja još nisam ni počela razmišljati o hranilici, a vrijeme je da počnem 🙈
    Nadam se da vam je dan bio dobar, neka takva bude i noć ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.