Dobro jutro mame, mi smo do sad spavale 🫣😅 ja isto ne bih grupu, stalno mi zvone ove što imam 😂 Jeste gledale/ kupile hranilice?
Pravo štivo za nadoknaditi sam imala... mi smo svakako na dohrani. Pa nemam ni nešto za dodati.
Mislim da je kod nas skok za 12 tj prošao l, nadam se.jutros je mirnija...
.
.za hranilicu mi smo uzeli triptrap od stokke i sve nastavke . Ovaj za novorođenče za sad voli.. bidit ćemo dalje..
.
.ni ja ne bih u grupu, draže mi je ovdje 💖
.
.
Ona spava pa ćemo u šetnju.. želim vam lijep i miran dan 🥰☀️
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Dobro jutro mame, mi smo do sad spavale 🫣😅 ja isto ne bih grupu, stalno mi zvone ove što imam 😂 Jeste gledale/ kupile hranilice?Pravo štivo za nadoknaditi sam imala… mi smo svakako na dohrani. Pa nemam ni nešto za dodati.
Mislim da je kod nas skok za 12 tj prošao l, nadam se.jutros je mirnija…
.
.za hranilicu mi smo uzeli triptrap od stokke i sve nastavke . Ovaj za novorođenče za sad voli.. bidit ćemo dalje..
.
.
.
Ona spava pa ćemo u šetnju.. želim vam lijep i miran dan 🥰☀️
Upravo ta mi je prvi izbor za sada, samo me buni, ne vidim jel ima pladanj/ policu za tanjur? To se sve kupuje posebno? ☺️
12/23 UZV ♥️✔️
Dobro jutro mame, mi smo do sad spavale 🫣😅 ja isto ne bih grupu, stalno mi zvone ove što imam 😂 Jeste gledale/ kupile hranilice?Pravo štivo za nadoknaditi sam imala… mi smo svakako na dohrani. Pa nemam ni nešto za dodati.
Mislim da je kod nas skok za 12 tj prošao l, nadam se.jutros je mirnija…
.
.
.
.
Ona spava pa ćemo u šetnju.. želim vam lijep i miran dan 🥰☀️Upravo ta mi je prvi izbor za sada, samo me buni, ne vidim jel ima pladanj/ policu za tanjur? To se sve kupuje posebno? ☺️
Da, svaki je element zaseban.. a pladanj i Držač noga izgleda jako slično 🤣🤣🤣🤣
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Što se tiče hranilica,mislim da ne možemo pogriješiti,namjena im je svima ista a na nama je sad koliko ćemo novaca izdvojiti jer baš ih ima svakakvih na tržištu,isto je i sa kolicima. Ja razmišljam kupiti knjigu "Beba za stolom" koju ste spominjale,nije baš jeftina ali nadam se nekom popustu na Interliberu.
Danas pravi zimski dan(Zg)baš full hladno
Ja još nisam ni počela razmišljati o hranilici, a vrijeme je da počnem 🙈
Nadam se da vam je dan bio dobar, neka takva bude i noć ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji