🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Monny
    20. Studeni 2025. 17:34

Hej drage mame, kako ste? Vjerovale ili ne, mi smo opet svi bolesni 🤦🤦
    Kćer dobila inhalator, ja se davim u kašlju, muž ima proljev.. znači, kao da nas je netko ukleo 🫣😅
    Kao šlag na tortu, na pregledu kod pedijatra nije bio naš doktor, već šefica i žena nam u prvoj minuti nakon što je ušla kaže da dijete možda ima tumor timusa (grudna žlijezda), jer kad place, izgleda kao malo zadebljalo na vratu.. šalje nas na rtg koji nitko neće napraviti tako malom djetetu i uspijemo doći odmah za 2 dana u bolnicu na uzv gdje nam 2 doktora kažu da koji je toj doktorici...dakleee, ne znam što bih vam rekla 😔😔

Sad vidim da nema mog odgovora za plave_okice, pretpostavljam da je duga vožnja već prošla? 

12/23 UZV ♥️✔️

• babyboy
    20. Studeni 2025. 18:55

Plave_okice uopće ne kužim kako nisam vidjela tvoj post jer sam ulazila na forum,baš mi je žao da je promaklo.. mi nismo tako često u autu ali i dalje je sve ok,nadam se da je vama prošlo dobro? Od muža sestra ima malu koja je uvijek povraćala,sad ide već u školu pa mislim da se prorijedilo ali sjećam se da je pričala da im svaki put povrati.
    Monny baš mi je žao da ste opet bolesni,mi se držimo za sad. Tu i tamo školarci neš donesu ali za sad je sve minimalno. Ajme ovo za doktoricu neću komentirati,pa kakav je to pristup? Baš mi je žao,vjerujem da vas je to uznemirilo.

Mom malom izbijaju četvorke,dvije su krenule,probile na nekim dijelovima a vidim i treća se sprema,a smiješno je to što nema ni dvojke još,tako da ga muče zubi dosta što dvojke što te četvorke. Na dane uopće ništa od hrane ne želi stavit u usta,sreća adaptirano pije pa je valjda koliko toliko pokriven kalorijama i nutrijentima. Iako da sitan je,ono vidi se da mu fali koja kila,ali eto valjda budemo dočekali dan kad on bude jeo normalno.

• plave_okice
    30. Studeni 2025. 15:36

Bok cure! Ozdravite i budite dobro s bebacima brzo ❤️

Nas put je prosao super. Bebacica je uzivala na brodu. Bilo je trenutaka nervoze i plakanja, ali sve smo uspjesno prebrodili. Put do tamo i natrag je isto bio super. Nije povracala. U nekim trenucima joj je bilo dosta sjedenja, ali i kao i nama odraslima. Jedva cekam neko sljedece obiteljsko putovanje 🥰

• plave_okice
    19. Prosinac 2025. 10:53

Drage mame nadam se da ste vi i vasi bebaci dobro 🥰 

• babyboy
    19. Prosinac 2025. 18:12

Mi smo dobro,hoda,zubi izbijaju ko ludi,hranu brljamo i dalje,tu itamo sw zalomi da neš bolje pojede..ovako je presladak,zanimljiv i baš uživamo u njemu..veselimo se Božićnim praznicima,baš me zanima kako će bor opstat pored njega🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI