Monny oni si sami naprave bioritam. Ni moja ne spava uvijek dugo. Ponekad preskoci spavanje. Tko bi ih znao.
…
Moja je zakurila u subotu navecer i dalje ima temperaturu. Danas nismo isli u vrtic i vj od njega nista ovaj tjedan. Sutra idemo vadit krv i pedijatru na pregled. Krenule vrticke bolesti 😔
Ajooj, neka brzo ozdravi 🩷
Znam da imaju svoj bioritam, samo je meni to iz nekog razloga bio neuspjeh kad ju ne uspavam 🤦😂😂
Sad više ne spava popodne uopće, pomaknuli smo jutarnje spavanje na 11, trebamo ići prema 12 zbog vrtića..tad odspava sat i to joj je valjda dovoljno 😅
Još da se riješimo noćnog dojenja i super 😶🌫️
12/23 UZV ♥️✔️
Monny budete. 💪
Moja dama ima virusnu upalu grla. Ovaj tjedan smo doma. Nadamo se sljedecem boljem tjednu. ❤️
Mi smo na jednom spavanju dnevno. Izbacio je definitivno 2.
Ali on odspava često po 2:30/3h u komadu. Zna se desiti i da odspava 1:45/2h. Ali manje od tog zasad ne. Navečer uvijek ide standardno oko 21h cca.
—
Plave okice želimo brz oporavak dami 🤧🤞🏽
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Mi smo na jednom spavanju dnevno. Izbacio je definitivno 2.
Ali on odspava često po 2:30/3h u komadu. Zna se desiti i da odspava 1:45/2h. Ali manje od tog zasad ne. Navečer uvijek ide standardno oko 21h cca.
—
Plave okiceželimo brz oporavak dami 🤧🤞🏽
Pa to je super ☺️moja se probudi nakon pola sata i onda ju ususkam još pola sata.. znači u danu ne spava ni sat 🤦🤦
12/23 UZV ♥️✔️
Plave_okice žao mi je zbog viroze,nažalost to je tako u početku.
Monny nema ona vremena za spavanje🫣
Kako ona napreduje u vrtiću?
Laurell i mi smo vecinom na jednom spavanju i većinom u zadnje vrijeme odspava po 2,3 sata,nerijetko se dogodi da odspava malo pa se onda zna dogoditi da tamo oko 17 zaspe još jednom ali onda za noć ode kasnije spavat,inače između 20/21 zaspe za noć.
Nama je seka krenula u školu,još se privikavamo na novu rutinu ali sve u svemu ide dobro☺️
Što se njega tiče klasika sve,ne jede,sve brlja i baca,samostalno još ne hoda,brblja svašta nešto svoje,mamkanje na max i cendranje kad mama treba kuhat ili nešto raditi,a s druge strane neodoljivo je sladak i tako nas zabavlja sve💙
How to buy fake Hungary bank reference letter
buy fake Hungary bank reference letter
Buy bank statements in hungary
Buy original Hungarian bank statements online
Buy Registered and unregistered Hungarian paystubs online
Buy Real Hungarian bank statements and paystubs online
Buy quality Scannable fake Hungarian college degrees & certificates online
Contact E-mail:===(expresscapabledocuments@gmail.com)
Buy Hungarian White Card Online
Buy Hungarian Blue Card online
Buy Registered and unregistered Hungarian paystubs online
Buy Real Hungarian bank statements and paystubs online
Buy quality Scannable fake Hungarian college degrees & certificates online
Buy Original Hungarian Bike and Boat driver’s License Online
Buy Hungarian Bike License Online
Purchase Hungarian Bike License Legally
Apply for a Bike license in hungary
Get a Hungarian Bike licence number online
Are you looking to buy an original hungarian Boat license online?
Buy Hungarian Boat License Online
Purchase Hungarian Boat License Legally
Apply for a Boat license in hungary
Get a Hungarian Boat licence number online
Contact E-mail:===(expresscapabledoce
Are you looking to buy an original hungarian driver’s license online?
Buy Hungarian Drivers License Online
Purchase Hungarian Driving License Legally
Apply for a drivers license in hungary
Get a Hungarian driving licence number online
Buy driver’s License in Hungary Online
Buy Hungarian Drivers License in Slovakia
Hungarian Drivers License For Sale Online.
Apply for Hungarian Drivers License in Romania
Hungarian Drivers license in Austria Adding Categories to Your Driving License Online
Renew Drivers License Online Hungary
Renewing your Hungarian driver’s license online is straightforward with us at expresscapabledocuments@gmail.com
The DVLA has made it easy for drivers to update their licenses without the hassle of visiting an office.
You must provide essential information, including your current license details and identification.
Buy Netherland Drivers License at buy express documents
Buy Hungarian Drivers License in Serbia
Buy Hungarian Drivers License in Slovenia
Hungarian Driver’s License in Ukraine The Hungarian driver’s license is valuable for expatriates living in the Austria.It can simplify various aspects of daily life, including transportation and identification.
Buy Austrian Drivers License in hungary
Buy Serbian Drivers License in hungary
Buy Fake HungarianDrivers License Online
Buy Resident permit for work in hungary
Buy original Hungarian Resident work permit online
Buy Registered and unregistered Hungarian Paystub Online
Buy Real Hungarian bank statements Online
Buy quality Scannable fake Hungarian certificates online
Plave_okice žao mi je zbog viroze,nažalost to je tako u početku.
Monny nema ona vremena za spavanje🫣
Kako ona napreduje u vrtiću?
Laurell i mi smo vecinom na jednom spavanju i većinom u zadnje vrijeme odspava po 2,3 sata,nerijetko se dogodi da odspava malo pa se onda zna dogoditi da tamo oko 17 zaspe još jednom ali onda za noć ode kasnije spavat,inače između 20/21 zaspe za noć.
Nama je seka krenula u školu,još se privikavamo na novu rutinu ali sve u svemu ide dobro☺️
Što se njega tiče klasika sve,ne jede,sve brlja i baca,samostalno još ne hoda,brblja svašta nešto svoje,mamkanje na max i cendranje kad mama treba kuhat ili nešto raditi,a s druge strane neodoljivo je sladak i tako nas zabavlja sve💙
Haha, to nam je i doktorica rekla..da ju jednostavno pustimo, jer se očito dobro naspava po noći i dovoljno joj je 😅
Jučer je bila sat i pol bez mene, malo je plakala kad su drugi počeli plakati..teta ju stalno nosi 🤦
I onda sam ja popodne otišla u trgovinu, ona ostala s tatom i cijelo vrijeme plakala i tražila mene po stanu 😔 a kad sam došla doma, eee to je bilo maženje, na glavu mi se popela i nije dala da mrdnem 😂😂
A valjda će i on jednom počet lijepo papat, nadamo se ubrzo 🍀
12/23 UZV ♥️✔️
Sortiraj odgovore
Najstariji