🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • expresscapabled
    [OBRISANO] 17. Rujan 2025. 15:18
  • Monny
    20. Rujan 2025. 13:40

I mi smo obje bolesne 🤦
    Maloj curi nos i ima temp, mene boli grlo..jooj, jaslice 🫩🫣

12/23 UZV ♥️✔️

• plave_okice
    21. Rujan 2025. 11:58

Monny drzite se. Moja je dobila antibiotik. Iako nije bakterijska upala, ali imala je 7 dana temperaturu, nikako dolje i sad unatoc antibiotiku jos uvijek ima. Ali ajde nocas prvi put nije imala. Tako da se nadam da je antibiotik poceo djelovati. Ali dosta kasljuca i nos joj curi. Cistimo joj ga, ali nista ne izlazi. Sljedeci tjedan smo svakako doma. Nadam se da ce ozdraviti u potpunosti kroz tjedan. Grozno je gledat ju tako bolesnu. 

• babyboy
    22. Rujan 2025. 13:35

Cure baš mi je žao da vas je tako potrefilo,trebat ce vremena da izgrade imunitet.
    Što se tiče težine i dalje je moj mali najsitniji🤣ali dobro šta smo sve prošli i kakvo je stanje i dalje sa hranom super je i dobio,bude jednom u životu nadoknadio😊
    ...
    Brz oporavak curkama🥰

• Monny
    22. Rujan 2025. 19:46

Mene je baš pravo sastavilo 🤦 srećom mala je imala samo jedan dan temperaturu, ali joj je nos začepljen pa se pati i sa sisanjem i sa spavanjem..nadam se da ćemo svi brzo ozdraviti ♥️

12/23 UZV ♥️✔️

laurell
    23. Rujan 2025. 13:10

Monny joj želim vam brz oporavak! 🤞🏽
     Opcenito je bas vrijeme za razboliti se.. jedan dan 28 stupnjeva, drugi dan 20, pa noću se nekad kuhamo, a nekad se probudim smrznuta koliko bude vlažno i hladno noću. 🤧
    Babyboy moj jede pa je isto sitan 😆 nek su oni nama zdravi, lako i za težinu i visinu i sve ostalo 

Mi smo obavili u Splitu pretragu po nalogu nefrologa (dinamička scintigrafija bubrega) čekamo nalaze kroz koji dan pa onda čekamo termin u polikinici gdje imamo redovne preglede paaaa ćemo viditi što on kaže. Dal će biti potrebna operacija ili ne. Zadnja kontrola kod njega je stanje bilo bolje puuuuno, kako raste ta se nepravilnost bubrežnog kanala i smanjuje tako da, nadamo se najboljem 🙌🏽

P.S. mi idemo za tjedan dana na put, prvi put u avionu s njim. Jao. Wish me luck 😂

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Monny
    23. Rujan 2025. 16:18

laurell

Monnyjoj želim vam brz oporavak! 🤞🏽
    Opcenito je bas vrijeme za razboliti se.. jedan dan 28 stupnjeva, drugi dan 20, pa noću se nekad kuhamo, a nekad se probudim smrznuta koliko bude vlažno i hladno noću. 🤧
    Babyboymoj jede pa je isto sitan 😆 nek su oni nama zdravi, lako i za težinu i visinu i sve ostalo

Mi smo obavili u Splitu pretragu po nalogu nefrologa (dinamička scintigrafija bubrega) čekamo nalaze kroz koji dan pa onda čekamo termin u polikinici gdje imamo redovne preglede paaaa ćemo viditi što on kaže. Dal će biti potrebna operacija ili ne. Zadnja kontrola kod njega je stanje bilo bolje puuuuno, kako raste ta se nepravilnost bubrežnog kanala i smanjuje tako da, nadamo se najboljem 🙌🏽

P.S. mi idemo za tjedan dana na put, prvi put u avionu s njim. Jao. Wish me luck 😂

Joooj, sretno i sa nalazima i sa putovanjem 🍀❤️

12/23 UZV ♥️✔️

• babyboy
    23. Rujan 2025. 19:54

laurell

Monnyjoj želim vam brz oporavak! 🤞🏽
    Babyboymoj jede pa je isto sitan 😆 nek su oni nama zdravi, lako i za težinu i visinu i sve ostalo

Eto da nema pravila,a meni je to podsvjesno kao ne jede pa je sitan ali fakat nema pravila tako da slažem se,nek su oni nama zdravi.
    Sretno na pregledu,drago mi je da ide na bolje i nadam se da nece biti potrebna operacija.💙🙏
    Sretno i na putovanju🤗

• Monny
    25. Rujan 2025. 19:20

Hej mame, kako ste? plave_okice jel mala ozdravila? 
    Nama je ovaj tjedan katastrofa 😔 u jaslicama opći kaos, plače stalno, ništa ju ne zanima osim nosanja..doma također, samo cendra i samo mama..kao da je u pubertetu, samo ne ne i mlati glavom da neće 😅 svi smo bili bolesni pa je imala produženi vikend doma..osim toga krenuli smo i na fizioterapije i vjerojatno joj je svega previše..ja sam također na izmaku snaga, prehladu sam prehodala 🫩
    Jedva čekam sunce i da sve prođe 😅

12/23 UZV ♥️✔️

• plave_okice
    25. Rujan 2025. 21:54

Monny drzi se 💪
    Moja curka je nakon 10 dana temperature super, evo danas 3. dan nema. Na antibiotiku je. U ponedjeljak startamo dalje s jaslicama. Mi moramo oboje raditi tako da ce morat ostat kako god. Necu je ostavit na dezurstvu jedino prva dva dana da se opet privikne na tete. Ali morat ce odgulit 9 h s njima dok muz ne dode po nju. Valjda bude dobro i nadam se da ce izgurat cijeli tjedan. Ja sam isto bila lose nakon nje, dva dana na hitnoj, ali sada sam dobro. Sad za vikend ostajemo solo, tata ide na put pa sretno nam bilo 🤣 i pesica nasa skupa s nama. Jos je kisa u najavi da ce biti veselo zabavljat ju 🫣 a nemremo van ako pada. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI