Monny super za prvi dan. Moja je danas plakala, ali veli teta normalno, treba im vremena, ali nije cijelo vrijeme. Brzo se presalta ako je neka aktivnost u pitanju.
…
Sto se tice hrane, ja sam prestala za nju zasebno kuhat. Kaj jedemo mi, jede i ona. Samo smanjim zacine. Tu i tamo ako mi pojedemo nesto sto mi ona ne bi htjela (npr. tortilje), onda jede nesto sto je skuhano za 2 dana i gotovo.
…
Zelim vam lijep tjedan! ❤️
Hej curke! Prvoooo čestitke svima na polasku u jaslice 🥳 ići će ta prilagodba sve bolje i bolje. Naš ne kreće ove godine ali i kad bude veći bit će mi preteško kad krene. Velik je to korak. 🥲
—
I ja dajem od nedavno sve ono sto i mi jedemo jede i on. Ako spremam bas nešto extra začinjeno njemu odvadim prije. Ne mogu se zaliti na hranu, jede stvarno sve. Nekad pojede da se iznenadim koliko mu stane više, a nekad mu brzo dosadi sjediti pa to količinski ne bude puno ali zadovoljna sam.
—
Imamo 8 zubića. dvojke i gornje i donje, sve 4 izašle u razmaku od 10 dana. 🤯
—
Moj nikako da napravi te prve korake samostalne. Imam osjećaj da je na nogama nestabilniji nego prije, nekako se sav krivi i ljulja kad stoji. Prije je bas bio čvrst i stabilan. Ne znam jel to vježba ravnotežu za napraviti korak ili što ali nema šanse da krene.. gura guralicu bez problema ali kad se pusti ostane stajati i sjedne kad hoće dalje. 🤨
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Laurell moguće da je nestabilniji zbog guralice.. negdje sam čitala da guralicu ometa ravnotežu.. moja je točno sa 13 mjeseci sama prohodala i tad smo joj dali guralicu da se igra.. ne brini, kad bude spreman pustit će se 🍀
Mi smo danas bili na pregledu za stopalo, to je u Njemačkoj veliki pregled cijelog razvoja..od naših uvjeta života, do slušanja srca..ugl doktorica je rekla da je fantastična za svoju dob ☺️
Za stopalo moramo na vježbe, srećom nije nikakav teški defekt..na kraju se ispostavilo da nije trebala široki povoj, jer je kuk bio u grupi koja se ne povija pa oni sad misle da je zbog toga možda stopalo zavijeno.. etoo, čovjek ne može biti pametan, vjerujemo doktorima, slušamo babe i na kraju opet nije dobro 😕
U jaslicama danas prvo plakanje, curica je toliko viknula na nju, da sam se i ja stresla.. uopće mi se ne sviđa što je sa toliko većom djecom tamo 🫣
12/23 UZV ♥️✔️
Plave_okice a da,sve je to normalno,brzo se oni prešaltaju i bude sve ok😊
Laurell super što ti dobro jede jer ovo je muka,srećom slično mi je bilo sa kćerkom pa je sad totalna suprotnost i nekad joj moram reći da je dosta jer bi jela i previše😬tako da me tješi što znam da neće biti ovako zauvijek ali iscrpljujuće je..
Dobro cure kažu,i ja bih rekla da mu ta guralica trenutno odmaže a ne pomaže i točno to što pišeš da se krivi i ljulja je posljedica nje.
Monny super da nije ništa strašno,malo vježbica i bit će to dobro. Pa koliko su stara ta djeca u jaslicama? Baš da nitko nije njene dobi?
Laurell super što ti dobro jede jer ovo je muka,srećom slično mi je bilo sa kćerkom pa je sad totalna suprotnost i nekad joj moram reći da je dosta jer bi jela i previše😬tako da me tješi što znam da neće biti ovako zauvijek ali iscrpljujuće je..
Dobro cure kažu,i ja bih rekla da mu ta guralica trenutno odmaže a ne pomaže i točno to što pišeš da se krivi i ljulja je posljedica nje.
Monny super da nije ništa strašno,malo vježbica i bit će to dobro. Pa koliko su stara ta djeca u jaslicama? Baš da nitko nije njene dobi?
Ovih par što su mlađi od dvije godine su isto na prilagodbi i oni odu kući kad mi dođemo..tako su napravili raspored da se kao mogu posvetiti više nama novima..i onda mi ostanemo sa ekipom od većinski 3 godine..a dobro, trebamo se svi naviknuti na novosti 🍀
12/23 UZV ♥️✔️
Ovih par što su mlađi od dvije godine su isto na prilagodbi i oni odu kući kad mi dođemo..tako su napravili raspored da se kao mogu posvetiti više nama novima..i onda mi ostanemo sa ekipom od većinski 3 godine..a dobro, trebamo se svi naviknuti na novosti 🍀
A dobro,sve to ima svoje prednosti i mane,faza prilagodbe jednostavno mora proći i bit će to na kraju sve dobro🥰
...
Inače,meni nije nitko išao u jaslice nego tek one starije grupe i moram priznat da sam ja valjda teže prolazila prilagodbu,izašla bi iz vrtića sva u suzama😪ali dobro i ja sam se na kraju prilagodila hahaha
Gotov i prvi tjedan prilagodbe 🎉
Jučer i danas je bila po pola sata bez mene, malo je plakala na početku, al se smirila.. traži da ju nose, haha
Vidjet ćemo kako će ići idući tjedan 🍀
Plave_okice kakvo je kod vas stanje?
Mi se opet borimo sa spavanjem, ja ne znam kako se druga djeca smire kad leže s mamom i tatom, ali moja ima motor u guzi, uopće se ne može umiriti..jedva gleda i samo što se smjesti na mene ili muža, eto je u akciji 🤦🤦
Doslovno ću morati nekom platiti da nas nauči uspavati vlastito dijete 😅
12/23 UZV ♥️✔️
Hej! Drugi tjedan je super prošao. 🤗 danas je bila do 16. Tete vele da je dobra. Ujutro malo place kad ju ostavim, ali vele tete brzo se presalta na neki drugu aktivnost. Pocela je ici ranije spavati, ali i ranije se buditi. Vec prije 6:00 bi ona high life 🫣 a sad ni moja mirno ne lezi. Samo bi haracila. Ali mi ju stavimo u kinderbet da se sama uspava. Ponekad malo cendra. Ponekad gleda neko vrijeme. Ovisi kakav joj je dan. Ako bas dugo place i vjesa se po kinderbetu, onda ju jos malo uzmemo i animiramo.
Hej! Drugi tjedan je super prošao. 🤗 danas je bila do 16. Tete vele da je dobra. Ujutro malo place kad ju ostavim, ali vele tete brzo se presalta na neki drugu aktivnost. Pocela je ici ranije spavati, ali i ranije se buditi. Vec prije 6:00 bi ona high life 🫣 a sad ni moja mirno ne lezi. Samo bi haracila. Ali mi ju stavimo u kinderbet da se sama uspava. Ponekad malo cendra. Ponekad gleda neko vrijeme. Ovisi kakav joj je dan. Ako bas dugo place i vjesa se po kinderbetu, onda ju jos malo uzmemo i animiramo.
Super, svi oni tako prvo malo plača pa se zaigraju 😅 ja idući tjedan opet idem s njom, ovdje baš postepeno rade prilagodbu..kod nas to da se sama uspava nekad upali za noćno spavanje, ali po danu da tako zaspe sama nema šanse 🤦 doktorica nam je rekla da ju ne tjeramo spavati, ali meni nikako nije jasno kako joj je dovoljno 20 min sna prijepodne i da onda više ne spava popodne..jooj, baš me muči taj nered 😔
12/23 UZV ♥️✔️
Monny oni si sami naprave bioritam. Ni moja ne spava uvijek dugo. Ponekad preskoci spavanje. Tko bi ih znao.
…
Moja je zakurila u subotu navecer i dalje ima temperaturu. Danas nismo isli u vrtic i vj od njega nista ovaj tjedan. Sutra idemo vadit krv i pedijatru na pregled. Krenule vrticke bolesti 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji