Jel uspijete prati zubice? Mojoj je nekad zanimljivo, a nekad samo grize četkicu 😂
Naše spavanje je baš koma, neće se uspavati bez sise, nekad navečer uspijemo, ali rijetko..od kad je na praznicima, dnevno spavanje je preskočila 3 puta i to su nam bili koma dani.. mužu i meni, ona kao da je spavala 3 sata 🤦😅
Što se tiče jela, jede sve, ima oko 11 kg..a pričanje je u zadnjih 10 dana baš krenulo, ponavlja za nama, uzme jabuku pa kaže abuka, pokazuje na stol i vice kruha, samo sam ja stalno tata 😂😂😂 baš me rijetko zove mama, po noći uglavnom..al čim progleda pita gdje je tata 😅

12/23 UZV ♥️✔️
Plave okice bravo, samo neka napreduje 🎉 lako za kile, bit će ih poslije 🤣 moj je isto tako oko 11kg, a još je i dečko. Bas me zanima sad uskoro na vaganju ćemo vidjeti točno, doma mi ne da da se važe, a kod doktorice mora 🫣
I on isto po danu počeo dudu stalno, pokušam ju nekad sakriti bar po danu ali čim ju nađe-gotovo. I još on ima i svoju tjesilicu od malena pa i nju vuče sa sobom po dnevnom i svukud 🤦🏽♀️
Monny isto tako je i kod nas s pranjem zubića. Nekad dozvoli, nekad samo grize. Bravo za pričanje 🥰 ja se baš “žalila” kolegici kako slabo priča, pa me utješila da to doslovno preko noći krene.

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Moja isto zvace cetkicu. Nece bas da ih pere. 🤣 a ful je smijesna. Prije se voljela kupati u kadi. Sad ne voli vise. A s uspavljivanjem koma zadnjih dana. Pustimo ju da se sama uspava i sad smo par dana prekrdasili i ostavili ju dulje budnom, kaos. Ujutro jucer i danas ju jedva probudila za vrtic.

Mi imamo problema i sa noćnim strahovima u zadnje vrijeme, užasno se dere i plače, a spava praktično..to je navodno od premora.. baš nam je sve sad stresno 😔
Zadnje dvije noći dobro spava, nadam se da će se tako i nastaviti.. sretna nova godina svima, puno zdravlja i što manje faza 😂🍀uživajte ❤️

12/23 UZV ♥️✔️
Sretna Nova godina od srca! Puno lijepih trenutaka želimo svima
😊
..pranje zubića za sad neuspješno,ali dobro još je mali pa bude... kilažom ste svi za jedno 2 kile ispred nas,moj je baš mrvica,iako ovako kad ga vidiš ne izgleda neuhranjen. Bude nadoknadio jednom i te kile. On baš dosta brblja na svom jeziku,a od ovih riječi govori mama,dada(tata)da,ne,daj,vava(hvala),brm brm,njmnjm,pa pa,duda..
I da on isto ima dosta dudu u ustima i stalno ih gubimo. Preko dana spava cca 3 sata i to spava super,noćno spavanje je onako,nekad milion buđenja pa samo dudu mu damo a nekad prakticki samo jednom dva puta se čuje,jedno vrijeme nije bilo noćnoga hranjenja a sad opet već neko vrijeme pije jednu bocu oko 3 ujutro jer se počne budit i plakat svako par minuta i tek nakon što popije nazad lijepo zaspe.

Šaljem ti poklon vaučer u vrijednosti od 100 € koji možeš iskoristiti na web-stranici: https://www.valamar.com/hr/ambasador-forma-za-novog-korisnika?loyaltycardnumber=MTAwMTEzMjU3NjY4 za svoj prvi odmor u Valamaru.
Unesi svoje osobne podatke i na e-mail ćeš dobiti svoj vaučer.
Nadam se da ćeš se lijepo provesti!

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Hej cure, vidim da ste utihnule, ali i da bebači dobro napreduju. 😊 Još malo pa i neće biti više bebe. Brzo nam rastu... Evo nisam se baš dugo javljala , proleti vrijeme začas. Samo da znate da smo mi dobro. Curka napreduje brzim tempom, jako je aktivna i ne staje 😂 Još ne ide u vrtić, i dalje je na cici. Sve u svemu, dobra je ❤️
Šaljemo vam svima puse 🥰

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hej nada, baš lijepo što si se javila 🍀
Baš brzo rastu 🥰
Mi smo prestali sa dojenjem, vjerovali ili ne 😂😂 na kraju je sve prošlo relativno lako i puno bolje nego sam očekivala..sad spava cijelu noć, probudi se oko 4, popije mlijeka iz boce i nastavi spavati..sama i zaspe, jedino dnevno spavanje vikendom prođe sa dernjavom, ali uspije zaspati..dok u vrtiću normalno zaspe 🫣
Mi smo uglavnom dobro, stalno bolesni, ja pogotovo 🤦🤣
Pusa svima 🩷
Bravo za prestanak dojenja 🥳😍 Na kraju ispadne da je teze nama nego njima odvažiti se na taj korak. Super da vam je i spavanje sada bolje 😊 A naravno da u vrtiću sve lakše ide nego kod kuće 😂 Jedino da nema vrtićkih bolesti , bilo bi savršeno 🙈 Ali treba i to izgurati dok ne steknu imunitet, a i mi skupa s njima. 😃

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓

12/23 UZV ♥️✔️
Nada23 i Monny baš mi je drago vidjeti da ste se javile. Bome da naše bebe i nisu više bebe😂iako je moj sitan pa ljudi većinom misle kako nema ni godinu🤣 ovako je on super,pravi mali hahar,puno nešto na svom brblja a ovako od riječi dosta toga zna reći. Veseljak je pravi,preko dana odspava i po 3 sata a po noći se dosta budi tako da još nemamo noć u komadu. Što se tiče hrane nismo nešto pretjerano napredovali,on je tvrd orah pa kad hoće hoće a kad neće nema šanse. Monny drago mi je da je odvikavanje od cice prošlo tako dobro,Nada23 tebi svaka čast da još dojite,jel ti po noći cica ili lijepo spava?

Ma najbitnije je da je on veseljak. Od početka te zeza sa papanjem, ali sigurna sam da će se i to promijeniti i da će postati pravi mali gurman 😍 Super da lijepo odspava po danu, nadam se da će i noći uskoro biti bolje. 😊 A što se dojenja tiče, još mi je teško u potpunosti prestati. Dojim je 3 puta u 24 h, po noći samo jednom oko 5. Ali to je zato jer sam preselila na kauč i od tada puno bolje spava 😂 Zadnjih dana sam opet s njom jer joj je začepljen nosić i mogu reći da je spavanje i dalje dobro, osim prve noći kad je bila baš jako začepljena. 😊

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji