Kod nas nikakvih posebnih novosti. Sto se hodanja tiče još nije krenuo bas bas. Zadnjih par dana malo vise seta sam (većinom kad ga uopće ne doživljavam) pa ga uhvatim da ide od stola do igračaka i tako, oko 10ak koraka. I tako par puta u danu, ali ništa više od tog. Kad su vaši prohodali onako baš skroz?

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Laurell haha, kakav mudrac svidjelo mu se u hotelu 😅
Mi smo svi opet bolesni..mene sad pravo sastavilo, muža isto..mala srećom nema temperaturu, tako da se nadam da je njeno u prolazu.. užas, dvije godine nismo bili bolesni, a sad se ovo razvlači već 2 mjeseca 🤦🤦
Moja je prohodala pravo sa točno 13 mjeseci.. nemoj se opterećivati s tim, mene su svi ispitivali jel hoda, a nije imala ni 11 mjeseci..svatko ima svoj ritam, a on je blizu da pravo krene 😺

12/23 UZV ♥️✔️
Bok cure. Mi smo dobro. Malo bolesna. Malo ide u jaslice i tako u krug. 😅 idemo iz dana u dan. Iako je trenutno vec neko vrijeme smrkava, ali nema temperaturu. Bila ja bolesna s njom. Sad je suprug malo. I tak. Nas za 3. tjedna ocekuje krstarenje. Prvo znatno vece putovanje pa cemo vidjet kako ce biti. A djeca su bas pravi mali manipulatori. 😂

Laurell baš mi je drago da je putovanje dobro prošlo i da je maleni bio tako dobar. Moj još nije prohodao,pusti se po par koraka nekad ali eto još nije siguran. Kćer mi je prohodala sa 14 mj a sinovi sa 12mj.
Monny i Plave_okice žao mi je zbog bolesti,nadam se da će curke steći što prije imunitet. Moji veći su isto naizmjence sa nekim virozama srećom neke kratkotrajne,malac je bio par dana šmrkav ali sad je ok.

Bok cure. Nadam se da ste svi dobro 🤗 mi smo evo izgurali tri tjedna u komadu u jaslicama. Ona se lijepo naviknula. Neka se tako nastavi. Ne znam kak vasi, ali moja se pretvara u pravu malu manipulatoricu 😅 tocno zna kaj ce od koga dobiti. Ako ne dobije, odmah cendra. 😅 zelimo vam lijep vikend. ❤️

Hej cure, kako ste? Mi smo napokon svi ozdravili ☺️curka spava u jaslicama i dobro se prilagodila, ali kod kuće i dalje mama i buđenje 100x po noći.. jutros se probudila u 5, samo drži sisu i dere se čim ju spustim u krevet.. tako da smo na rubu živaca svi 🤦🫣
Probali smo jednu noć da ja spavam u drugoj sobi, toliko je plakala da smo odustali 😂🤦
Muža udario auto dok je vozio bicikl..pa i oko toga bio stres 😕
No, nadam se da ste svi zdravi i da napokon papate 😅🩷

12/23 UZV ♥️✔️
Pozdraaaav svima 🩷
Nadam se da su svima viroze i temperature prošle 🫣 kod nas je malo nos ali držimo se bez temperature i dalje, nadam se da će tako i ostati
—
Monny O boze jel muž ok sad? Nadam se da nije bilo ništa strašno! 😩
—
Kod nas se uvelike hoda 🤣 samo je još nespretan dosta pa se dočeka na guzicu često ali dobar je. Svaki dan sve bolje i češće.
Izlaze nam obe donje četvorke.. muke žive. Jakooooo nervozan, placljiv, evo mogu reci tek zadnja 2 dana je dobre volje ali još nisu izbile (samo sto nisu) tako da će biti još nervoze sigurno.
Imali smo i fazu sa odbijanjem noćnog spavanja, još uvijek traje ali u blažoj varijanti. Znaci toliko se odupire ići navečer spavati da vrišti iz sveg glasa, ako ga ne spustim sa kreveta, bude mokar od plača pa mijenjaj bodi, suši kosu.. ludi smo. Traje već oko 2 tjedna, nadam se da će se uskoro unormaliti i vratiti na staro. Ide leći oko 22:30/23h - katastrofa!
Muž je dobro, srećom samo par ogrebotina..
Super za hodanje, brzo će on to do kraja svladati ☺️ a valjda će i ta faza nespavanja svima proći 😅

12/23 UZV ♥️✔️

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Plave_okice i Monny super da su se cure lijepo prilagodile🥰
Monny jako dobro oni znaju spavat bez cice,ali eto kad je doma onda zna da si ti tu i nema druge. Teško ih je slušati po noći ali vjeruj par noći plakanja i za par dana kao da nikad nije bilo cice,nije lako ali ustrajati.
Žao mi je zbog muža,dobro da nije ništa strašno aki vjerujem da je stres bio.
Laurell i kod nas su muke sa noćnim spavanjem,budi se oko 9 i ide spavat preko dana oko 13,odspava fino cca 3 sata,navečer oko 21 bude umoran i sve napravimo i legnemo i ondamo najednom povampiri i počne bježati s kreveta i ide se igrat i na kraju prije 23 ne zaspe. Jedno vrijeme se budio ujutro tako iza 7,onda pak ne valja jer ne izdrži sa jednim spavanjem i tako oko 18 je znao zaspat a prerano mu bude za noć pa se probudi oko 20 i onda opet tulum😂
On još ne hoda,pusti se po par koraka kad ga mi zovemo ali vidi se da je svakim danom sve sigurniji i da je to sve blizu,ima samo donje i gornje jedinice ali mu jedna gornja četvorka plava i stalno žulja,malo mi čudno da bi izbila prije dvojki ali budemo vidjeli.. Hrana,i dalje isto,stalno nešto traži a ništa posebno ne pojede samo zamaže sve. Jako puno brblja,kao da priča neki korejski ali upire prstićem na ono što hoće i govori daj,voli park samo izbjegavamo one sa kamenčićima jer ne može odoljeti a da ne stavlja u usta🤪

Monny bitno da je muz ok. Ja nisam dugo dojila, ali tko god prica vezano u odvikavanje jednostavno biti uporan. Ti u jednoj sobi, muz u drugoj. I za par dana ce se naviknuti. Njima je to sad utjeha. A ne vise hrana.
babyboy moja kad je krenula u jaslice su tete skrenule pozornost da voli pijesak jest 😅 u tjednu nejdemo u parkic jer dok dodemo doma s posla, nju preuzmemo, vec je mrak. Ali vikendom odemo ili u park ili se vani igramo. Moja se vikendom voli rano ustajat, u 5-6 😅 mislim si da barem do 7 izdrzi. A navecer ima dana kad lijepo zaspi. Ima dana kad je ful nervozna. Ali bilo je perioda kad je isla u 22-23 spavat. Sad ju nekako pokusavamo od pola 8 pa do 9 najkasnije staviti zbog jutarnjeg budenja za jaslice. Ali navecer tam oko 18 bas krene biti jako cendrava. Nista joj nije za prav. Sto se tice hrane, malo jede malo ne jede. Kako joj dode. Ali nikako da bi ljepse jela. Sva se namaze. Baca 🫣 kad cujem da ima djece koja fino jednu, a moja ko harambasa. Sva bude namazana. Po glavi. Lice. Ruke. 🫣 Ali baka i deda ju sopaju popodne sa smokicima i stapicima ako ju preuzmu iz vrtica sto nam se ne svida previse. Bake i dede stvarno razmaze tu djecu 😅 pa malo postavljamo granice.

Cure kako su vasi bebaci s voznjom u autu? Moja zadnjih tjedana skoro svaki put povraca. Radi se o kracim relacijama. Zna doslovno 5 minuta nakon voznje povratit. 🙁 sljedeci petak nas ocekuje dulja voznja od 5 h pa nastavak u subotu pa se bojim kako ce to izgledat. Ima li netko savjet sto bih joj mogla dati da joj umiri zeludac.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji