Bok cure! Nas prvi dan je prosao super. Frajla otrcala odmah teti u zagrljaj ❤️ vec su rekli da bude sefica 😅 danas sam bila pola sata s njom. Sutra ostaje sama pola sata. Neka se tako nastavi i ostatak tjedna 💪
Bravo 🩷 nadam se da će i moja tako 😅 mi krećemo idući ponedjeljak 🍀
12/23 UZV ♥️✔️
Bok cure! Nas prvi dan je prosao super. Frajla otrcala odmah teti u zagrljaj ❤️ vec su rekli da bude sefica 😅 danas sam bila pola sata s njom. Sutra ostaje sama pola sata. Neka se tako nastavi i ostatak tjedna 💪
Super! Bravo za curku! Samo neka nastavi sve u istom pozitivnom tonu🥰
Plave_okice kako je prošao prvi tjedan?
Monny jeste spremni? Uzbuđeni?
Jooj, valjda jesmo 😅 danas smo bili na izletu cijeli dan, gospođica nije spavala od 8 do pola 4..mi smo poludjeli, a ona ništa 🫣😂😂 malo je cendrala prije nego je zaspala na vrhu planine i dala nam sat vremena uživanja 🥰 baš mi je trebalo da s mužem tako malo chillam kao nekad i još kraj nas naša beba spava ☺️
Ja ću biti s njom na prilagodbi cijeli tjedan tako da se nadam da će biti dobro 🍀
Kako ste vi? Pun mjesec, kod nas spavanje užas 🤦🤦
12/23 UZV ♥️✔️
Jooj, valjda jesmo 😅 danas smo bili na izletu cijeli dan, gospođica nije spavala od 8 do pola 4..mi smo poludjeli, a ona ništa 🫣😂😂 malo je cendrala prije nego je zaspala na vrhu planine i dala nam sat vremena uživanja 🥰 baš mi je trebalo da s mužem tako malo chillam kao nekad i još kraj nas naša beba spava ☺️
Ja ću biti s njom na prilagodbi cijeli tjedan tako da se nadam da će biti dobro 🍀
Kako ste vi? Pun mjesec, kod nas spavanje užas 🤦🤦
Uh kad tako ne zaspu pa to je ludnica,ne znam kako izdrže ali definitivno nas udari na živce😂
Drago mi je da si uživala sa mužem,nadam se da će curka spavat ko top ovu noć ☺️
Ma bit će to sve dobro,dan po dan i bez očekivanja, nisu svi isti,nekome treba duže,netko krene bez problema pa tek nakon par tjedana bukne neki protest,uglavnom se svi prilagode prije ili kasnije.
...
Mi smo dobro,klasika sve,jedino eto opet spavanje ovo popodnevno zeza pa vecinom opet spava 2 puta pa onda navečer tek kasnije zaspe što meni baš ne odgovara ali tko me pita. Hrana mu i dalje nije zanimljiva,tu i tamo nešto proba ali većinom sve pljune,ako nađe nešto na podu to stavlja u usta obavezno,radi kaos sa hranom i više mi je muka od čišćenja njega,hranilice i poda. Valjda se bude jednom projeo🤔
Od ponedjeljka nove školske avanture..
Prvi tjedan je dobro prosao. 😊 Prvi dan ja bila s njome pola sata, ona super. Drugi dan ona bila sama pola sata, isto super. Treci dan bila sat vremena, isto ok. A u cetvrtak raspad sistema. Bili svi 3 h i jos cijela grupa. Svi plakali. Moja se htjela samo nositi. U petak je ostala na rucku, 3,5 h ukupno i ja dolazim po nju i svi placu, a ona mirna kod tete u rukama. Nadam se da ce se tako nastaviti i sljedeci tjedan. Sutra je isto do rucka, a onda ce probat spavat od utorka. Ja sam jos sljedeci tjedan na godisnjem pa se nadam da to bude ok. Jer tjedan iza ju moramo ostavit po 9,5 h i jos na dezurstvu.
Monny sretno na adaptaciji. 💪
Prvi tjedan je dobro prosao. 😊 Prvi dan ja bila s njome pola sata, ona super. Drugi dan ona bila sama pola sata, isto super. Treci dan bila sat vremena, isto ok. A u cetvrtak raspad sistema. Bili svi 3 h i jos cijela grupa. Svi plakali. Moja se htjela samo nositi. U petak je ostala na rucku, 3,5 h ukupno i ja dolazim po nju i svi placu, a ona mirna kod tete u rukama. Nadam se da ce se tako nastaviti i sljedeci tjedan. Sutra je isto do rucka, a onda ce probat spavat od utorka. Ja sam jos sljedeci tjedan na godisnjem pa se nadam da to bude ok. Jer tjedan iza ju moramo ostavit po 9,5 h i jos na dezurstvu.
Monny sretno na adaptaciji. 💪
Ja mislim da je to sasvim normalan proces adaptacije. Treba njima vremena. Taman dok završi godišnji bi se trebalo stabilizirat🤞😊
Monny sretno!
Hvala cure ❤️
Prvi dan je super prošao..igrala se sama i s jednim dječakom, sve istražila.. uglavnom sam zadovoljna, osim što je najmlađa.. to mi se baš ne sviđa, jer su ostala djeca baš velika.. vidjeti ćemo kako će dalje ići ☺️ i da, ja ju upisala u jaslice da uči njemački, a ono pola naših tamo 😂😂
Babyboy moja više uopće neće jesti što njoj spremim, već se popne na prste da vidi što mi jedemo i onda super pojede naše jelo.. skužila sam da voli popapreno i malo začinjeno tako da joj sad dajem sve što i mi jedemo, jer ni nama ne solim jako.. nadam se da će i tvoj početi super papati 🍀
Mi noćas nismo ništa spavali, budila se svakih sat vremena 🤦🤦🌕
12/23 UZV ♥️✔️
Hvala cure ❤️
Prvi dan je super prošao..igrala se sama i s jednim dječakom, sve istražila.. uglavnom sam zadovoljna, osim što je najmlađa.. to mi se baš ne sviđa, jer su ostala djeca baš velika.. vidjeti ćemo kako će dalje ići ☺️ i da, ja ju upisala u jaslice da uči njemački, a ono pola naših tamo 😂😂
Babyboymoja više uopće neće jesti što njoj spremim, već se popne na prste da vidi što mi jedemo i onda super pojede naše jelo.. skužila sam da voli popapreno i malo začinjeno tako da joj sad dajem sve što i mi jedemo, jer ni nama ne solim jako.. nadam se da će i tvoj početi super papati 🍀
Mi noćas nismo ništa spavali, budila se svakih sat vremena 🤦🤦🌕
Super za dobar prvi dan,nadam se da će i drugi biti tako dobri.
Hahhaha ne možeš pobjeći od naših ljudi🤣
...
Ma ja njemu već neko vrijeme dajem što i mi jedemo za ručak,odavno dam odustala kuhat posebno i bacati,ovako mi je manje bolno😂
Ma bude jednom počeo jesti,ne može valjda vječno ovako biti🤔
I kod nas je noc bila lošija,probudila sam se kao pregažena.
Sortiraj odgovore
Najstariji