Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MariaI
    22. Veljača 2025. 17:16

Pozdrav, 
    Trenutno sam 20 tjedan, malo sam počela osjećati bebu u 18om tjednu pa sad ili sam umislila da ne osjetim kao tada ili je puno manje.. kakvo je kod vas stanje? 🙈

• AnnaR
    22. Veljača 2025. 17:37

Gdje idete na 4D? Moze preporuke za Zg :) dobijete li slike na mail il CD mozda

petrucika
    22. Veljača 2025. 17:38

Cure jel ja mogu popit casu donata ako pijem dva ridiakala svaki dan?? Zna li koja ne znam jel bi to bilo puno mg???

+ 10.10.

Libo1415
    22. Veljača 2025. 18:40

Ej drage moje. Vidim da pitate kako sam, pa hvala vam što me se sjetite.🤗😘 dobro sam ja. Svaki dan mi puste bebu da slušam otkucaje, ona lupka ko velika 😍 od danas ujutro se podigla malo gore tako da nije više nisko kako je bila prijašnjih dana. Svi nalazi su mi dobri. I brisevi Svi negativni tako da sad moram čekati ponedjeljak da vidim hoće me sivati ili koji je plan. Ok mi je jer su super cure u sobi pa se smijemo svako malo, al hrana je 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ dobro pa mi muž nosi od doma, po željama 🙈 uglavnom, u 4 dana 1kg manje...🤷‍♀️ čekam taj ponedjeljak da vidim situaciju. 
    Čestitam svima na dobrim pregledima. Uživajte u vikendu 😘❤️

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• AnnaR
    22. Veljača 2025. 18:46

Libo1415

Drzi se 🥰

petrucika
    22. Veljača 2025. 19:04

Libo1415

Ej drage moje. Vidim da pitate kako sam, pa hvala vam što me se sjetite.🤗😘 dobro sam ja. Svaki dan mi puste bebu da slušam otkucaje, ona lupka ko velika 😍 od danas ujutro se podigla malo gore tako da nije više nisko kako je bila prijašnjih dana. Svi nalazi su mi dobri. I brisevi Svi negativni tako da sad moram čekati ponedjeljak da vidim hoće me sivati ili koji je plan. Ok mi je jer su super cure u sobi pa se smijemo svako malo, al hrana je 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ dobro pa mi muž nosi od doma, po željama 🙈 uglavnom, u 4 dana 1kg manje…🤷‍♀️ čekam taj ponedjeljak da vidim situaciju.
    Čestitam svima na dobrim pregledima. Uživajte u vikendu 😘❤️

Draga bas mi je drago procitat da imas super cimerice to puno znaci i nekako imas s kim podiliti brige u konacnici najbitnije da sve bude ok s bebicom mi mame svasta istrpimo! Drzi se i javljaj nam se!! ❤️

+ 10.10.

• Tinchilina
    22. Veljača 2025. 19:42

I mene baš veseli čut kad u tak nezavidnoj situaciji žene i dalje prinađu i smisao za humor i optimizam. Drži se i da si brzo doma. 🤗

💙 5/2023

• mom_stera
    22. Veljača 2025. 19:57

Vrime je da ne pratim temu anonimno, već i da se vam se i prikljucim. 
    Trenutno sam 17 tt, radila sam prenatalni i dolazi nam ljetna curica. 🌸 
    Na pregledu je sve kako treba biti, sve prati tjedne uredno. 
    Nadam se da će ljeto biti blago prema trudnicama u visokoj trudnoci.😂

Libo1415
    22. Veljača 2025. 20:56

A cure moje, šta ću? Kad sam imala hematom na početku i krvarila, samo sam se bedirala pa mi je bilo još gore. Sad se stvarno osjećam dobro i ne želim uopće misliti loše. Da nisam prije 2 tjedna išla kod soc.ginekologa na pregled do idućeg tjedna nebi ni znala da mi se skratio, ko zna možda bi se i otvorila ili dobila kontrakcije, jer iduci tjedan sam trebala ići kod privatnog na uzv di sam postupak radila. I tako da dobro da sam išla svaka 2 tjedna, pa da se stvarno vidjelo stanje i da se na vrijeme reagiralo. Nek oni mene lijepo zasiju pa ću ležati doma i to je to. 💪🏻 puse svima 🤗😘

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

petrucika
    22. Veljača 2025. 21:11

Cure ja imam jos jedno pitanjce za d manozu?? Pose da smiju trudnice i dojilje!! Ja imam prije trudnoce ostalo mi i to bas od brusnice pa bi popila!! Ima li koja da mi sto posto potvrdi ili neka da je koristila???

+ 10.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.