Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    22. Veljača 2025. 11:02

Jutro cure kid nas je tmurno i iblacno i u najavi je kisa za gotovo cili iduci tjedan!! Ja cu danas ka i obicno kauc i lagano😬jucer mi dan nije bio bas najbolji tako da cu danas laganini jedino sto sam si dosta robe stavila za oprat alai dobro kolko se stigne!! Zelim ugodan vikend svima

+ 10.10.

RužaFT
    22. Veljača 2025. 13:04

Pozdrav vure,
    Nikako da se javim... moj pregled je prosao dobro, sve odgovara mjerama...bebica je teska cca 400 grama. Cerviks je 36 mm, nije se skratio, to me jako brinulo... jedino...ovaj je pregled trajao kao i svaki drugi, mjere su kao i sve do sada.... ne znam da li je to bio anomaly 😁🙈 dobila sam uputnice za ogtt i kks, za cca 2 tjedna. Na pregled sam narucena tek za 6 tjedana, opet 🙄 2.4., ali sam se privatno narucila na 4D 6.3.pa ce mi to skratiti vrijeme cekanja 😁 
    Udarce lijepo osjecam i to svakodnevno vise puta u danu. Muz, decki i ja, mazimo seku preko trbuha 😊 ponekad i slusamo otkucaje.. napokon prespavam normalno noci..ajd da sam i to docekala od pocetka trudnoce...
    Libo zao mi je sto se cerviks skratio...kako si sada? Ima li kakvih novosti? Jesu li otkrili od cega? U sigurnim si rukama, sretno draga 🫂
    Matke moja iskrena sucut zbog bake.

36 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

RužaFT
    22. Veljača 2025. 13:08

Cure* 
    Sad tek vidim 😅 ispričavam se... steta i dalje sto nema editiranja posta 😁
    Poceli su praznici, sve bih na barem 3 dana otisla negdje s djecom, ali ne znam gdje...gledala sam Amarin, ali nema bas raspolozivih jedinica u tom razdoblju 🙄

36 👩
    41👦
    ● Poliklinika Škvorc ●

🤰 stiže nam curica 💜

lolola13
    22. Veljača 2025. 14:11

Ruža cestitam na dobrom pregledu! Bitno da je bebica dobro a na 4d ces uzivati 😍 Ja razmisljam sve vise da odemo jos jednom na 4d, tako mi je lijepo to bilo 😅
    .
    Inace danas sam vadila krv i radila postprandijalnu glukozu (varijanta ogtt). Puno je bolji ovaj test nego klasični ogtt, nema one odvratne otopine, krv se vadi 2 a ne 3 puta i s obzirom da nakon prvog vadenja ide obrok to mi je bas puno puno olaksalo sve skupa! Zahvaljujem curama kaj su spominjale da se to radi i privatno, ja sam na kraju otisla u breyer i lijepo obavila to bez stresa kad cu doc na posao, a da produ 2 sata sam lijepo cekala doma na kaucu. Tako da stvarno preporucam da odradi privatno tko god moze. Bilo je ljudi ali i dalje je to puno manja guzva. 
    .
    Nalaz mi je stigao i ja sam presretna, sve je ok i sa glukozom i sa krvnom slikom! Tako da se popravilo i ono kaj prije mjesec dana nije stimalo i meni je sad srce na mjestu 🥰

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Tinchilina
    22. Veljača 2025. 15:07

Bravo Ruža i bravo Lolola! 🥳 super vijesti. I ja sam planirala privatno na Ogtt jer imam dodatno osiguranje preko firme od 1.1. Ove god i sad ispada da ogtt nije u tom paketu, baš sam razočarana. A nejde mi se tamo u masu kad je baš puno gripe. 

Mi smo se malo prije vratili od pedijatra jer je mali od jučer promukao i kaslje on nekak specifično za laringitis, iako mi se nije činilo tolio strašno, al mislim si, sutra je ned, ako mu se pogorša noćas onda sam tek u problemu. I fakat nije niš posebno strašno, dobio je pulmikort, al kaže sestra da je od jutra kaos, i mi smo dugo čekali, svi s gripom :(

Nadam se da nismo nekaj pobrali iako smo bili cijelo vrijeme vani. Mi i još jedna mama, svi ostali unutra čekali, sa malim bebicama i sa većom djecom. Taj dio nikako ne mogu shvatiti.

Osim toga, kako nisam ponijela ništa za popiti pa tako nisam ništa pila više sati dok se nismo vratili doma, ponovno me peće dolje za poluditi, idem na wc svako tolko za par kapi i umiranja od peckanja. Sad ponovno pijem i sok od brusjice i čaj od brusjice i špricala sam onaj gyno pro. Al ne razumijem i to mi toliko ide na živce, kaj se to zapravo dešava i zašto mi bude tjednima ok pa onda opet peče a nalazi uredni. :(
    Evo odmah mi je bolje (nit od soka nit od gyno proa, nego baš od čaja, povezujem s tim što jd ipak veća količina).

Libo, kakvo je stanje kod tebe? Zna li se štogod novo? Kako ti je u bolnici?

💙 5/2023

AnnieP
    22. Veljača 2025. 15:44

RužaFT

Pozdrav vure,
    Nikako da se javim… moj pregled je prosao dobro, sve odgovara mjerama…bebica je teska cca 400 grama. Cerviks je 36 mm, nije se skratio, to me jako brinulo… jedino…ovaj je pregled trajao kao i svaki drugi, mjere su kao i sve do sada…. ne znam da li je to bio anomaly 😁🙈 dobila sam uputnice za ogtt i kks, za cca 2 tjedna. Na pregled sam narucena tek za 6 tjedana, opet 🙄 2.4., ali sam se privatno narucila na 4D6.3.pa ce mi to skratiti vrijeme cekanja 😁
    Udarce lijepo osjecam i to svakodnevno vise puta u danu. Muz, decki i ja, mazimo seku preko trbuha 😊 ponekad i slusamo otkucaje.. napokon prespavam normalno noci..ajd da sam i to docekala od pocetka trudnoce…
    Libo zao mi je sto se cerviks skratio…kako si sada? Ima li kakvih novosti? Jesu li otkrili od cega? U sigurnim si rukama, sretno draga 🫂

Hej, čestitam na super pregledu. 😊
    Gdje ti živiš kad su ti pregledi i sad na svakih 6 tjedana?
    Super da ideš na 4D, uživati ćeš. 😊
    Bravo i za spavanje, uživaj u trudnoći sad. 😊

🩷 7/2022

lolola13
    22. Veljača 2025. 15:45

Tinchilina

Bravo Ruža i bravo Lolola! 🥳 super vijesti. I ja sam planirala privatno na Ogtt jer imam dodatno osiguranje preko firme od 1.1. Ove god i sad ispada da ogtt nije u tom paketu, baš sam razočarana. A nejde mi se tamo u masu kad je baš puno gripe.

Mi smo se malo prije vratili od pedijatra jer je mali od jučer promukao i kaslje on nekak specifično za laringitis, iako mi se nije činilo tolio strašno, al mislim si, sutra je ned, ako mu se pogorša noćas onda sam tek u problemu. I fakat nije niš posebno strašno, dobio je pulmikort, al kaže sestra da je od jutra kaos, i mi smo dugo čekali, svi s gripom :(

Nadam se da nismo nekaj pobrali iako smo bili cijelo vrijeme vani. Mi i još jedna mama, svi ostali unutra čekali, sa malim bebicama i sa većom djecom. Taj dio nikako ne mogu shvatiti.

Osim toga, kako nisam ponijela ništa za popiti pa tako nisam ništa pila više sati dok se nismo vratili doma, ponovno me peće dolje za poluditi, idem na wc svako tolko za par kapi i umiranja od peckanja. Sad ponovno pijem i sok od brusjice i čaj od brusjice i špricala sam onaj gyno pro. Al ne razumijem i to mi toliko ide na živce, kaj se to zapravo dešava i zašto mi bude tjednima ok pa onda opet peče a nalazi uredni. :(
    Evo odmah mi je bolje (nit od soka nit od gyno proa, nego baš od čaja, povezujem s tim što jd ipak veća količina).

Libo, kakvo je stanje kod tebe? Zna li se štogod novo? Kako ti je u bolnici?

A joj, samo nek brzo ozdravi a drzim fige da niste nista pobrali! Nisu mi bas jasni ti hrabri ljudi s bebama i malom djecom u cekaonicama 😬
    .
    Nadam se da ti je to samo nesto prolazno dolje, rokaj po soku i caju i nek se ispere 😅 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

RužaFT
    22. Veljača 2025. 16:06

AnnieP

RužaFT

Pozdrav vure,
    Nikako da se javim… moj pregled je prosao dobro, sve odgovara mjerama…bebica je teska cca 400 grama. Cerviks je 36 mm, nije se skratio, to me jako brinulo… jedino…ovaj je pregled trajao kao i svaki drugi, mjere su kao i sve do sada…. ne znam da li je to bio anomaly 😁🙈 dobila sam uputnice za ogtt i kks, za cca 2 tjedna. Na pregled sam narucena tek za 6 tjedana, opet 🙄 2.4., ali sam se privatno narucila na 4D6.3.pa ce mi to skratiti vrijeme cekanja 😁
    Udarce lijepo osjecam i to svakodnevno vise puta u danu. Muz, decki i ja, mazimo seku preko trbuha 😊 ponekad i slusamo otkucaje.. napokon prespavam normalno noci..ajd da sam i to docekala od pocetka trudnoce…
    Libo zao mi je sto se cerviks skratio…kako si sada? Ima li kakvih novosti? Jesu li otkrili od cega? U sigurnim si rukama, sretno draga 🫂

Hej, čestitam na super pregledu. 😊
    Gdje ti živiš kad su ti pregledi i sad na svakih 6 tjedana?
    Super da ideš na 4D, uživati ćeš. 😊
    Bravo i za spavanje, uživaj u trudnoći sad. 😊

36 👩
    41👦
    ● Poliklinika Škvorc ●

🤰 stiže nam curica 💜

RužaFT
    22. Veljača 2025. 16:15

AnnieP ja sam ti iz Osijeka... ne znam zasto me toliko kasno narucuje na preglede...u prvoj trudnoci nije tako, ali bila je blizanacka, visokorizicna pa su kontam zato bili cesci pregledi...
    Tinchilina nadam se da nije nista ozbiljno, i da ce te brzo proci simptomi...
    Nadam se da ce Libo ubrzo javiti i da je sve ok.

36 👩
    41👦
    ● Poliklinika Škvorc ●

🤰 stiže nam curica 💜

petrucika
    22. Veljača 2025. 16:39

Cure da se javimja sam kuci kupila gvatro nostalgiju netflux i ajmo😅trenutno dam sama doma vatra pucketa vanka oblacno ja i moj kusin banana na kaucu uz nostalgiju uzuvqm ja i malena bome javlja se i ona dok jedem sladoled!!😅pozdrav od nas dvi🥰🥰

+ 10.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.