Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lolola13
    17. Veljača 2025. 09:09

Tinchilina

Mislim, nisu opasni. Al su lošiji izbor od onih preko glave.

Pokusala sam jucer guglati ali stvarno nisam nista nasla o tome... Bas me zanima kako kopcanje bodija moze utjecati na razvoj 🙈 Ako naides opet ajde pliz napisi kaj se dogada s bebom ako se to koristi, instagram nemam 😅
    .
    Cure sretno danas na pregledima! Uzivajte u bebicama 😁

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

AnnieP
    17. Veljača 2025. 09:15

Leptirica_

Dobro jutro cure, nisam se javljala neko vrijeme jer su me opet mučnine uništile, a hrpa obaveza je još uz to bila na redu.
    Jedva čekam ovaj tjedan pregled jer ja još uvijek ne osijetim bebača i to me već brine pa ću se malo raspitati na pregledu oko toga. Prvog bebača sam osijećala već sa 17 tt. U ovim tjednima ne lupao pošteno, a sada ne osijetim ništa ništa.
    Svim curama koje ste imale uredne preglede čestitam i samo neka se tako nastavi.
    Svima želim ugodan dan

Hej, je li sad bolje s mučninama?
    .
    Možda ti je posteljica naprijed, nemoj brinuti. Sigurno ćeš uskoro osjetiti. 😊
    Srijedu ti je lijepo pregled pa ispitaj doktora sve što te muči.

🩷 7/2022

lolola13
    17. Veljača 2025. 09:19

Leptirica_

Dobro jutro cure, nisam se javljala neko vrijeme jer su me opet mučnine uništile, a hrpa obaveza je još uz to bila na redu.
    Jedva čekam ovaj tjedan pregled jer ja još uvijek ne osijetim bebača i to me već brine pa ću se malo raspitati na pregledu oko toga. Prvog bebača sam osijećala već sa 17 tt. U ovim tjednima ne lupao pošteno, a sada ne osijetim ništa ništa.
    Svim curama koje ste imale uredne preglede čestitam i samo neka se tako nastavi.
    Svima želim ugodan dan

I meni su se prosli tjedan bas pogorsale mucnine ponovno. Ne shvacam vise uopce ni od cega i kaj god pojedem ili popijem bude mi koma. Nadam se da nam je to nesto prolazno...

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Tinchilina
    17. Veljača 2025. 09:40

lolola13

Tinchilina

Mislim, nisu opasni. Al su lošiji izbor od onih preko glave.

Pokusala sam jucer guglati ali stvarno nisam nista nasla o tome… Bas me zanima kako kopcanje bodija moze utjecati na razvoj 🙈 Ako naides opet ajde pliz napisi kaj se dogada s bebom ako se to koristi, instagram nemam 😅
    .
    Cure sretno danas na pregledima! Uzivajte u bebicama 😁

Baš pokušavam, da ne ispadne da sam izmislila 😅 al kao što rekoh, ja ću prva to izignorirati i sigurna sam da ako i ima neki utjecaj da je to stvarno zanemarivo. Al sjećam se da je naglasak bio zbog tog što se kopča kao po strani, bilo bi idealno ako bi bio na preklop pa se kopčao po sredini, onda ne bi bilo nikakvih "problema". Al kao zato što se kopča po strani valjda na neki način drugačije stimulira jednu i drugu stranu tijela, tako nešto. Al isto kao što ni jedan fizijatar/pedijatar nećr preporučiti niti odobriti npr baby byorn ili bilo kakve njihalice, pa se i to na veliko koristi. Mislim da je najvažnije kako postupamo sa bebom, u smislu babyhandlinga, da se pazi da se izmjenjuju strane na koje se bebu diže/spušta, nosi, stavlja na spavanje, akrivnosti na tvrdoj podlozi itd i to sve skupa ima ogroman utjecaj na psihomotorički razvoj u odnosu na to je li bodi na preklop baš ono 100% idealan. Tako da se ja definifivno neću s time zamarati. 

💙 5/2023

• Any13
    17. Veljača 2025. 10:03

Jutro ,ugodan dan svima želim
    Ima li koja curka iskustva ili ju ceka isto porod carskim rezom zbog dioptrije i astigmatizma?
    Nije to kod mene nista potvrđeno i rano je tek sam 18 + 3 

👸95 AMH 14,5
    🤵90 10/21 Azoospermija ,Micro tesse ✔️ 8 ampula,ploklinika Cito 👌
    1/22 IVF 6 smrzlića
    2/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
    9/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
    3.4.23 Transfer ⏳ missed ab 8tj
    2/24 cekanje broja oplođenih 🐧 ,aspirirano 10 jajnih stnaica

Fet 10mj /24.g ➕
    Sada 16 + 5

Libo1415
    17. Veljača 2025. 10:15

Bok cure. Sretno svima danas i ovaj tjedan na pregledima. Da nam svima sve dobro prođe 🙏🤞 dali netko zna imati da ga probode na desnoj strani oko jajnika? Meni se to jučer i sad malo prije dogodilo. S time da kad osjetim brzo prođe, i jos k tome lezim cijelo vrijeme 🤔 Pitat cu u srijedu na pregledu ali ako ima još netko tako? 

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• Leptirica_
    17. Veljača 2025. 10:26

AnnieP

Leptirica_

Svima želim ugodan dan

Hej, je li sad bolje s mučninama?
    .
    Možda ti je posteljica naprijed, nemoj brinuti. Sigurno ćeš uskoro osjetiti. 😊
    Srijedu ti je lijepo pregled pa ispitaj doktora sve što te muči.

Danas sam malo bolje. Malo mi je mučno, ali ne povraćam. Barem za sada. 

A posteljica mi je naprijed u ovoj trudnoći. Nisam mislila da baš tako jako može utjecati da u ovim tjednima ništa ne osijetim🤭

• Leptirica_
    17. Veljača 2025. 10:30

Libo1415

Bok cure. Sretno svima danas i ovaj tjedan na pregledima. Da nam svima sve dobro prođe 🙏🤞 dali netko zna imati da ga probode na desnoj strani oko jajnika? Meni se to jučer i sad malo prije dogodilo. S time da kad osjetim brzo prođe, i jos k tome lezim cijelo vrijeme 🤔 Pitat cu u srijedu na pregledu ali ako ima još netko tako?

Ja nemam iskustva s probadanjem u jajniku, ali jednu večer me jako bolilo na mjestu gdje mi je rez od carskog. Nikako sd nisam mogla namjesttiti i dosta dugo me to boljelo. Srećom ujutro idući dan više nije. Moram i za to pitati na pregledu

• Shoko
    17. Veljača 2025. 10:35

Pozdrav cure,

Kod nas nedjelja je bila klasika, druzenje s obitelji. Od trudnicki simptoma isto se ne mogu jos nista zaliti ali znam da je samo pitanje vremena kad ce razne tegobe. Probadanje osjetim samo na neke nagle pokrete (kihanje, kasljanje)

Moj malac se rodio u terminu 47cm i 2800g (zadnji mjesec nije bas dobivao na kilazi, a procjena je bila u gram točna), ja tad nisam spremila nista od 50, tek od 56. Muz je uzeo par komada dok smo mi u bolnici bili. Uglavnom stigne se i poslije uzeti koji komad, a stvarno taj broj je nosio tako kratko, ne znam ni je li 2 tjedna, pa nisam sigurna uopce da li je potreba za njim. Body preko glave mi nije bio praktican dok konacno nisu ojacali vratni misici tako da i ja cu samo te preklopne do sjedenja 😅

Njegove stvari cu vec pregledati za dva tjedna, nadam se u petak saznati spol pa cu onda i znati teba li nam nove oblekice, a na pranje i spremanje tamo oko 30tt. 

2021 💙

• moonchild
    17. Veljača 2025. 10:37

Libo1415

Ej, mene je često bolilo s desne strane, bila sam čak i na hitnoj od bolova. Meni je ovulacija bila na desnom jajniku i tamo mi je žuto tijelo, pa su rekli da me to boli, drugo objašnjenje nisu imali. Isto kao i tebe, probode me pa prođe i tako zna biti par puta u danu.
    Nadam se da ti nije ništa strašno da će ti brzo proći! 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.