Cure vjerojatno spavate ja se upravo spremam ali imam pitanje ako bi neka znala uopce ista pametno reci jer ni ja sama ne znan!! Kod mene uvik nesto sto nigdi nema pa cak ni na guglu i onda mi ovako u ovu uru da mislit i razmisljat!! Ja sam vaginalete laktogin cure stavila ima dva tjedna sigurno jer inace znam da mi se ta vaginalaeta dugo otapa u mom slucaju a kako sam imala briseve u petak nisan tila riskirat i cili prosli tj nisan stavljala nego nesto tj prije toga i to negdi na pocetku!! Da bi meni sad ispalo komadica vaginalete a jucer dan radila briseve!!! Sad mene zanima dal to moze utjecat na briseve je to probiotik nije ni lijek ni nista ali opettt ne znam sto bi mislila!!! Jednom mi se davnije dogodilo isto pred papu ali mi je ginic nasao vaginaletu komad koji je osta isto jako dugo i reka da ne bi tribalo to utjecat na papu!! E sad naravno ja sad ne znam dal da se druim te ili sto da mislim!!! Ali evo ja san valjda bas slucaj ne znam sto drugo da kazem!!
Mislim da nece utjecati, i meni je nasla komadice vaginalete kad je uzimala briseve, ja sam stavila to jutro, briseve mi je uzimala oko 5 popodne.
Samo da potam sto si stavljala bice si ti progesteron ili??
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sto se tice robice ja cu tako oko 30 tt oprat opeglat i u komodu!! Nek je spremno i onda sebi torbu i da san ja u miru ja sam tip koji ne voli nista u zadnji cas volim znati da imam spremno ne daj Boze da moram ranije u bo il nesto neka san ja to sebi pripremila sve!! Ja uvik tako
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ja sam u prvoj tek u onih 45 dana prije prala.i peglala. Mislim, sve je bilo kupljeno, al nisam.htjela da stoji dugo neoprano. Jedino sam torbu za rodilište bila nešto prije spremila, za svaki slučaj. Na kraju sam i prenijela par dana, bušili mi vodenjak itd.
A sad se stalni brinem da ne bi slučajno prije sve krenulo bla bla, i kako idem na go za koji tjedan, planiram.se odmah toga pocet hvatat. Voljela bih i u kući napraviti generalku nelih stvari koje ne budem uskro mogla opet čistiti, tipa sredit kompletan ormar koji je ugraden dužinom zida od 4 m 🤪🙈😄 i tak, da kad dođem sa bebama da samo ove osnovne stvari možemo održavati, a ovo ostalo da može stajat neko vrijeme.
Kad smo kod robe i ormara, imam užasan problem.sa robom nošenom kratko i koja mi je klasificirana kao uvjetno čista- nije za ormar, nije za pranje. Što svoje robe, što od maloga. Suprug nema tih problema, on nosi par dana i onda baci na pranje. I onda tu robu premećem na sve strane i uglavnom na kraju sve završi u pranju jer nemam kud s njom a nakon pranja je mogu složit u ormare. Ima tko kakav savjet?
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Ja moram prvo sobe srediti, kad malo zatopli, onda planiram pregledati robicu sto sam dobila od sestre. Nisam jos nista kupila, toliko se osjecam zbunjeno kad krenem to istrazivati... Ne znam od koje velicine da krenem, ne znam dal da kupujem duge rukave, kratke rukave ili sta vec... Hlacice s onim carapicama ili bez 😏🫣
Uhvatilo me par dana da sam rekla da krecem u kupovine po malo, onda sam se sva nesto pogubila tako da nisam jos nista uzela 😂😂😂😂
Ja sam u prvoj tek u onih 45 dana prije prala.i peglala. Mislim, sve je bilo kupljeno, al nisam.htjela da stoji dugo neoprano. Jedino sam torbu za rodilište bila nešto prije spremila, za svaki slučaj. Na kraju sam i prenijela par dana, bušili mi vodenjak itd.
A sad se stalni brinem da ne bi slučajno prije sve krenulo bla bla, i kako idem na go za koji tjedan, planiram.se odmah toga pocet hvatat. Voljela bih i u kući napraviti generalku nelih stvari koje ne budem uskro mogla opet čistiti, tipa sredit kompletan ormar koji je ugraden dužinom zida od 4 m 🤪🙈😄 i tak, da kad dođem sa bebama da samo ove osnovne stvari možemo održavati, a ovo ostalo da može stajat neko vrijeme.
Kad smo kod robe i ormara, imam užasan problem.sa robom nošenom kratko i koja mi je klasificirana kao uvjetno čista- nije za ormar, nije za pranje. Što svoje robe, što od maloga. Suprug nema tih problema, on nosi par dana i onda baci na pranje. I onda tu robu premećem na sve strane i uglavnom na kraju sve završi u pranju jer nemam kud s njom a nakon pranja je mogu složit u ormare. Ima tko kakav savjet?
Ja za tu robu imam jedno mjesto u ormaru i o da sve sto tamo stavim znam da bi trebalo iznositi u iducih par dana da bacim na pranje. Moj ormar je dubok pa mi je cista roba ajmo rec u pozadini, a ova polucista onda stoji ispred
Nemam što prijaviti jer se uopće ne osjećam trudna, toliko mi je to glupo pisati jer toliko vas još muči muku s mučninama, spavanjem itd. Nadam se da će vas sve brzo proći. ♥️
.
Pitanje za mame koje već imaju djecu pa imaju i većinu robice, a i vas koje ćete kupiti ili dobiti. Kad planirate pregledati tu robicu? Kad peglati i prati?
Ne želim prerano donijeti vreće s robom i tetricama pa da mi se povlače po kući. Ne želim ni prerano oprati i ispeglati pa da dugo stoji.
A moram još pregledati te vreće da vidim jel mi fali što jer sam prvih godinu dana posuđivala od sestrične malo robe i vraćala joj.
Prosla sam vec kroz robicu koju imam, cisto da imam neku ideju o tome sto trebam dokupiti. Nama je plan krajem iduceg mj srediti njenu sobu pa bi onda u 4. mj krenula laganini s namjestanjem, pranjem i slaganjem. Neda mi se u zadnji tren, budem sama sebi teska 🫠
2021. M 💗
Ja moram prvo sobe srediti, kad malo zatopli, onda planiram pregledati robicu sto sam dobila od sestre. Nisam jos nista kupila, toliko se osjecam zbunjeno kad krenem to istrazivati… Ne znam od koje velicine da krenem, ne znam dal da kupujem duge rukave, kratke rukave ili sta vec… Hlacice s onim carapicama ili bez 😏🫣
Uhvatilo me par dana da sam rekla da krecem u kupovine po malo, onda sam se sva nesto pogubila tako da nisam jos nista uzela 😂😂😂😂
Pa ja bi svakako prvo vidjela sto si sve dobila i onda mozes dalje razmisljati sto ti treba 😊 Ja sam prvo imala paniku da ce bebi biti stalno vruce pa sam kupila samo bodice s kratkim rukavima - velicinu 56 i 62. Onda sam pricala s mamom pa mi je ona objasnila da beba treba svejedno biti u dugom - pa sam kupila duge pidzamice i zatvorene i otvorene na stopalima, tajice i hlacice i bodice s dugim rukavima. Ali ja sam to sve samo po par komada u velicini 56 i 62. Sad si razmisljam mozda kupiti jos 2-3 bodica velicine 50 cisto da imam ako bude manja beba... U svakom slucaju nisam nicega kupovala puno jer znam da cu i dobiti, a i beba brzo sve preraste pa ne treba bas toliko odjevnih kombinacija 😁
.
Uzet cu jos i koju kapicu i carapice. Ostalo cekam da vidim kaj cu dobiti od sogorice pa cu kupiti po potrebi ako bude jos cega falilo...
.
Najvise sam zapravo uzela tetra pelena jer iz iskustva s necacima znam da se to nenormalno koristi i trosi pa da imam dovoljno 🤣
Evo da i ja ubacim komentar mi imamo sredit cetvrtu sibu to je jedina soba u kuci ostala da nije sredena ono laminat farbanje namjestaj!! Ali ta soba mi je ostava i sad moramo sve to pobacat najvjerojatnije jer mislim da tu ima vise stvari koje ne trebam nego trebam i onda laminat farba i onda kupujemo namjestaj i sredivam tu sobu to cu za pocetak ja i bebica a kasnije cu tu sobu dat starijij maloj a u njenu sobu ce mi maleni jer on ce na jesen u sk a ja i beba ce mo kod tate u sobu!! 😅😅😅😅inace imamo cetri sobe i evo gledam da svak ima kao svoju a malena ce s nama tako na jesen planiram se ja vratit u spavacu jer muz mi je i vozac to mu je opos posla i ne mogu sad da ne spava cilu nic kad beba dode ipak njemu treba sna i da je odmoran!! Ja se nadan da ce to sve biti brzo gotovo kad se krene!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ja za tu robu imam jedno mjesto u ormaru i o da sve sto tamo stavim znam da bi trebalo iznositi u iducih par dana da bacim na pranje. Moj ormar je dubok pa mi je cista roba ajmo rec u pozadini, a ova polucista onda stoji ispred
To sam bila probala, al na kraju bi onda tamo samo gomilala i zaboravila na to, jer sam to odvojila u dio ormara koji rijetko otvaram. Al vidiš ova ideja da stavim nekako u dio sa čistom robom, al opet nekako odvojit da mi je na vidljivom bi mogžda i moglo upaliti. Budem razmislila o toj varijanti, hvala na priejdlogu. 🤗
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Btw, ja sam vec sve zaboravila iz prve trudnoće i sad sam išla malo škicnut što se razvija kod malenih u 23 tj i onda vidim da me od sad mogu već čuti 😍😍😍 jedva sam to čekala. I sad mozda kužim zakaj je mala Emilia pludila neku večer, sirotica 🤣🤣🤣
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji