Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    15. Veljača 2025. 22:05

Lolila hahaha baš to 😄
    Mislim da je baš taj kao vrhnje za šlag. Al ne kužim zakaj je ona tak divlje reagirala, očito ju je to grčenje uzbunilo. Sirota 🙈

Petrucika, ja sam dosta impulzivno uzela aventovu el, imam ručnu iz prve isto avent. Al kasnije sam čula za neke još jako hvaljene pa si baci oko dok još ne uzmeš. Ili si ti čula baš za aventovu da je dobra?

Melody, koliko imaš god? Sorry ako si pisala, promaklo mi je. Kao što je Lolola pisala, ništa to ne znači. Al znam kako je biti u toj koži i sad je nakgore to čekanje. Kad ideš na prenatalni? 

💙 5/2023

petrucika
    15. Veljača 2025. 22:08

Tinchilina

Lolila hahaha baš to 😄
    Mislim da je baš taj kao vrhnje za šlag. Al ne kužim zakaj je ona tak divlje reagirala, očito ju je to grčenje uzbunilo. Sirota 🙈

Petrucika, ja sam dosta impulzivno uzela aventovu el, imam ručnu iz prve isto avent. Al kasnije sam čula za neke još jako hvaljene pa si baci oko dok još ne uzmeš. Ili si ti čula baš za aventovu da je dobra?

Melody, koliko imaš god? Sorry ako si pisala, promaklo mi je. Kao što je Lolola pisala, ništa to ne znači. Alznam kako je biti u toj koži i sad je nakgore to čekanje. Kad ideš na prenatalni?

Koju preporucas mozda medela?? Mislila san se za nju ali citala san za avent da je hvale pa san kao ipak odlucila se opet za avent!! Koju elektricnu bi ti preporucila??

+ 10.10.

lolola13
    15. Veljača 2025. 22:20

Tinchilina

Lolila hahaha baš to 😄

Melody, koliko imaš god? Sorry ako si pisala, promaklo mi je. Kao što je Lolola pisala, ništa to ne znači. Alznam kako je biti u toj koži i sad je nakgore to čekanje. Kad ideš na prenatalni?

Ja kuzim da se moja curica sva uzbuni kad sam lose fizicki ili psihicki i ja sebi to volim protumacit da me tjesi pa budem bolje odma 😅🙈

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    16. Veljača 2025. 00:43

Cure vjerojatno spavate ja se upravo spremam ali imam pitanje ako bi neka znala uopce ista pametno reci jer ni ja sama ne znan!! Kod mene uvik nesto sto nigdi nema pa cak ni na guglu i onda mi ovako u ovu uru da mislit i razmisljat!! Ja sam vaginalete laktogin cure stavila ima dva tjedna sigurno jer inace znam da mi se ta vaginalaeta dugo otapa u mom slucaju a kako sam imala briseve u petak nisan tila riskirat i cili prosli tj nisan stavljala nego nesto tj prije toga i to negdi na pocetku!! Da bi meni sad ispalo komadica vaginalete a jucer dan radila briseve!!! Sad mene zanima dal to moze utjecat na briseve je to probiotik nije ni lijek ni nista ali opettt ne znam sto bi mislila!!! Jednom mi se davnije dogodilo isto pred papu ali mi je ginic nasao vaginaletu komad koji je osta isto jako dugo i reka da ne bi tribalo to utjecat na papu!! E sad naravno ja sad ne znam dal da se druim te ili sto da mislim!!! Ali evo ja san valjda bas slucaj ne znam sto drugo da kazem!!

+ 10.10.

AnnieP
    16. Veljača 2025. 08:58

Nadam se da danas odmarate i uživate.
    .
    Ja nemam što prijaviti ke

🩷 7/2022

AnnieP
    16. Veljača 2025. 09:11

Nemam što prijaviti jer se uopće ne osjećam trudna, toliko mi je to glupo pisati jer toliko vas još muči muku s mučninama, spavanjem itd. Nadam se da će vas sve brzo proći. ♥️
    .
    Pitanje za mame koje već imaju djecu pa imaju i većinu robice, a i vas koje ćete kupiti ili dobiti. Kad planirate pregledati tu robicu? Kad peglati i prati?
    Ne želim prerano donijeti vreće s robom i tetricama pa da mi se povlače po kući. Ne želim ni prerano oprati i ispeglati pa da dugo stoji.
    A moram još pregledati te vreće da vidim jel mi fali što jer sam prvih godinu dana posuđivala od sestrične malo robe i vraćala joj.

🩷 7/2022

Pukica
    16. Veljača 2025. 10:26

AnnieP

Nemam što prijaviti jer se uopće ne osjećam trudna, toliko mi je to glupo pisati jer toliko vas još muči muku s mučninama, spavanjem itd. Nadam se da će vas sve brzo proći. ♥️
    .
    Pitanje za mame koje već imaju djecu pa imaju i većinu robice, a i vas koje ćete kupiti ili dobiti. Kad planirate pregledati tu robicu? Kad peglati i prati?
    Ne želim prerano donijeti vreće s robom i tetricama pa da mi se povlače po kući. Ne želim ni prerano oprati i ispeglati pa da dugo stoji.
    A moram još pregledati te vreće da vidim jel mi fali što jer sam prvih godinu dana posuđivala od sestrične malo robe i vraćala joj.

Ja ću to tek tamo oko 30-og tjedna. Tako sam i prošlu trudnoću jer mi je glupo da stoji predugo. 

• Olivia888
    16. Veljača 2025. 10:32

petrucika

Cure vjerojatno spavate ja se upravo spremam ali imam pitanje ako bi neka znala uopce ista pametno reci jer ni ja sama ne znan!! Kod mene uvik nesto sto nigdi nema pa cak ni na guglu i onda mi ovako u ovu uru da mislit i razmisljat!! Ja sam vaginalete laktogin cure stavila ima dva tjedna sigurno jer inace znam da mi se ta vaginalaeta dugo otapa u mom slucaju a kako sam imala briseve u petak nisan tila riskirat i cili prosli tj nisan stavljala nego nesto tj prije toga i to negdi na pocetku!! Da bi meni sad ispalo komadica vaginalete a jucer dan radila briseve!!! Sad mene zanima dal to moze utjecat na briseve je to probiotik nije ni lijek ni nista ali opettt ne znam sto bi mislila!!! Jednom mi se davnije dogodilo isto pred papu ali mi je ginic nasao vaginaletu komad koji je osta isto jako dugo i reka da ne bi tribalo to utjecat na papu!! E sad naravno ja sad ne znam dal da se druim te ili sto da mislim!!! Ali evo ja san valjda bas slucaj ne znam sto drugo da kazem!!

Mislim da nece utjecati, i meni je nasla komadice vaginalete kad je uzimala briseve, ja sam stavila to jutro, briseve mi je uzimala oko 5 popodne. 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

lolola13
    16. Veljača 2025. 12:01

AnnieP

.

Ja cu dobivenu robicu peglati i prati tamo nekad u 4mj kad mi krene godisnji, tad budem oko 30tt

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    16. Veljača 2025. 12:57

Olivia888

petrucika

Mislim da nece utjecati, i meni je nasla komadice vaginalete kad je uzimala briseve, ja sam stavila to jutro, briseve mi je uzimala oko 5 popodne.

Olivia hvala ti!! Vec san se pomirila sto bude ali san jucer bas bila ljuta kako mi se to s tim istim vaginaletama uvik isto dogada s niti jednim zna ono par dana ali izade ovo mi se vec jednom desilo pred papu!! I nisan tila ih vaginalno vise i ginekolog mi pretprosli puta kao bolje vaginalete to sto pijes nije ti toliko ucinkoviti!!! Ma i ja mislim da nece utjecat pogotovo ne daj Boze bakterije il nesto probiotik tu ja mislim ne moze nista osim toga nisan ga tek stavila vec je on odradio svoje!! Ali ocito mi negdi zavuce se mozda da probam ne puno duboko nemam pojma !! Svakako hvala ti 🥰

+ 10.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.