Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ania
    10. Veljača 2025. 11:19

Bok cure, čitam zaostatke, naravno da nisam sve popamtila 
    .
     Drago mi je Megyca, Petrucika da ste bolje :) Neka tako ostane i dalje. 
    Sretno danas svima :)

Tečaj -  Lolola13 mislim da si pitala za sv.duh. I ja sam tam pikirala ići, ali kolko čujem (jedna cura je na proljetnicama napisala) da se na sv. Duhu više ne održava tečaj. U vrijeme korone je prestalo, a na internet.str. doduše piše, ali nije točno. Eto, ja nisam osobno zvala, možda se i nešto promijeni. Zato nam ostaje online tečaj DZ Zg, mislim da je svaki mjesec. A možda i bolje doma odslušati,.nego biti među hrpetinom ljudi.

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

lolola13
    10. Veljača 2025. 11:33

Ania

.
    .
    Tečaj - Lolola13 mislim da si pitala za sv.duh. I ja sam tam pikirala ići, ali kolko čujem (jedna cura je na proljetnicama napisala) da se na sv. Duhu više ne održava tečaj. U vrijeme korone je prestalo, a na internet.str. doduše piše, ali nije točno. Eto, ja nisam osobno zvala, možda se i nešto promijeni. Zato nam ostaje online tečaj DZ Zg, mislim da je svaki mjesec. A možda i bolje doma odslušati,.nego biti među hrpetinom ljudi.

O super, znaci bas im je azurna stranica 🙈 hvala ti za info. DZ zapad ima samo online ako sam to dobro polovila? 
    .
    Opet bi cekala da prestanem raditi, nezgodno mi je kaj pocinje u 15h a ja uvijek imam problem kad izlazim ranije s posla

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Ania
    10. Veljača 2025. 11:56

lolola13

Ania

.
    .
    Tečaj - Lolola13 mislim da si pitala za sv.duh. I ja sam tam pikirala ići, ali kolko čujem (jedna cura je na proljetnicama napisala) da se na sv. Duhu više ne održava tečaj. U vrijeme korone je prestalo, a na internet.str. doduše piše, ali nije točno. Eto, ja nisam osobno zvala, možda se i nešto promijeni. Zato nam ostaje online tečaj DZ Zg, mislim da je svaki mjesec. A možda i bolje doma odslušati,.nego biti među hrpetinom ljudi.

O super, znaci bas im je azurna stranica 🙈 hvala ti za info. DZ zapad ima samo online ako sam to dobro polovila?
    .
    Opet bi cekala da prestanem raditi, nezgodno mi je kaj pocinje u 15h a ja uvijek imam problem kad izlazim ranije s posla

A jesu da ažurni nikako. 
    Vidim da  DZ Zapad, Istok i Centar imaju online. Obično je od 15h, nadam se da to funkcionira. I mislim da se možemo bilo gdje prijaviti neovisno o kvartu. Ja sam se inače prijavila za iduća dva dana, ali nisam dobila povratnu info. Di je zapelo, ne znam, jer piše da dobiješ pozivnicu. Ak ne uspijem sad, idem idući mj.
    .
    Nego cure, očito bude moja bebica ona koja se odlučila najkasnije javiti. Trenutno osjetim ono kaj ste vi opisivale već odavno iliti kao da me neko lagano dodiruje iznutra dolje nisko. Možda tako osjetim par puta dnevno. Utješno mi je kaj sam prošli tj.bila na pregledu. Nadam se da bu postala živahnija da se ne brinem.

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

lolola13
    10. Veljača 2025. 12:03

Ania

lolola13

Ania

.
    .

.

A jesu da ažurni nikako.
    Vidim da DZ Zapad, Istok i Centar imaju online. Obično je od 15h, nadam se da to funkcionira. I mislim da se možemo bilo gdje prijaviti neovisno o kvartu. Ja sam se inače prijavila za iduća dva dana, ali nisam dobila povratnu info. Di je zapelo, ne znam, jer piše da dobiješ pozivnicu. Ak ne uspijem sad, idem idući mj.
    .
    Nego cure, očito bude moja bebica ona koja se odlučila najkasnije javiti. Trenutno osjetim ono kaj ste vi opisivale već odavno iliti kao da me neko lagano dodiruje iznutra dolje nisko. Možda tako osjetim par puta dnevno. Utješno mi je kaj sam prošli tj.bila na pregledu. Nadam se da bu postala živahnija da se ne brinem.

Budes nam javila ovdje onda kako funkcionira 😅 Ja cu tek u 4mj. 
    .
    Super da ti se bebica javlja, brzo ces sad osjetiti sve cesce i jace 🥰 Ja znam da se jos uvijek ne trebamo brinuti ako ne osjetimo puno i cesto ali mene bas zabrine ako je jako mirna koji dan. Onda ju malo gnjavim po trbuhu pa se javi 🙈 Kaze muz pikam ju u oko pa me udari 🤣🤣

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Emma05
    10. Veljača 2025. 12:11

petrucika

Evo me cure jutros san nosila urin za UK!! U cetvrtak nalaz emma oce biti poslan doktoru nisan pitala?? Cure danas je bolje punoooo jucer je bilo koma onako grcevita bol i prilikom udaha i izdaha ali sto kaze emma jako jakoooo lise za jednu trudnicu mislim toliko su me izmunjesali i toliko san cekala pazi dva ipo sata u cekaoni sa ostalim bolesnicima pa di je ono da trudnica ima prednost?? A dr dosla dam s boli u prsima sto znas sto mi je prije ucinjenog ekg-a moglo je biti ne daj Bize srce i sto cekat tamo dva sata!! Jakoo lose i rekla dam vise tamo ne idem orilo gorilo!!!nego eto bol je bila jaka a ja pojma nemam sto je nekako bojis se da nije srce trudna sam nije svejedno!!! Ali Bogu hvala nista strasno i danas je ok!!!

Nalaz bi trebao biti poslan u cezih stoga i ti i dr možete vidjeti. Ti možeš na e građani pratiti. Ja sam pratila za briseve bila pa mi nije bilo ubačeno. Inače nalazi trebaju biti automatizmom uploadani.
    ..
    A za EKG uvijek ali uvijek je pravilo kad je bol u prsištu da se hitno snimi u najbližoj dostupnoj ustanovi koja raspolaže sa ekg aparatom. Srećom pa nije ništa ozbiljnije ajde. Ali ja bi grunila ja mislim na tvom mistu. To se tako ne radi!

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Megyca
    10. Veljača 2025. 12:26

Ania sad ce ti to sve cesce i sve jace :) ja sam sinoc svoje bebice isla malo gnjaviti i mislim da sam napipala neciju glavu 😂 na prvu sam se prepala jer je bila nekakva tvrda kugla i malo me zabolilo i onda sam u panici zvala sestru koja me uvjerila da je to glavica i dok smo pricale pomakla se i onda sam opet mogla napipati samo 10ak cm dalje 😃 cak malo cudan osjecaj iskreno

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

Emma05
    10. Veljača 2025. 12:33

Megyca

Jutro ekipa, vracam se tipkanju.. Emmahvala sto brines, bilo je jos malo sukrvice ali proslo je.. samo je mene uhvatio neki gadan “pms” i bas sam nekako bezvoljna. Lice mi je ziva katastrofa, to je toliko sitnih pristica da ja vise ne znam sto da radim, izgledam ocajno i bas se zbog toga lose osjecam ☹️
    petrucika nadam se da ti je danas bolje, a ovo za cekanje na hitnoj a sto reci, jos u ovoj sezoni gripe i svakakvih bolestina stvarno ih moze sram biti.
    Zrinkolina sretno danas na pregledu 🥰

Drago mi je da si dobro. Neka se tako i nastavi. A sad za lipotu i to, tako je meni s kosom. Inače sam baš osjetljiva na kosu🙈 pa mi je sad neobično da sam kao "metla". A proći će i to kad izađu "vampirići" iz nas 🤣🥰

Megyca
    10. Veljača 2025. 12:38

Emma joj da i kosa… ajme ajme, ja se nadam da je to prolazno jer sam godinama vodila borbu s aknama i toliko truda sam ulozila, taman zadnje 2-3 godine dosla do tocke di je podnosljivo i sad je gore nego sto je bilo prije a ne smijem nista raditi od tretmana🙈 rekla sam muzu vec da ovo moraju biti neke dvi velike ljepotice kad su me toliko poruznile 😂

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

petrucika
    10. Veljača 2025. 12:39

Ja sam jucer na tom uzv u bo bas doktorici rekla da je beba jako zivahna jer nije ju ni ona mogla poslikat jer bi ona udarila svaki puta u sondu onda mi je rekla ima dosta plodne vode zato se udarci tako jako intezivno osjete!! I pitale su me jesam digurna da je to tek 21 tt i dal mozda nosim blizance😅😅jer kao imam dosta veliku pupu za te tjedne!! Komentar je bio bice neka velika bebica!! Ali ona je u skladu sa tjednima ja imam tako uvis busicu onako bas poprilicnu i nikakvo cudo sto jadna vec kukam da nista ne mogu!!! Struka potvrdila velika pupa😅😬🥰

+ 10.10.

Emma05
    10. Veljača 2025. 12:41

Ugl 17 tjedan sam. Sad smo velicina šipka ovaj tj eli💁‍♀️. I strašno mi je neobičan ovaj period jer simptoma nema nikakvih. Doslovno se pitam jesam li trudna. I onda pogledam trbuh..ne može biti toliki od ničega 😆🙈👌. Htjedoh reći je da je valjda ovo razdoblje najmirnije između onog turbulentnog početka gdje ti je bilo SVE i onog kad osjetiš bebu. Sve je mirno, nema muvinga unutra. Samo osjetiš neki lagani pritisak u maternici i to je sve. Iskreno izludim ovo vrijeme između pregleda. I ne mogu dočekati taj četvrtak da vidim bebu kako se miče jer mi je ovako teško vizualizirati da nesto "živi" u meni🥴🥹🥰. I need proof of life ASAP!🤣💁‍♀️. A nisam pobornik onih kućnih baby watchera pa se volim mučiti ovako sama sa svojom glavom😎..psiho mode do četvrtka😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.