Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    09. Veljača 2025. 19:42

AnnieP moguce da nisam napisala za pregled, iduci je teeek 13.3.

Emma ti si na bolovanju vezanom za komplikacije u trudnoci? Znam da jos nisi na bas bas komplikacijama. Mislim da na dopust trudne radnice ne mozes ici ako si prije toga otvorila komplikacije. Mozda se varam, ali cini mi se da sam to procitala negdje. Ako je tako onda brze bolje pokreni taj postupak ☺️☺️

Lolola a kakva si sa svjezim krastavcima? Mislim da oni nemaju bas nesto znacajno secera. Pa mozda sokovi sa krastavcima? :)
    .
    Ove vijesti o odgodi komplikacija mi se uopce ne sviđaju 😔

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Pukica
    09. Veljača 2025. 20:04

Emma baš mi je drago da ti se smirilo i da je prenatal uzrok. Koji si koristila? 
    .
    Meni je kosa super, lice isto ali sam bliiijeda ajme, iako mi je krv u redu i željezo 28. Nemam pojma, možda trebam više na sunce...

AnnieP
    09. Veljača 2025. 20:06

Lunolina dodala sam te na popis za preglede, tebi Matke sam isto pisala sad oba termina.
    .
    Ja sam išla u prvoj trudnoći u Karlovcu na tečaj u Pandu prenatal. Korisno sam nešto čula i naučila. Sad ne planiram ići na nikakav tečaj. Vi ostale kojima nije prva trudnoća, da li planirate na kakav tečaj?

🩷 7/2022

Emma05
    09. Veljača 2025. 20:10

Lunolina

Emma ti si na bolovanju vezanom za komplikacije u trudnoci? Znam da jos nisi na bas bas komplikacijama. Mislim da na dopust trudne radnice ne mozes ici ako si prije toga otvorila komplikacije. Mozda se varam, ali cini mi se da sam to procitala negdje. Ako je tako onda brze bolje pokreni taj postupak ☺️☺️

Lolola a kakva si sa svjezim krastavcima? Mislim da oni nemaju bas nesto znacajno secera. Pa mozda sokovi sa krastavcima? :)
    .

U pravu si. Svježe sam otvorila ali ništa još nije pokrenuto jer mi nije potpuna dokumentacija do iza 20og zbog doznaka pa mi nije kasno još otkazati. Samo neznam da li mi se to sve da, baš nemam volje sad to ganjati, izguram ova 4 mj ovako. Dobit ću u prvih 42 dana razliku do pune plaće 80 ili 85posto. I to je nešto. I traziti ću jednokratnu pomoć onu nakon 3 mj bolovanja od poslodavca. Pa će i to neki novčić biti. Dobit ću sad još jednu normalnu plaću. Ma preživit ću do lipnja. Malo mužu na grbači..nek ja malo uživam napokon nakon 20 godina😆👌..radim otkad znam za sebe. Ovo mi je prvi "porodiljni" nakon 20 godina radaaaa🙈🥳

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

lolola13
    09. Veljača 2025. 20:11

Lunolina

.

Ne mogu krastavce 😪 ni u kojem obliku... Ma sad cu ja s mineralnom pa razrjedivat s vodom 😂 Kao najveci cudak hahahaha
    .
    Tecaj sam mislila na sv duh jer bi tamo i rodila ali vidim na njihovim stranicama da je uzivo pa cu za to cekati kad krene godisnji (4.mj). Tad bude mi taman cca 28 tt pa racunam da je to ok. Bas sam sad gledala i nije mi jasno kako pise da se odrzava 2 dana u mjesecu po 2 sata ali ukupno treba odslusati 8 sati? 🤔 jel to znaci da moramo 2 mjeseca ici? Ako netko zna 🙈

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Emma05
    09. Veljača 2025. 20:13

Pukica

Emma baš mi je drago da ti se smirilo i da je prenatal uzrok. Koji si koristila?
    .
    Meni je kosa super, lice isto ali sam bliiijeda ajme, iako mi je krv u redu i željezo 28. Nemam pojma, možda trebam više na sunce…

Almageu sam koristila sad ovaj zadnji mjesec koja ima 800mcg folne, prije toga Novalac koji sadrzi 600mcg folne. Folna mi je povišena dosta. Sad jel od toga takvi simptomi neznam. Drugi dan cu malo deep dajv sa istrazivanjem po člancima baš me zanima. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

lolola13
    09. Veljača 2025. 20:14

Emma05

Lunolina

.

U pravu si. Svježe sam otvorila ali ništa još nije pokrenuto jer mi nije potpuna dokumentacija do iza 20og zbog doznaka pa mi nije kasno još otkazati. Samo neznam da li mi se to sve da, baš nemam volje sad to ganjati, izguram ova 4 mj ovako. Dobit ću u prvih 42 dana razliku do pune plaće 80 ili 85posto. I to je nešto. I traziti ću jednokratnu pomoć onu nakon 3 mj bolovanja od poslodavca. Pa će i to neki novčić biti. Dobit ću sad još jednu normalnu plaću. Ma preživit ću do lipnja. Malo mužu na grbači..nek ja malo uživam napokon nakon 20 godina😆👌..radim otkad znam za sebe. Ovo mi je prvi "porodiljni" nakon 20 godina radaaaa🙈🥳

Ma odi onda na komplikacije i laganini 😁 Dok sam ja bila onih 3 tjedna stvarno mi nije bila velika razlika u primanjima za taj period. Tako da se nekako prezivi

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• moonchild
    09. Veljača 2025. 20:44

Ej cure, nadam se da vam svima lijepo i ugodno prolazi i ovaj vikend!
    Znate li možda kakvo je stanje s porodima u Petrovoj? Kad se planira završetak radova?

skakavac
    09. Veljača 2025. 20:52

lolola13

Lunolina

.

Ne mogu krastavce 😪 ni u kojem obliku… Ma sad cu ja s mineralnom pa razrjedivat s vodom 😂 Kao najveci cudak hahahaha
    .
    Tecaj sam mislila na sv duh jer bi tamo i rodila ali vidim na njihovim stranicama da je uzivo pa cu za to cekati kad krene godisnji (4.mj). Tad bude mi taman cca 28 tt pa racunam da je to ok. Bas sam sad gledala i nije mi jasno kako pise da se odrzava 2 dana u mjesecu po 2 sata ali ukupno treba odslusati 8 sati? 🤔 jel to znaci da moramo 2 mjeseca ici? Ako netko zna 🙈

Cetine mineralna je skroz lagana. Meni odgovara pa eto možeš nju probati 

lolola13
    09. Veljača 2025. 21:09

skakavac

lolola13

Lunolina

.

Ne mogu krastavce 😪 ni u kojem obliku… Ma sad cu ja s mineralnom pa razrjedivat s vodom 😂 Kao najveci cudak hahahaha
    .

Cetine mineralna je skroz lagana. Meni odgovara pa eto možeš nju probati

Ma super mi pase svaka. Razrjedivat cu samo da ne pijem 2l ciste mineralne svaki dan 😄 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.