Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    15. Studeni 2024. 19:42

Keksolina i mene mozes pisati 11.12. :)
    Leptirica, drzim fige da bude sve u redu, bas wow, mogu mislit kako ste se osjecali. Jel imas jos djece?
    Cure mozda da u potpis napisete koliko imate djece? Lakse je pratit😀
    Panda meni starija kcer pije jer ima atopijski dermatitis i u uputama pise da se preporuca tako zadnja cca 3 mj trudnice kao prevencija, osobno ne znam sta bi rekla, to je i genetika, ako ce dobit dobit ce. Ja sam pitala dermatologicu kod koje se kcer tad vodila, rekla je da preporuca da ja pijem radije neki razvovrsniji s vise sojeva tako da sam pila biokult sa 14 sojeva. Mlada kcer nema AD, al ona je genetski skroz drugacija i mislim da je do toga.
    Vitamini pijem gravidon a (on u sebi ima probiotik) i od danas roidakal. Plus naravno duphastone. Planirala sam to piti do pred kraj pa zadnja 3 mj uzimat taj biokult i premama duo (cisto iz razloga jer sam ga pitala proslu trudnocu i dojenje pa imam zalihe kod kuce), mislila sam to promijenit cisto radi probiotika. I naravno obavezno zeljezo, ja sam prvi porod dosta krvi izgubila, pri dolasku u radaonu mi hemoglobin bio 120, kad sam rodila pao na 77, primala krv. Drugu trudnocu pola tardyferon i hemoglobin mi bio odlican.

👩33g👨33g👧3g👶1g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• keksolina
    15. Studeni 2024. 20:17

Mislim da ću i ja tako, sada biokult koji mi je inače odličan, a onda Pandu zadnja tri mjeseca, sigurno ne može odmoći. Ja isto uzimam željezo, a folnu od Solgara i kada to potrošim isto mislim preći na Novalac ko i Tinchilina, njega sam u prošloj trudnoći uzimala i dobar mi je bio. 

Cordisoo dobra ti je ova ideja da stavimo u potpise, ja isto pokušavam popamtiti tko ima koliko djece i baš je teško popratiti. Jedino sam za petruciku i skakavca odmah zapamtila jer one imaju puno... evo stavljam te na listu 😊

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• keksolina
    15. Studeni 2024. 20:19

Datumi pregleda🤰🏼
    Tinchilina i Petrucika - 21.11.
    Mommy735 - 22.11.
    Greta10 - 25.11.
    TejaT - 26.11.
    Leptirica_ - 27.11.
    Maslačak_13 - 28.11.
    Tonkica1509 i Emi25 - 2.12.
    Lolola13 - 3.12.
    Keksolina - 6.12.
    Cordisoo - 11.12.

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• Tinchilina
    16. Studeni 2024. 10:24

Ajme, nikako dočekati svoj pregled 😅

💙 5/2023

• Leptirica_
    16. Studeni 2024. 10:32

cordis00

Keksolina i mene mozes pisati 11.12. :)
    Leptirica, drzim fige da bude sve u redu, bas wow, mogu mislit kako ste se osjecali. Jel imas jos djece?
    Cure mozda da u potpis napisete koliko imate djece? Lakse je pratit😀

Hvala ti😊 imam sina od 2 i pol godine🩵

• Leptirica_
    16. Studeni 2024. 10:34

Cure kako ste danas? Ja i dalje umirem od mučnina i ne mogu sebi doć. Već sam sama sebi dosadna i jedva čekam da to prođe

skakavac
    16. Studeni 2024. 10:36

keksolina

Mislim da ću i ja tako, sada biokult koji mi je inače odličan, a onda Pandu zadnja tri mjeseca, sigurno ne može odmoći. Ja isto uzimam željezo, a folnu od Solgara i kada to potrošim isto mislim preći na Novalac ko i Tinchilina, njega sam u prošloj trudnoći uzimala i dobar mi je bio.

Cordisoo dobra ti je ova ideja da stavimo u potpise, ja isto pokušavam popamtiti tko ima koliko djece i baš je teško popratiti. Jedino sam za petruciku i skakavca odmah zapamtila jer one imaju puno… evo stavljam te na listu 😊

Bok cure, nadam se da ste sve dobro 
    Stavila bi ja u porpis ali nemam pojma kako se to radi. 
    Kod nas konacno sunce, prekrasan je dan..Kod mene nista novog, malo mi se vise spava nego inace i sve mi smrdi (vec)! Mislim se u kojeg ginekologa ici na prvi pregled. Selili smo i sad imam novog. Ili u starog tj stare koja mi je vec vodila trudnocu. Valjda cu se odluciti. Imam jos vremena za razmisljanje.

skakavac
    16. Studeni 2024. 10:39

Leptirica_

Cure kako ste danas? Ja i dalje umirem od mučnina i ne mogu sebi doć. Već sam sama sebi dosadna i jedva čekam da to prođe

Jojj te mucnine. Kad se sjetim sta me cekaaaaaaa. 
    Izdrzi jos mjesec dana, poslije ce sve biti puno lakse

• TejaT
    16. Studeni 2024. 10:44

Cure, ono krvarenje mi je prestalo, ali mi sad smeckasto, samo kroz jutro, i tijekom dana prestane. Aliii, sinoc mi je pocelo kao neko zarenje u donjem dijelu stomaka, ili cak jos ispod, ne mogu reci da je to bol ili grcevi, ne znam kak bi ovo uopce opisala 😭 crijeva osjetim stalno, zrak, osjecaj kao da moram na wc, ali ne moram, i nije da imam zatvor, normalno mi je. Citam stalno neke gluposti, i sad vise ne znam jel si umisljam, odnosno sama si jos pogorsavam sa psihom 😑

petrucika
    16. Studeni 2024. 10:54

TejaT

Cure, ono krvarenje mi je prestalo, ali mi sad smeckasto, samo kroz jutro, i tijekom dana prestane. Aliii, sinoc mi je pocelo kao neko zarenje u donjem dijelu stomaka, ili cak jos ispod, ne mogu reci da je to bol ili grcevi, ne znam kak bi ovo uopce opisala 😭 crijeva osjetim stalno, zrak, osjecaj kao da moram na wc, ali ne moram, i nije da imam zatvor, normalno mi je. Citam stalno neke gluposti, i sad vise ne znam jel si umisljam, odnosno sama si jos pogorsavam sa psihom 😑

Tako je i meni da te skirim isto smedarenje imam lagane menga bolive doli jucer bas onako malo jace iako ja lezim cili dan i ugl ja vidim da ja ne mogu cim san duze na nigama meni oritisak doli lagana bol tako da evo ia san se vec privikla i pomirila s cinjenicom da ce mi ovo ocito biti teska trudnoca..pokusat cu se ne sekirati i dan po dan …tako i tebi savjetujem isto…ne sekiraj se probaj se opustit znas kad je nesto hitno i kad treba reagirat a sve ovo dr pretrpis i ides dalje …❤️

+ 10.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.