Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • TejaT
    14. Studeni 2024. 17:09

Evo ja bila kod svoje doktorice, otvorila BO, terapija i dalje, dobro je pa nema vise krvi, ali nije htjela gledati, sa obzirom da sam jucer pregledana, kaze bolje ne prckati stalno. I da, kaze da mogu jos par dana ocekivati tak smede, premjestila pregled sa 19-og na 26-ti. 🙏 

petrucika
    14. Studeni 2024. 17:48

TejaT

Evo ja bila kod svoje doktorice, otvorila BO, terapija i dalje, dobro je pa nema vise krvi, ali nije htjela gledati, sa obzirom da sam jucer pregledana, kaze bolje ne prckati stalno. I da, kaze da mogu jos par dana ocekivati tak smede, premjestila pregled sa 19-og na 26-ti. 🙏

Nisan upratila jedi pisala od cega ti je bilo krvarenje tocno?super bit ce sve ok samo miruj

+ 10.10.

• TejaT
    14. Studeni 2024. 18:44

petrucika

TejaT

Nisan upratila jedi pisala od cega ti je bilo krvarenje tocno?super bit ce sve ok samo miruj

Ne, ne zna se 😏 odnosno, nije se nista vidjelo odakle bi moglo biti.

• Leptirica_
    14. Studeni 2024. 21:13

Bok cure
    Evo mene s pregleda. Pregled je dugo trajao i ostao pod upitnikom. Sve je u redu, ali sumnja se da su blizanci. Čudno su namješteni i doktorica nije sigurna. Izgleda kao da je jedna beba, ali vide se i čuju 2 srca. Tako da je stavila pod upitnik i rekla da su još jako mali i čudno postavljeni i neka dođem za 2 tjedna opet kad malo narastu i da će se tada bolje vidjeti. 
    Tako da eto, novi pregled 27.11 kada ćemo biti pametniji. 

• Tinchilina
    14. Studeni 2024. 21:43

Hvala cure na informacijama za UK. Probay ću poslušat sve savjete :) i čestitam svima na dobrim pregledima i prestanku krvarenja 🥳🥳🥳

Leptirica, kako se osjećate sa mogućnosti da će biti blizanci? Mi smo iskreno ful strepili da nam se to ne dogodi hahahah, kao što si stariji veća je vjerojatnost za to (tako sam bar čula).

💙 5/2023

• Leptirica_
    14. Studeni 2024. 21:47

Tinchilina

Hvala cure na informacijama za UK. Probay ću poslušat sve savjete :) i čestitam svima na dobrim pregledima i prestanku krvarenja 🥳🥳🥳

Leptirica, kako se osjećate sa mogućnosti da će biti blizanci? Mi smo iskreno ful strepili da nam se to ne dogodi hahahah, kao što si stariji veća je vjerojatnost za to (tako sam bar čula).

Šokirani, ali nekako bili spremni. Ne znam kako da opišem, ali od kad imam plus govorimo da imamo osjećaj da ih je dvoje. I na putu do pregleda smo si govorili šta ako kažu da ih je dvoje. I evo nam ga sada 😅 ne znam, idemo korak po korak. Vidjeti ćemo ako će opstati oba ploda. Ali ako ostanu biti će gadno, trebati će mijenati auto i svašta nešto. A da će biti jednostavno, sigurno neće. Ali kažem korak po korak, pregled po pregled. 

jasamja
    14. Studeni 2024. 22:59

Leptirica_

Bok cure
    Evo mene s pregleda. Pregled je dugo trajao i ostao pod upitnikom. Sve je u redu, ali sumnja se da su blizanci. Čudno su namješteni i doktorica nije sigurna. Izgleda kao da je jedna beba, ali vide se i čuju 2 srca. Tako da je stavila pod upitnik i rekla da su još jako mali i čudno postavljeni i neka dođem za 2 tjedna opet kad malo narastu i da će se tada bolje vidjeti.

Ajme kako dobro 😁 čestitam i nadam se da će sve biti uredu, a ostale stvari će se posložiti baš kako trebaju ❤️
    Imate inače u obitelji blizance? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Leptirica_
    14. Studeni 2024. 23:18

jasamja

Leptirica_

Bok cure

Ajme kako dobro 😁 čestitam i nadam se da će sve biti uredu, a ostale stvari će se posložiti baš kako trebaju ❤️
    Imate inače u obitelji blizance?

Hvala ti ❤️ nemamo blizance s niti jedne strane obitelji

parisislove
    14. Studeni 2024. 23:25

Evo javljam se i ja nakon pregleda, vidjeli smo gestacijsku i žumanjčanu vrećicu, i fetal pol. Doktor kaže da je vidio flicker na ekranu što bi ukazivalo na početak srčane aktivnosti ali je prerano za potvrditi tako da me naručio sljedeći tjedan na ponovni ultrazvuk kada bi se sve trebalo jasnije vidjeti i čuti. Za spotting je rekao da nema veze sa fetusom već sa implantacijom, ili razvojem posteljice.
    Dufaston nastavljam 2 dnevno kako sam počela pa ćemo od sljedećeg tjedna smanjiti dozu na pola.
    Btw ja ne primjećujem nikakve nuspojave niti simptome uzrokovane dufastonima…

petrucika
    15. Studeni 2024. 00:00

Cure cestitam na dobrim pregledima samo tako neka se nastavi…vidim imamo i blizance u grupi 🫶🫶 preeedobro❤️❤️cure samo veselo neka napokon vesele vjesti preuzmu tjek nase grupe🥰🥰

+ 10.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.