PBTABtocno cu tako i ja razmisljati uskoro vrlo vjerojatno, a sad sam u fazi -dosadno mi je, samo lezim pod klimom, svi rade, svi se kupaju, nek se nesto pokrene, zelim vise rodit- i tako to 😂🙈
Nadaoooopa, zeljno iscekujemo sa tobom 🤍🫡
Iščekujemo skupa 🤗❤️ Mi koje smo jos ostale u komadu smo sve bliže... Samo da nam sve prođe dobro i da se pozdravimo s ovim mukama i konačno primimo naše bebice ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja sam danas 39 tt i točno mi je dosta više,sve je teže i teže,svi me zezaju da sam super i da se držim kao da bi mogla maraton trčati ali zapravo jedva hodam i stalno osjećam dolje "nešto",nadam se da se barem u tjedan dana nešto promijenilo,sutra sam u trudničkoj i zaista se nadam da neće i dalje biti isti nalaz.
Mame i trudnice držite se,treba izgurati sve uz ove visoke jedva podnošljive temperature vani
Ja sam danas 39 tt i točno mi je dosta više,sve je teže i teže,svi me zezaju da sam super i da se držim kao da bi mogla maraton trčati ali zapravo jedva hodam i stalno osjećam dolje "nešto",nadam se da se barem u tjedan dana nešto promijenilo,sutra sam u trudničkoj i zaista se nadam da neće i dalje biti isti nalaz.
Mame i trudnice držite se,treba izgurati sve uz ove visoke jedva podnošljive temperature vani
E bas tako i meni komentiraju i kako super izgledam i da imam samo trbuh, a mislim se da se barem tako i osjecam... Izgurat cemo, još malo... 🤞
Sretno danas 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
E bas tako i meni komentiraju i kako super izgledam i da imam samo trbuh, a mislim se da se barem tako i osjecam… Izgurat cemo, još malo… 🤞
Sretno danas 🥰
Hvala..
Evo sve ok,cerviks smekšan i tjesno za prst do ovoja i glavice,ctg uredan,u ponedjeljak opet..
Tak nekak otprilike
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Cure ja ne znam jel to zbog hormona ili cega, ali koliko se ja znojim zadnjih dana, znaci odvratno. Evo klima je na 23 stupnjeva, ventilator puse, muz se smrzava, a mene znoj oblijeva. Tusiram se 3x na dan i za 5 minuta ko da se ni nisam tusirala 🥵🥵
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Babyboy super za dobar pregled 🤗 Tako je otprilike i meni bilo na pregledu jucer, isto sam narucena u pon za ctg i plodnu vodu...
Leptirko mislim da nas je ostalo još oko 6...
Sparkle i ja se stalno znojim i pod klimom, a muž se smrzava 😅 Najgore mi je preko noći. Baš budem cijela mokra. Do hormona je...
Sreća i mene to zanima... Kod mene stalno neke lazne uzbune pa cu na kraju i prenijeti 😅
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Bas me zanima koju ce prvu uhvatit..🙆🏼♀️
Kod mene nema apsolutno nikakvih naznaka.
.
Jedina promjena u odnosu na dosadasnje stanje je da ce mi mala rebra izbit, jer to lupa noooon stop, kvrge samo skacu🤣🤣🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji