Pbtab ma nisam ni ja pobornik, jer ovo što kažeš, kad smo mi bile male, nije se ništa od toga pratilo, moji ni ne znaju šta je ww 😅 pa fama oko bočica i sisača. Mi smo na sisaču 2+, ali zna jesti tako hlapljivo, pa se zagrcne ili naguta zraka i eto grceva i plakanja, i ne zeli vise jesti. Sad je jednostavno svaki dan drugačiji, jedan dan nešto upali, drugi ne, i tako u krug.. bit će ih lakše pratiti kad budu malo veći. Nadam se 🙈
Leeloo i ja bih rekla da su grčevi. Pratim te s bicepsima 😂

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jutro cure, evo da se pohvalim da je moja cura dobila 320 g u zadnjih tjedan dana i konačno joj je otpao pupak sinoć 🤗Patronazna ju je vagala. Sad sam barem malo mirnija što se dojenja tiče. Nadam se da će i dalje lijepo napredovati do prvog pregleda kod pedijatrice. Inače, ona bas čvrsto spava preko noći i odspava prvu turu 5 sati a drugu do 4 s tim da je moram buditi i nekad jedva uspijem. Sve je to super samo se meni sise toliko napune pa curi mlijeko. Ne znam bi li bilo pametnije po noći se izdojiti, ali me strah da nešto ne poremetim? 🤷🏼♀️

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Moguće da su grčevi, počet ću joj davati biogaiu preko dana onda.. jer sam joj davala navečer i sad je noć ok.. očito su se pomakli🤣 dobra ideja sa toplim oblogom.. i da nije imala stolicu par dana vjerojatno ju je to mucilo... pa sam maisirala stomak bademovim uljem I danas napokon 💩💩💩

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
4 sata ili vise u komadu spavanja? Pa vi ste na tronu 🫅
Kod nas je dnevno spavanje jako tesko, nekad bude i po 4 sata budan i ne hebe zivu silu, nece spavat ma koliko ga uspavljivali i na koji god nacin. Ako i zaspe, ima lagan san i ne traje dremka duze od sat vremena.
A nocu se budi na 2, 2.5 sata, tj ne razbudi se nego zakmeci i zmirecki posisa. Ne moram ga uspavljivat, samo ga spustim, nikad mi u noci nije plakao ili bio budan da ga moram uspavat. Ali tako se "budi" 4-5 puta u noci. Imam 6-7 sati izlomljenog sna kroz noc, i mozda nekad uhvatim sat preko dana
.
Jutros se probudio u 8, u setnji je zaspao na 20 min i evo ga sad smije se kao lud na brasno. Stavila sam ga u krevetic i zamracila pa cemo vidjeti hoce li se sam uspjet uspavat. Cujem ga kako se smije i prica 🙄 Dudu ne zeli, kupila sam 4 razlicite vrste ali nista...

Elisa joooj, sve je to jako klimavo kod nas svih hahah. Jednu noc se budi svaka tri sata, kao da alarm ima.. a nekad iznenadi. Proslu noc je spavao od 20.30 do 5!! Budila sam se u 3 i gledala jel ziv. 😅😅😅 sumnjam da je ova noc pravilna, bit ce prije da je iznimka 😁😁 daj Boze da grijesim 🤣 i od 5 je spavao do 7, dali mu dudu malo i do pol 9 je bio mir. 😂
Mi kao i pbtab prakticiramo uspavljivanje u kreveticu, nekad ide, nekad malo manje hahaha
Pogotovo jer vec ima preko 7kg, (leeloo mozemo na natjecanje u obaranju ruku) pa nije bas da ga mozes nositi satima 🤣
Najbolje mi je kad vidim da je jako pospan, onda ga sibnem u krevetic jer se onda najmanje buni. Teze mi ga je po danu uspavati, dobro mi dode cika bjorn 😅😅
Korni ma pitala sam za to, reko mozda koja od vas ima neku tajnu hahah
On je sam sebi odabrao da je uspavljivanje i spavanje vecinom od 19.30 do 20.30.. jer ako predjemo tu granicu, bude urlikanja hahah
💙5/24💙
Nada bravo za malenu 🥰 mislim da ti se neće poremetiti ništa ako se po noći izdojiš, ali mozda ce neka iskusnija cura bolje znati ☺️
Ma i ja pokusavam da se sama uspava, ali kad ne ide, onda podhitno uletim, jer brzo prodje baba s kolačima i kreće dar mar 😂

10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Leeloo e to ih dodatno zna mučiti, ako nema stolice par dana, savjet koji su mi dale starije žene je da uzmes toplomjer i gurnes mu u guzu, to zna potaknuti kakanje, samo ne to raditi često jer zna ulijeniti crijeva, ali za hitne situacije nama radi posao 😂🙈
Pistacija to za dnevno spavanje te razumijem, jer i moj je takav. S vremenom je postao bolji, tako ce i tvoje dijete 🤞💪🏻
Samo opušteno i hrabro. Kome god pricam o nasem spavanju svi govore, to je takva beba i tu se ne moze nista, raditi kako njemu odgovara i to je to. Tako i ti, imas bebu kojoj je dovoljno malo sna i to je tako.
Jedna žena mi je rekla, vi danasnji mladi, rodite si djecu i vi bi da vam ta ista djeca samo spavaju i da vi ne morate nista raditi, e pa ne ide to tako, malo žrtve i patnje treba biti 😂
Purple istina, svaka noc je drugacija. Kad se dogodi 6h sati sna u komadu ja samo budem Bogu zahvalna i idemo dalje, novi dan, nova noć i novi izazovi 💪🏻🤞
———
Za žene koje ne doje, za mame sa malo sna i bez energije, otkriče su mi ove tablete, to mi preporucila sestricna koja to salje svim svojim frendicama sa malim bebama jer se kune i njih 🤣
Stavljam link:
https://pileje.hr/proizvod/paket-stres-phytostandard-glog-pasiflora-i-formag-30-tbl/

👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Nada bila sam se izdajala u jednom periodu kad god bih uhvatila priliku, bar po 50ml jer mi je doslo u glavu da za vikend idemo na svadbu i sta ce mali jest ako ja nemam dovoljno mlijeka par dana prije. Nas to nije poremetilo, cak sam pila i hippov caj za dojilje, mozda vise da mi psiha bude mirna. 😂 i u granulama je, pravim s hladnom vodom, ima boju piva 😅😅😅
Mislim da je dobra stvar, ako mozes, izdojiti i zalediti si mlijeko. Dobro ce ti doci kad tad. 😁
E da, cijepljenje, nama su savjetovali uzeti frescopad hladne obloge za mjesto uboda. I cepice za temperaturu stavite u frizider. Ucite na mojim greskama 🤣🤣🤣🤣🤣
💙5/24💙
Leeloo e to ih dodatno zna mučiti, ako nema stolice par dana, savjet koji su mi dale starije žene je da uzmes toplomjer i gurnes mu u guzu, to zna potaknuti kakanje, samo ne to raditi često jer zna ulijeniti crijeva, ali za hitne situacije nama radi posao 😂🙈
Pistacija to za dnevno spavanje te razumijem, jer i moj je takav. S vremenom je postao bolji, tako ce i tvoje dijete 🤞💪🏻
Samo opušteno i hrabro. Kome god pricam o nasem spavanju svi govore, to je takva beba i tu se ne moze nista, raditi kako njemu odgovara i to je to. Tako i ti, imas bebu kojoj je dovoljno malo sna i to je tako.
Jedna žena mi je rekla, vi danasnji mladi, rodite si djecu i vi bi da vam ta ista djeca samo spavaju i da vi ne morate nista raditi, e pa ne ide to tako, malo žrtve i patnje treba biti 😂
Purple istina, svaka noc je drugacija. Kad se dogodi 6h sati sna u komadu ja samo budem Bogu zahvalna i idemo dalje, novi dan, nova noć i novi izazovi 💪🏻🤞
———
Za žene koje ne doje, za mame sa malo sna i bez energije, otkriče su mi ove tablete, to mi preporucila sestricna koja to salje svim svojim frendicama sa malim bebama jer se kune i njih 🤣
Stavljam link:
https://pileje.hr/proizvod/paket-stres-phytostandard-glog-pasiflora-i-formag-30-tbl/
Kažu da je za dojene bebe 10 dana bez stolice normalno, za bebe na dohrani 15..
Nama je prošlo 6.. uz malo masaže kaka

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Leeloo pazi da ti ne jedeš nešto što zatvara (tipa banane), jer onda to i njih zatvara preko mlijeka. Tako je meni patronažna bila rekla.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji