Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zeka123
    08. Rujan 2024. 14:49

purple13

korni

Elisa drago mi je da je prošlo i da je malena dobro 🙂
    Purple jel pao gin tonic? 🤭
    Zeka zubic s dva mj 🥴🙈
    Izgurali smo cjepljenje, stavili odmah frescopad, taj i drugi dan je malo više bila njurgava, plačljiva, ali bez temp 🤗 nalazi su nam dobri, samo je hemoglobin malo niži pa ćemo to kontrolirati, i počeli sa hipp ar i ha1, ha1 joj se baš ne svidja, ali ar smaže bočicu od 120 ml 🥳
    Isto puno slini, šaka joj je stalno u ustima

Nazdravila sam s nekim likerom i popila casu vina kasnije.🤭 ipak sam isla na blaze varijante da ne bi noge otkazale nakon skoro godisnje apstinencije 🤣🙉
    Ali party je bio odlican, bas smo se isplesali, a bebac i baka su se druzili tj spavali 😁😁🥰
    Super da vam je tak dobro proslo cijepljenje 😎
    Koliko sam skuzila, bebi su vadili krv? Mome nisu nijednom (samo u bolnici nakon rodenja) 🤔🤔
    I ne znam mu ni krvnu grupu, to mi je bas blesavo…
    Zekai mi smo tjedan dana prije nego je napunio 2mjeseca skuzili da se zubici dolje bijele.. pedijatrica rekla da su to izdanci zuba, ne izbijaju jos, ali nekim bebama mogu i tako rano… a neki budu krezubi dugo 🤣

Pa mislim..čudi se žena kao da sam ne znam šta rekla. Sve je moguće.
    Nije mi ovoj bebi što sam rodila izašao prvi zubić već prvoj curici 😊 ! Ali zato smo drugi čekali dosta dugo 😂 !! 
    Ima i toga svakako...jedna mama je baš nedavno pisala u grupu da ima curicu od godinu dana i da još nema niti jedan zub 🙈

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

PBTAB
    08. Rujan 2024. 15:00

zeka123

purple13

korni

Zeka zubic s dva mj 🥴🙈
    Izgurali smo cjepljenje, stavili odmah frescopad, taj i drugi dan je malo više bila njurgava, plačljiva, ali bez temp 🤗 nalazi su nam dobri, samo je hemoglobin malo niži pa ćemo to kontrolirati, i počeli sa hipp ar i ha1, ha1 joj se baš ne svidja, ali ar smaže bočicu od 120 ml 🥳

Nazdravila sam s nekim likerom i popila casu vina kasnije.🤭 ipak sam isla na blaze varijante da ne bi noge otkazale nakon skoro godisnje apstinencije 🤣🙉
    Ali party je bio odlican, bas smo se isplesali, a bebac i baka su se druzili tj spavali 😁😁🥰
    Koliko sam skuzila, bebi su vadili krv? Mome nisu nijednom (samo u bolnici nakon rodenja) 🤔🤔
    Zekai mi smo tjedan dana prije nego je napunio 2mjeseca skuzili da se zubici dolje bijele.. pedijatrica rekla da su to izdanci zuba, ne izbijaju jos, ali nekim bebama mogu i tako rano… a neki budu krezubi dugo 🤣

Nije mi ovoj bebi što sam rodila izašao prvi zubić već prvoj curici 😊 ! Ali zato smo drugi čekali dosta dugo 😂 !!
    Ima i toga svakako…jedna mama je baš nedavno pisala u grupu da ima curicu od godinu dana i da još nema niti jedan zub 🙈

Ne čudi se žena nego se žena zajebava, malo sarkazma i zezancije nikog nije ubilo 🙈 nemojte se palit na nebitne stvari gospođo 😜 kaj se mene tiče mogu mu zubi izaci i u trbuhu, nebitno, bitno da su nam svima djeca zdrava ❤️

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Sreća2012
    09. Rujan 2024. 12:55

Cure jel se smije jesti tu i tamo tuna dok se doji? I skoljke?

zeka123
    09. Rujan 2024. 14:16

PBTAB

zeka123

purple13

korni

Zeka zubic s dva mj 🥴🙈

Ima i toga svakako…jedna mama je baš nedavno pisala u grupu da ima curicu od godinu dana i da još nema niti jedan zub 🙈

Ne čudi se žena nego se žena zajebava, malo sarkazma i zezancije nikog nije ubilo 🙈 nemojte se palit na nebitne stvari gospođo 😜 kaj se mene tiče mogu mu zubi izaci i u trbuhu, nebitno, bitno da su nam svima djeca zdrava ❤️

Vidjelo se iz tvog komentara šta misliš o ranim izbijanjem zuba s obzirom da si gore ženi odgovorila da je rano da krenu. Tako da je to još jedna dezinformacija pored one da majčino mlijeko nije dovoljno jako pa da je beba bila gladna ;) 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Leeloo101
    09. Rujan 2024. 15:11

Sreća2012

Smiješ,  posebno ako je naša tuna,  one nemaju toliko žive.. 
    A školjke ja izbjegavam zbog mogućeg trovanja najviše... ja bih pričekala.. 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

ElisaDay.
    09. Rujan 2024. 16:22

Leeloo101

Sreća2012

Smiješ, posebno ako je naša tuna, one nemaju toliko žive..
    A školjke ja izbjegavam zbog mogućeg trovanja najviše… ja bih pričekala..

Ne bi se ni ja usudila školjke. Doduše ja sam izbacila čak i mliječne proizvode jer su potencijalni alergen 😐

Johicaa
    09. Rujan 2024. 19:52

Zenice u čemu vam spavaju bebice sad kad je malo zahladilo po noci?

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

pistacija13
    09. Rujan 2024. 20:13

Ja sam pitala svoju savjetnicu za dojenje trebam li izbjegavati nesto od hrane. Savjetovala mi je da ne, da jedem sve i eventualno pratim smeta li nesto bebi pa po potrebi korigiram/izbacim. Na nista mi se do sada nije bunio. Jela sam i tunu i brdo druge ribe, sve je bilo okej. Naravno u razumnim kolicinama i termicki obradjenu. Skoljke nisam.
    Johica, moj je jos sinoc bio u kratkom bodiju i carapicama, veceras sam ga stavila u kombinezon dugih rukava sa stopicama. Mi smo u stanu i jos je toplo dosta unutra.
    A inace bas sam danas spremila tri lagane vrece za spavanje koje sam bila kupila i priredila, sve ih je prerastao a da nikad u njima nije ni spavao 😂 za do 3 mjeseca su, ali on ce meni uskoro na velicinu 74. Wtf, kak je to moguce??? Ima li jos krupnijih bebica? 😊🥰

PBTAB
    09. Rujan 2024. 20:38

Johicaa

Zenice u čemu vam spavaju bebice sad kad je malo zahladilo po noci?

Moj spava u pidžamici ono kao kombinezon i pokrijem ga dekom, ali planiram kupiti vrecu za spavanje bez rukava da imamo 🙂
    Pistacija moj ima 2 mj i trenutno smo na velicini 74, ali to ti je za muske normalno, ne smije ih nista dolje stiskati kod jajceka 🙈☺️

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Johicaa
    09. Rujan 2024. 20:42

pistacija13

Ja sam pitala svoju savjetnicu za dojenje trebam li izbjegavati nesto od hrane. Savjetovala mi je da ne, da jedem sve i eventualno pratim smeta li nesto bebi pa po potrebi korigiram/izbacim. Na nista mi se do sada nije bunio. Jela sam i tunu i brdo druge ribe, sve je bilo okej. Naravno u razumnim kolicinama i termicki obradjenu. Skoljke nisam.
    Johica, moj je jos sinoc bio u kratkom bodiju i carapicama, veceras sam ga stavila u kombinezon dugih rukava sa stopicama. Mi smo u stanu i jos je toplo dosta unutra.
    A inace bas sam danas spremila tri lagane vrece za spavanje koje sam bila kupila i priredila, sve ih je prerastao a da nikad u njima nije ni spavao 😂 za do 3 mjeseca su, ali on ce meni uskoro na velicinu 74. Wtf, kak je to moguce??? Ima li jos krupnijih bebica? 😊🥰

Masala momcica pravo napreduje🩵 i moj sad vec ima 57 cm rodio se sa 54 . Ima i on vrece ljetne isto za do 3mj. pa se razmisljam da ga nocas stavim u bodi dugih rukava, hlacice stopalice i vrecu. Baka mi sugerira debelu deku a meni nesto previse to za 19-20C ( ako bi nju slusala ona bi mu i kapu u kuci stavljala🤣) i stan je i kod nas jako topal. Namjeravam kupit i zimske vrece ne svidja mi se ideja debelih deka i jorgana po noci.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI